Кишенькові злодії

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Мар"яночка, 14 Квітень 2009.

1. nattsol

nattsol Well-Known Member

Відповідь: Кишенькові злодії

я свої речі завжди пильную, тож, на щастя, поки що нічого особливо неприємного не ставалося, хіба що зник годинник (хоча, може, він і сам злетів, бо того ж дня зранку він у мене розстібнувся і впав), а ще в мене з кишені 2 рази витягали список покупок :D

• Подобається Подобається x 3
  2. молекула

молекула Well-Known Member

Levandivka...
    jaksho raxyvatu shcho termin y neji byv na 14 lupnia, a narodula 24 chervnja....to polychajtsja troxu menshe 38 nedil ...

a tak , shchob ne oftoputu, to meni jakos nikolu ne kralu, mala shchastja...ale ot sestri mojij chastenko cypulu ta j symku nedeshevi rizalu...

• Подобається Подобається x 1
  3. Nery

Nery Well-Known Member

А я така розтяпа була завжди...Сумку в мене крали 3 рази, ще 2 рази порізали, телефони і гаманці з сумок витягували кілька разів (то я по роботі колись дуже багато їздила містом громадським транспортом). Ну і почала я себе вчити ставати обережнішою.
    От і їду якось в маршрутці, сумка велика переді мною, двома руками я її зажала, людей море, не стою - вишу! Біля мене стоїть жіночка в такій шубці шикарній, така вся розцяцькована - слів нема( ше подумала, шо ж така лєді в маршрутці робить?), і біля неї починає присідати мужичок, так ніби шось на підлозі шукає...Дивлюся, а його руки вже помандрували по шубці вгору!
    Я тут задумалася (не осуджуйте, що не зняла гвалту - знаю про випадки, що могла би й не вийти неушкодженою з тої маршрутки, якби почала сильно заступатися), і полізла в свою сумку перевіряти, чи все на місці, мац-мац - а телефона нема!!! Я ловлю за руку мужичка і шепчу йому :"Телефон віддай!", а він на мене вилупився і каже( теж шепотом): "ти :cesored::cesored::cesored:", а я далі своєї гну :"віддавай телефон бо почну кричати!", на що він мені ":cesored:, подивись нормально:cesored:"
    Я в сумку знов ритися - а телефон на місці!!!!!:girl_haha: Я до злодюжки повертаюся, подякувати хотіла (жартую, канєшна ;) ), а його і слід простив:xaxa:
    Так і досі не знаю, чи не витягав він в мене того телефону, чи поклав на місце під час мого "шантажу":girl_devil::girl_crazy:, та й вже і не дізнаюсь, так само як і про те, чи вкрав він шось у жіночки в шубці...
    Але от дивина - в мене після того випадку вже нічого в маршрутці не крали!!! ( хоча може це тому, що я згодом змінила роботу і пересіла на авто, і вкрали в мене сумку вже з машини? ;):girl_smile:) Але це вже окрема історія...:)

• Подобається Подобається x 8
  4. skystar

skystar Well-Known Member

Я вам скажу, то ті злодії, часом, трохи сумлінням користуюються. Принаймі мому чоловіку саме такі на днях "підвернулись". Захотілось йому романтики чи як, але вирішив він на роботу на маршрутці добиратись. Розповідає (приблизно так:girl_smile:): "стою я собі, розмишляю, тут якась дивна штурханина починається, при тому, що людей в салоні не так і багато, один тип з одного боку, другий з другого, поштурхались-поштурхались....ну, я собі думаю, піду присяду краще, від гріха подалі, а вони й виходять вже. Ну, я на всяк випадок кишені перевірив, тел. на місці, гроші теж. І тут згадую, що на плечі ще маленька сумка. (Він в ній документи, права, крупніші гроші і ще один тел. носить, але як правило бере тільки тоді, коли на машині, щоб права було де покласти) і тут:eek: відкрита сумка, я в неї... гроші, телефон є... документів нема:scare: Я каже, підриваюсь і до виходу, (доганяти зібрався, вар"ят) і тут дивлюсь, а на сидінні лежать мої права, а під заднім сидінням техпаспорт:girl_crazy:" Добре, що не викинули, як подивились, що не те намацяли:dance:

