продовження теми Клуб анонімних шопоголіків (наші обновки та "хотілки") Імель: про якість речей, країни виготовлення та "де купити?" говоримо у відповідних темах. Запити щодо розмірів взуття та одягу тут раджу офтопи одразу самостійно нести у відповідну тему. модераторська доставка супроводжується бонусом жовтого чи червоного кольору ну шо за западло, от скажіть ну яка я буду пысля пологів, який розмір брати, кельвін кляйн, 40 баксыв, жоооовввввтттттиииииййй колір, ну всьо як я хочу нє, ну чому така знижка не в липні?
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 А я купила такі джинси в Mango, і скажу що розчарована. Вони швидко розтянулись і от буквально через місяць в мене вже є дирка на коліні, тепер буду ходити в порваних. P.S: вони в мене по кісточки, не короткі.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Можливо, такі попали. Маю орієнтовно 5 пар джинсів Манго і всі добре носяться. З останніх такі:
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Знайшла нову хотілку Лоріблу... ціна на сайті кусається, як за шльопки, але ж вони такі кльові... вже собі бачу їх під червонющий лак
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 а це мої дві останні покупки, футболку міняю на більший розмір (сильно обтягує), і на інший колір. а балетки якраз в сам раз ))
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 а де купували і за скільки ?) я в інтернеті, стояла ціна 440 грн, але я вторгувала до 370 ) все повністю натуральне, фірма MIA.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 120 (тоді курс був 8) і 440 грн зараз :shok: Нічого собі така різниця!
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 я не на сайті купляла, а *прольот* однієї панянки. Давно практикую купляти американські речі ті,які комусь з різних причин не підійшли по розміру. Нові з бірками, в коробках. Давно не ходжу по магазинах, дякувати Богу є інтернет )
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Я замовила доні таке дуже гарне плаття, була розпродажа.Плаття вийшло 190 + за вагу ще не оплатила
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 ще купила собі шортики Н&М, ціна 5Євро, з усіма послугами вийшли 90грн.Але якість супер
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 це Америка http://www.zulily.com .Та платтячка ці вже розпродали.Замовляла на запорізькому форумі, можу скинути вам ссилку.
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 отаке собі замовила, вже приїхало, треба йти на пошту забирати
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 Отримала кілька обновок, тож сподіваюсь скоро прийде справжня весна H&M New Look
Відповідь: Клуб анонімних шопоголіків-2 я замовляю *прольоти* з америк.сайтів, ті, що не підійшли/сподобались таким шопоголікам як я))