Кишенькові злодії

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Мар"яночка, 14 Квітень 2009.

1. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Відповідь: Кишенькові злодії

Мене також обікрали в маршрутці рік назад. Їхала буквально кілька зупинок. Стояла близько до виходу. Я мала на плечі такий невеликий рюкзачок (тримала його як сумку), на ньому зверху є кишенька. Перед тим, як зайти до маршрутки говорила по телефону, і потім засунула телефон в ту кишеньку. Поруч в маршрутці стояла лише одна пані - років десь 35-ти на вигляд, з манікюром, гарно вбрана. На зупинці перед нами вона вийшла. А на своїй зупинці я виявила, що кишенька розщібнута, а телефону нема. Було прикро, звісно. Правда не за сам телефон, то був старенький сіменс, в котрого не було 4 кнопок :)xaxa:), екран був страшенно понищений, мені навіть жаль стало ту жіночку, вона ж певно думала, що дорогу якусь модельку витягне, а тут такий "приємний" сюрприз:xaxa:). Але всі номери пропали, - не мала до того часу звички записувати їх в нотатник:umbrage:. Зате тепер навчена :)

• Подобається Подобається x 9
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Мене пограбували на Науковій....правда то був не кишеньковий злодій, а наглий грабіжник...який вирвав у мене сумочку (яку потім по дорозі і викинув)...1500 грн приблизно...дорогий гаманець з купою карток і візиток.....2 телефони...і навіть прокладки забрав...

А одного разу таки в маршрутці пограбували..на День Св. Валентина...їхала до коханого...мали зустрітися біля Оперного..сіла у пусту маршрутку біля якоїсь тітоньки, а ззаду ще сиділо 2-оє мужчин...не встигли ми відїхати, як ті двоє підходять до нас і виягують ножа...забирають наші сумки і нагло у нас на очах по них лазять....забрали гаманець...бо телефон лежав у кишені пальто....у жінки забрали телефон і гаманець з доволі пристойною сумою....на зупинці спокійно вийшли...

• Подобається Подобається x 14
  3. Cranberry

Cranberry Well-Known Member

Тьфу-тьфу, було лише раз і то лише рюкзачок порізали. Була абітурієнткою, замучена їхала від репетитора. Пам'ятаю хотілось лише спати і тут на зупинці заходять 7 бугаїв.Навіть у маршрутці темно стало від таких громил.Страшно від них пахло ром-колою, і так вони собі розкинулись у різні частини маршрутки.Один (наймолодший)встав біля мене. І так ми їхали доки я не вийшла на своїй зупинці.Дуже здивувалась коли побачила як біла лінійка вилазить з рюкзака.Коли придивилась побачила,що там величезний поріз.Бідака довго з тим рюкзаком возився, (матеріал був з непробивних). В результаті не отримав нічого,чим добрі рюкзаки в них дуууууууже багато секцій.Того дня йому попалась секція з лінійкою:dance:

• Подобається Подобається x 8
  4. La esposa

La esposa Moderator

Мого тата колись пробували обікрасти в маршрутці. А він, коли молодший був і здоровий, то носив 60-й розмір (хто не знає, то є досить великий розмір!!!), короче, був великий дядько :) От, і сиділа біля нього циганка, а ззаду якийсь дядько. То та циганка стпробувала його розговорити, запудрити мізки, а той ззаду ліз поміж сидіння до кишені. То тато вхопив його за руку, і просто переламав до крісла. А циганка почала верещати, то він їй просто кулак під ніс підсунув, забрав з руки того злодія свій гаманець (той корчився від болю, йому вже було пофігу), і вийшов з маршрутки. Потім мама казала - тебе ж могли якісь спільники їхні побити - тато лиш сміявся :)