5. demko

demko Well-Known Member

Та ті злодюги взагалі обнагліли, вони вже й з водіями домовляються,щоб ті відволікали поки вони роблять свою темну справу:girl_devil:Ото їду я раз в маршрутці, зайшла і стою так при вході, бо їхала одну зупинку та й народу трохи було. Ну от, їду я собі нікого не трогаю(заплатила при вході в маршрутку а здачу тримаю в руці)тут заходять два хлопа:ninja: і починають метушитися і в ту ж мить до мене починає діставатися водій, щоб я платила за проїзд:cowboy:Я йому пояснюю, що вже давно заплатиля, що виходити вже маю, а він:"ага, гроші в руці тримаєш, а заплатити не запллатила", і ось таким способом він мене відволікав, поки один з хлопів ліз мені у сумку.Але я не розгубилась, поняла шо делається,вирвала сумку і вийшла скоренько.Все імущество було у сумці:girl_claping:вчасно відреагувала!Ось такий у нас наглий народ пішов:girl_sad:

6. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

мені минулого тижня спробували витянути з сумки.тільки зайшла, чую замок розсувається,і вже чужа рука в сумці!я витягаю руку і ідивлюсь йому в очі.то капець!! правда нічого не витянув!

7. Darcy

Darcy Well-Known Member

В мене десь півтора року тому була історія: Сіла в маршрутку на роботу їхати, а перед тим комусь дзвонила. Ну коли заходила в маршрутку, телефон в кишеню кинула, а кишені без замків (а мала на той час дорогий смартфон).
    Заплатила за проїзд, прохожу по салону, бо спереду багато людей, а мене якийсь хлопець не пропускає, стоїть каменем, аж поки я 2 рази не попросила пройти.
    Тільки пройшла, мац за кишеню - телефона нема. Я обертаюсь до переду маршрутки і бачу, як інший хлопець спокійно кладе мій телефон собі в кишеню. І то все відбувається протягом секунд. Я зреагувала, дотяглась до того хлопця, схопила його за бари і кричу: "Телефон!". Він оглянувся, мовчить і навіть не намагається себе захистити... Люди в шоці, не розуміють, що робиться, я знов кричу, вже голосніше і сміливіше: "Телефон віддай, я сказала!!!". Пацан мовчки кладе мені телефон в руку, тут ми під'їхали до зупинки і він рєзко вийшов (вроді, зі своїм "колєгою"). Я дивлюсь на телефон, а він вже навіть вимкнений був (хоча я, щоб його вимкнути, витрачала десь 2-3 хв, бо його ж ще розблокувати треба). Хоча, то все відбулось буквально за 1-2 хв!!! Словом, приїхала я на роботу, коліна трясуться....
    І то не важно, що я за пару місяців той телефон загубила в бельгійському метро :sad:
    До речі, то була маршрутка 45.

А раз їхала в 63, людей повно було, а я мала таку шматяну сумку з написом Брюсель, і там замок був не від краю до краю, а так, що з обох боків руку в сумку можна було запхати, не відкриваючи її.
    І стою я, сумку вниз опустила, тут чую, що сумка ніби "важчає". Я рєзко хватаю сумку за ті два краї, де в неї залізти можна, тут якраз звільняється місце, я сідаю, а в мене замок "розійшовся", звісно, не сам, а з чиєюсь допомогою. Благо, в мене в сумці лише 1 відділення, там було повно всякого "хламу" зверху, що я і сама там ніц найти не могла :) Тому нічого не вкрали.
    А ще десь може півроку тому мені порізали майже нову дуже гарну сумку... Правда я той "розріз" помітила аж на наступний день, так десь розрізали на 2-3 см... Нічого не вкрали, тільки сумку понищили. Розрізали так глибоко, що прорізали підкладку і кашемірові рукавички, які якраз лежали в сумці в тому місці. Просто шкода було...

8. Vegas

Vegas Well-Known Member

Пригадується мені випадок в маршрутці. Дивлюсь -злодій стоїть на колінах і "риється" в моїй сумці. Я кажу там нічого цікавого немає. :girl_haha: Він повільно витягає свою злодійську руку і дивиться в віконечко як нічого не бувало. В цей самий момент кричить жінка в другому кінці зупинити маршрутку, бо її теж чистили. Водій ніби глухий їде далі. Явно водій був зв'язаний з цією групою. Нарешті зупиняється маршрутка і жінка вибігає. За 5 хв виходе ціла група пацанів, серед них і той, що ліз в мою сумку. Народ в маршрутці сидів тихенько, як нічого не було.:girl_mad:

9. shoniko

shoniko Member

Я була свідком такої історії. Дівчина молода побачила як у старшої жінки виймають у маршрутці гаманець, крикнула до хлопця що ти робиш, то він різанув її чимось по лиці, і швиденько вискочив, а дівчині прийшлось їхати шви накладати, було купа крові,жах!!!

---------- Додано в 14:40 ---------- Попередній допис був написаний в 14:39 ----------

Може тому більшість і мовчить в таких випадках.

