продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 багато тонких ремінців бачила у магазині "Friday" (на вул. С.Стрільців, збоку від університету Фанка) і в Касабланці
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Бачила в "Коліжанці" на Чайковського, навпроти філармонії. Гарненькі такі. Правда, не пам'ятаю, чи чорний є. Ціна в р-ні 100 грн. Але зараз пише знижки. а ще багато ремінців є в маг. на вул. Ковжуна, там де колись "КУ" було, навпроти "Галки". Маг."Італійський сток" чи щось таке, недавно відкрили. Там багато одягу італ. молодіжних ТМ"Kor@Kor" і Sarah Chole. Ціни людські.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Чоловік сьогодні подарував просто так, ще й грошенят туди наскладав . А фото яке величезне
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Побачила на одному форумі в анонсах від Вікторії Сікретс такий купальник, це буде новинка - тепер хочу його і все, а він ніяк не появиться на сайті.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Мені перші і четверті подобаються, теж такі хочу брати))) вже й собі наміряла їх в Києві))
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 IndigoChild , а як у цієї марки з розмірами? маломірять чи навпаки більші? пригледіла на їх сайті босоніжки, а чоловік в Київ на днях їде. ношу наш 38
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 саме цю модельку міряла, ідуть розмір на розмір, зручні Квітка в кармі питала ціну, приблизно 750 грн, точно не памятаю, магазин їхній в Глобусі є... ось ці - моя мрія, Isabel Marant...але ціна кусається(( і навіть знайти їх незнаю де, всюди проданіgirl_impossible: а взагалі їх багато з"явилось...в Marc Jacobs, Steve Madden на сайті бачила, і в інших брендів...
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 хто їде в Київ? Дівчатка, хто має демі або зимове взуття UGG але не "валянки" а на каблуку, як там з розмірами? пам"ятаю, що валянки треба брати на розмір менші (сама маю 8-ку то мені трохи великуваті), а решта взуття? брати менші чи в розмір?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 я тепер теж маю чудовий браслетик pandora коханий з синочком подарували а ще дві намистини, пераша звичайно ж квітка зі словами, що я номер один друга теж
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 і мене цікавить, хочу макасини, та трохи лячно купувати. подобаються вишневі
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Molded rubber sole for indoor and outdoor wear Lounging around or out-and-about а мене жєба душить, але ж і хочеться ...
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 то для їхнього аутдора, або для тих, хто з манини робить 10 кроків і знов в машину ІМНО
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 ну не знаю, візуально підошва набагато краща ніж в 90% балеток, які ходять по нашому аутдору
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 а я хз я стільки ходжу, шо в мене хіба лита гума кирзаків витримає
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 а десь є вони по знижкам? я ще з минулого року на них задивляюсь..уявляю як в них тепленько і комфортно