• Подобається Подобається x 4
  5. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Мене пограбували 4 роки тому нагло біля хати я повертьалась в годині так 9 28 червня з центру, на вулиці ще день та скотина вибачте но не стримуюсь підійшов ззаду закрив своєю рукою мені рот і повалив в кущі я почала копати його він до мене такий -тихо мала все віддай і все буде ок. Я звичайно все віддала( а віддавати було що і мобільний і перстеник з діамантом благо не заручальний і кульчики з перлинами і гроші). Прийшла додому в стані шоку. На другий день подала заяву в міліцію вони подивились на мене і так зразу сказали-шансів що його знайдуть мало то певно був якийсь наркоман що шукав грошей на дозу. Я від того рік відходила.
    А в маршрутці в мене гаманець витягнули місяців два тому їхала 22 на роботу біля мене сиділа дівчина і так підозріло позирала, мені навіть в голову не могло прийти що вона може витягти щось з сумки. Те що в мене немає гаманця я зрозуміла аж ввечері коли треба було витягати гроші і їхати додому -за весь день якось було не до грошей бо була купа справ. Добре що тітка працює недалеко від маршрутної зупинки дала грошей на дорогу.

• Подобається Подобається x 11
  6. lydmila

lydmila Well-Known Member

В мене також було лише раз ...кишиньоковий злодій доволі старшого віку омудрився викрасти гаманець з моєї сумки і сумки жіночки яка стояла поруч -це було в маршрутці, причому проїхала лише одну зупинку (швидкий гад) Я його спіймала ...жіночки гаманець він кинув , а мій не віддає...маршрутка зупинилась ...ми вискочили на вулицю...я його "тормошу з словами віддай", а він ніяк і каже "забери руки , бо вкушу" і я його впустила...йду , плачу ...підійшли незнайомі мущини злапали його і привели ,ми викликали "патруль" В результаті, як то кажуть, очна ставка в райвіділлі...одним словом грошики мені повернули, сума була смішна і в заяві яку писала в райвділ ЧЕСНО її вказала (160 грн :haha: Бачила того злодюшку ще неодноразово, слава Богу , він мене не впізнав....хоча його допит міліція проводила в моїй присутності

• Подобається Подобається x 12
  7. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Теж з таким стикалась... колись їду в маршрутці, а в мене вкрали гаманець - простенький, маленький, і тоді в мене-школярки було там якихось 10 грн... але прикро було, бо гаманець купила собі на самій ейфелевій вежі - тобто вкрали не просто річ чи гроші, а памятку.. те ж саме відчувала, коли вкрали мобільний - там же ж дорогі смски були чи фото.. За це зло найбільше розбирає!
    А ще просто кипіла, коли в моєї бабці двічі вкрали гаманець, коли вона їхала з роботи - старша жінка, ще зі всіх сил намагається заробити, десь крутиться, а от таке... навіть не знаю, тобто якась собі істота отак просто забирає чийсь двотижневий труд...
    Гарно колись було в арабів - за крадіжку руки обрубували...

• Подобається Подобається x 11
  8. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

Весною витягли гаманець в маршрутці - перший раз в житті. Не так шкода тих 145 гривень (хоча для мене на той момент це була значна сума), як неприємно - ніби в грязюку вмокнули :sad:

• Подобається Подобається x 3
  9. Consuelo

Так власне! Інколи от може бути ситуація, що йде людина з грішми, може бути велика сума чи маленька, але саме для цієї людини велика, яку вона збирала тяжко на навчання дитині чи лікування, і отак в неї просто відбирають життя (може заголосно сказано, але бувають і буквальні випадки).. Найгірше це те, що особливо в нашій країні себе саме злочинці почувають чуть не найбезпечніше! ніхто нічого не боїться...

10. levandivka

levandivka З яйцями...

А хто заважає пильнувати своє?

11. Consuelo

Зараз пильнуй чи ні - все-рівно крадуть. В мене витягнули тоді, коли я сумку взагалі перед собою тримала, ще й рукою затисла - просто зініціювали толкучку..
    Судити людей, в яких щось вкрали за їх неуважність - смішно, адже ніколи не знаєш, в яку сам ситуацію попадеш і не знаєш, яка була в них. Зрештою, справа не в тому, які люди не пильні, мова йде про те, що взагалі за законами моралі, релігії і права ніхто не має посягати на чуже.