10. IndigoChild

IndigoChild New Member

до моєї мами років 5 назад ПОСЕРЕД БІЛОГО ДНЯ МАЙЖЕ В ЦЕНТРІ МІСТА хтось підбіг ззаду, зірвав 2 золотих ланцюжки, і побіг в провулок:girl_cray:

а в мене зимою в 85 маршутці з сумки 200 грн витягли...єдиний раз гроші просто в сумку поклала і на тобі(((
    не раз виходила з маршутки і бачила що в сумці замки розстібнуті(((
    а ще було таке...захожу в маршутку, дістаю з кишені 2 гривні(поклала шоб за проїзд заплатити), і чую шо вже чиясь рука в моїй кишені, я обернулась, він навіть не зайшов, а маршутка поїхала:girl_crazy:

стараюсь в маршутках тримати і телефон і гаманець в руці....ех...все ще надіюсь шо з рук не видеруть, хоча з вище прочитаного...щоб не обікрали, то треба ходити голій-босій з пустими руками:tanksmile:

11. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

дуже часто кишенькові злодюжки є останніми,хто сідає в переповнену маршрутку. ну,знаєте,як то буває: час пік,люди пхаються,бо їхати хочуть всі,ніби влізли,і тут хтось із зупинки раптом згадує,що йому\їй теж в цю маршрутку. ну,і:"посуньтеся ще трошки,ще на одну людину! ще на пів!" ззаду підпихає,за ним ледве двері закриваються,ну,а на наступній виходить,звичайно. і у 90% випадків виглядають вони досить порядно. ну бо на кого ви швидше звернете увагу: на якогось обдертюха чи на дівчину собі в спортивному одязі,доглянуту таку?...
    а мене раз як обікрали,то я мало не вмерла!!! зі сміху:)
    ранок. їду на роботу. людей тьма. стою на східцях. на зупинці сідає якийсь дядько,ну,і я відповідно,переміщаюся на сходинку вище,тож йому дуже зручно дістати до сумки. але тоді я про це не думала,бо традиційно запізнювалася і подумки лиш підганяла водія. не звернула уваги,що сумка якось так рухалася,думаю:"ну,людей багато,штовхаються..."
    на наст. зупинці той дядько виходить,я ще зраділа,що можна нарешті вдихнути вільніше,і чогось так його поглядом провела... дивлюся,а він розгортає в руках щось таке гарне,кольорове...і аж коли вийшла на зупинці,дійшло до мене,що то було,потім цілий день тішилася. ну бо люди де зазвичай носять грубші гроші? переважно у внутрішній кишені. а злодюжки їх розташування добре знають.і в моєму випадку він не помилився,бо там були купюри 1 - сто,а 1- 200,зігнуті вдвоє. а ще там була прокладка щоденна:) ультра,тобто тонееенька дуже:) теж вдвоє зігнута:) цікаво б мені побачити його реакцію при вигляді ранкової "здобичі":girl_haha:

Ще згадала,чоловік розказував,що десь в Запоріжжі здається був такий випадок:тато(міліціонер)їхав з синком своїм в трамваї чи тролейбусі.не важливо.так от,малий помітив,як кишеньковці обробляють чергову жертву,ну і,невинне дитя:"тату,дивись,а там дядя..." ну,і далі... то ті сво...чі малому по очах бритвою чи чим вони там ріжуть. а тато витягає пістолет і там же,в салоні,одного і другого впритул розстрілює. жахливо,але правдиво. потім його посадили.

Останнє редагування модератором: 27 Червень 2010
  12. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

А я ще як в коледжі вчилась, батьки подарували перший мобільник. Їду на навчання, а сумка спортивна маленька, десь 20 на 20 см, і там всього напхано аж до верху, тримала біля грудей. І як вони мобільник витягнули сама не знаю. Так шкода було, ще батькам боялась сказати. А моїй мамі колись гроші витягнули з кишені джинсів на шпильку защібнуту, а це мала бути пралка автомат. Вміють ж вони. Жах.

13. Kofein

Kofein New Member

В мене минулого року на Миколая витягнули гаманець з сумки:girl_devil: Добре що грошей там було щось 15 копійок, але студентського дуже шкода, так як я частенько поїздами їжджу. Ще й досі не зробила новий... І різні знижки в мене там були, та й гаманця самого шкода.

Я б їм ті руки повідривала:girl_devil:

Ще часто засікала, коли лізли. Один раз прямо руку з сумки витянула!!!! Так вони відразу виходять з маршрутки в таких випадках. І то ж треба бути такими ******* (цензура):girl_mad:

14. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

в мене так мобільний,подарований коханим, витягнули за 10 секунд.собаки
    так що я тепер в транспорті сумку вже так тримаю,шо на мене озираються. ну і фіг з ними. ніколи ж не знаєш хто стоїть біля тебе...

15. молекула

молекула Well-Known Member

MamaTimy, а може телефон був просто посіяний, таке не припускаєте? Колись випадково була свідком, як в якоїсь панєнки вилетів телефон, коли та сідала в маршрутку. Зупинила маршрутку десь на повороті, галопом вскочила і посіяла. Добре що маршрутка стала в пробках і я підняла і тій дівчині віддала той телефон. Ви б бачили її очі при цьому, типу, де ти його взяла! :)

Мені якось не крали, минувало мене. А мою сестру то часто спотикало, і сумки не раз різали.

16. Alka

Alka Member

Ну та, кишенькових злодіїв у Львові багацько. :sad: Усім би тим скотинам руки повідривати!!! :girl_devil: Я якось не ставла ще їхньою жертвою (ттт), але скільки разів бачила як то все робиться, і настрій псується дико і не по собі від тої безпомічності. Сестра моя до злодія, який ліз в її сумку запиталась чи він щось туди поклав раз хоче забрати? А він між іншим сусід з іншого поверху.
    Останній раз коли приїхала до Львова, то відразу з вокзалу хотілось назад звідси їхати, у трамваї бачу як мужик передав гаманець на середні двері якійсь дівчині і та біля цирку вийшла. Гаманець просто пішов по руках, тобто їх там ціла шайка була. І що в такій ситуації робити?!?!
    Люди, будьте уважні, не ловіть гав!!!!

17. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

Молекула, я на 99% впевнена що його вкрали. Хоча краще б загубила, бо злодію тоді такого зі злості набажала:)
    Доречі, УВАГА! Тим хто їздить в 111 маршрутці, там активно лазять по сумках, обережно!

18. Gerbera

Gerbera Member

І в мене гіркий досвід з кишеньковими злодіями. Вкрали два телефони і паспорт. Три роки підряд в одному й тому ж місці приблизно у той самий час. Студентка, фізкультура, переповнений трамвай (двійка), де тебе стискують з усіх боків, нічого не відчуваєш. Паспорт потім підкинули у смітник, знайшлися добрі люди, які його вернули. А вкрали, бо подумали, що то гаманець. Перший телефон - розрізали сумку мені і ще одній однокурсниці. Другий витягнули з кишені. Жах!!!:girl_cray: І досі не люблю трамваїв, особливо двійку. Після того довго не мала телефонів, бо не хотіла. Аж потім подарували.
    Зато тепер дуже обережна стала - треба чи не треба. Іноді помічаю в маршрутках підозрілих людей чи підозрілі рухи, тоді дуууже бережуся, і тьху-тьху - все добре.
    Ще згадала. Іду на роботу (то десь літом було). Чоловік з жінкою - старші вже такі. Активно обговорюють щось, потім починають сваритися. Виявляється, в чоловіка вкрали гроші з кишені. А вони не зі Львова, десь здалека, і планували чи покупку якусь чи ще щось. Обчистили повністю. Так шкода тоді їх стало.

19. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

молекула, шо не вилетів ,то це точно. він був в кишеньці для телефона в сумці, сумка закрита на замок + зверху пасок з пряжкою.
    я аж здивувалась.бо проаналізувала що вкрали його за той момент поки маршрутка їде від магазину нептун на науковій до 1001 дрібниці. це дуже короткий проміжок. саме в той час було дуже тісно.я не могла взяти до себе сумку і тримала її внизу,ну на витягнутій руці.стояла біля входу,а на сходах умєлєц.

я потім через знайомих знайшла свій телефон.ним користується дівчина,яка його купила через ваш магазин.
    в відділок заяву не несла,бо треба було приплатити,щоб телефон почали шукати. мені було дешевше купити новий
    отакі то пироги(

20. podolyanochka

podolyanochka Well-Known Member

Історію цю розповіла мені дуже близька людина, що була безпосереднім свідком даних подій.
    Отже, поїзд Москва - Львів (здається), їде чоловік - видно із заробітків до Тернополя. З Росії. Починає лементувати. Знімають на найближчій зупинці із діагнозом "психічний розлад". Бідолаха пробув закордоном більше 5 років, в жахливих умовах, не маючи млжливості побачити сім'ю аби заробити на житло і УСЕ у нього вкрали. Ну не знають люди, що є таке поняття як грошовий переказ...зате у поїзді їх добре видно. І гроші або "спруть" або "витрясуть".