• Подобається Подобається x 2
  12. Mokka

Mokka Well-Known Member

бувають випадки, коли троха заважає той ножик, яким тобі тикають під ребра і ніжні слова "мовчи, коза, як жити хочеш..."

• Подобається Подобається x 10
  13. levandivka

levandivka З яйцями...

Бувають, не сперечаюся. Але нарікати, що промокла, бо не взяла парасолю..?
    Про крадіжки ж не даремно кажуть, що "погано лежало"?

14. Natalka

Natalka Well-Known Member

Ой не завжди! Мені в 1996 р. вирвали з рук гаманець, коли я купувала хліб біля хати, бо прорахували, що не побіжу за ними і не залишу маленьку дитину в колясці саму.

• Подобається Подобається x 5
  15. levandivka

levandivka З яйцями...

ТАК. Уважно читайте назву теми! :banned:
    Не оффтопте. Бо так до розповідей про зґвалтування дійдемо. :)

Наспівуючи:
    http://www.youtube.com/watch?v=CXniZEfqvmU

Останнє редагування: 27 Серпень 2009
    • Подобається Подобається x 1
  16. Сheerful

Сheerful Well-Known Member

Ті крадіжки=(((((
    Мою маму в 38 маршрутці так почистила=( Витягнули гаманець й мобільний телефон, а гаманець - то з зарплатою був....Мама ледве то пережила...так що треба бути ультрапильним!

17. Galysik

Galysik Well-Known Member

А я в транспорті та громадських місцях чомусь завжди на чеку. Звичка така. Злодіїв чогось бачу за кілометр :). І чоловіка завжди намагаюсь застерегти, бо в маршрутці їздить рідко, тож дуже безпечний.
    Раз на Краківський пішла за продуктами і мала сумку велику через плече. так як сумка порожня була, думаю - краще відкрию, най ліпше помацають шо там ніц нема, бо ще поріжуть, сумки шкода. І яким було моє здивування, коли до мене підступила ззаду, ніби в черзі, розфуфирена дівчина в дорогому кашеміровому пальті! І лазить рукою мені в сумці, а сама туди навіть не дивиться, ніби вітрину розглядає!
    Після цього я зрозуміла, що пильним треба бути всюди, бо злодії спеціально складають образ інтелігентної людини, щоб народ розслабився і вони могли зайнятися своїм чорним ділом.
    раз ішли з дівчатами з вишивальної форумівки, аж тут журнали з вишивкою продають, а це для нас як сир-р-р для Рокфора :) це на початку Дорошенка було. А я значить і в журнали і обстановочку бдю. Тут підходить один, з виду пянчужка, і починає потихеньку розщипати сумку одній дівчинці, що попереду мене стояла. А в неї там дорогий фотік був, на який ми якраз фотались. Я як це побачила, як двину його плечем, він аж упав, а я - вибачте, я ненароком. Щось там ще викрикував потім, а дівчата навіть не зрозуміли що сталося.

• Подобається Подобається x 6
  18. молекула

молекула Well-Known Member

От моїй кіму також вкрали гаманець :sad:Вона ще й вагітна була на 9 місяці, сумку хоч і тримала, але в такому стані і в маршрутці стоячи трохи важко було пропильнувати...головне коли побачила, то вже гнати в такому стані просто незмогла :sad: А вкрали солідну суму, декретні якісь там забирала, чи відпускні..купа грошей...ото совісті не мають ті злодюги! То вона так бідна перенервувала, щоі вродила за тиждень часу, недоносила до свого терміну...

• Подобається Подобається x 4
  19. levandivka

levandivka З яйцями...

Мдя...
    Народити на 9-у місяці...
    кОшмар...

Останнє редагування: 1 Вересень 2009
  20. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

добре шо це був все таки дев"ятий місяць. Але я вас прошу яка совість може бути в злодія.... :girl_cool:

• Подобається Подобається x 1