Кишенькові злодії

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Мар"яночка, 14 Квітень 2009.

1. kati

kati Well-Known Member

Відповідь: Кишенькові злодії

а взагалі страшні речі робляться.....пригадалось мені як рокі 5 тому на сихові,на Скрипника уроди порізали ножем дівчинку з нашої школи, 8 чи 9 клас......за рюкзак з книжками і 2 гривнями.....дитину ледве врятували:sad::sad::sad:

• Подобається Подобається x 8
  2. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Чоловік моєї коліжанки (пан майор у військовій формі)отримав премію і вирішив зробити дружині подарунок:шикарний набір білизни,купили два...:xaxa::xaxa:Сіли в маршрутку.їдуть,коліжанка в очікуванні вечора і демонстрації білизни замріяна :),чоловік теж загадково усміхнений,а набори лежали зверху кулька:xaxa:Ніхто не помітив -куди і коли вони поділись.
    Коліжанка прийшла додому,швиденько розбирає кульок:хліб,сосиски,сметана,молоко,йогурт,печиво,а білизни нема:confused:
    Вона не могла повірити,що хтось так нагло вкрав її набори(майже всю премію),подумала,що пакети з білизною просто впали під крісло:xaxa:А маршрутка ,якою вони їхали ,має недалеко кінцеву зупинку,було миттєво прийняте рішення;чоловік зупинить маршрутку на зворотньому шляху і забере їхні речі.
    Людей у маршрутці було мало,8-10,заходить пан майор і запитує і шофера,чи він нічого не знаходив під кріслом.
    -А що то мало бути?
    -2 набори ,труси і бюстгалтери.
    -А чим то ви займались у маршрутці,що їх загубили?
    Пан майор набрався стиду і ні з чим повернувся додому.
    А яка би була ваша реакція ,коли б у маршрутці шукали загублену нижню білизну:xaxa::xaxa::xaxa:

• Подобається Подобається x 16
  3. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Монеткою заточеною як лезо:)

• Подобається Подобається x 4
  4. Ная

Ная Well-Known Member

Мені колись непомітно золотий годинник з руки в маршрутці зняли,я думала,може загубила,ше ту маршрутку чекала як вона по колу верталася,шукала під сидіннями...:umbrage:
    В чоловіка позаминулої зими дорожезний телефон в маршрутці витягнули,встиг ним лише місяць потішитися,а купити збирався ой як довго...Але то він з гулянки вертався,телефона вже аж на рано не дошукався. З того часу у нас правило,вдалася забава,їдь додому на таксі.Дешевше буде:).
    А взагалі шофери маршруток часто тих злодіїв знають в лице але видати бояться.
    Моя мама в магазині працювала,то розказувала шо до них постійно одна і та сама компанія любителів чужого ходила,то продавці тихенько попереджали людей в магазині ,якшо була можливість,а от викрити їх певно теж би побоялись. Зараз мама вже в іншому магазині працює,то недавно в них з-за прилавку умудрилися вкрасти пакет з виручкою,припасли шо зле поклали:8:.Продавці лишилися два місяці без зарплати:umbrage:...
    Ше був в мене випадок в кафе в центрі,повісила куртку на спинку крісла і грошей в кишені не стало:confused: Маю научку.
    Ше буває,крадуть в роздягалках в спортзалах,тре пильнувати,бо адміністрація відповідальності найчастіше не несе.

• Подобається Подобається x 10
  5. Vesnyanka

Vesnyanka Well-Known Member

мені колись такою здачу в маршрутці дали

6. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

ну так, але шофера зазвичай не ходять по салону маршрутки, лише може коли в нього обід, тому нічого дивного б в тому і не було шо він не знайшов би. Інше питання шо хтось з пасажирів міг підняти подивитись шо це нові речі і одразу забрати :confused:

• Подобається Подобається x 3
  7. Мар"яночка

гииии я зара теж з тієї історії дуже тішусь, але уявіть як воно вийти і усвідомити, шо йти нема в чому, хіба в тапках :xaxa: білих :xaxa:

8. kristina

kristina Well-Known Member

Співробітниця тиждень тому розказувала, як в 34 маршрутці в старенького дідуся з кишені гроші вкрали. Не гребують ні перед чим. Жах

• Подобається Подобається x 5
  9. Мар"яночка

хлопці хочуть добре жити за чужий рахунок, чи то батьки їх не навчили шо красти неможна, чи то вже так вулиця все псує :confused: я от помітила шо дуже багато занадто "активних" хлопців з сімей де батьки з-за кордоном батрачать :8:

а мої сестрі якось в маршрутці папірець витягнули :xaxa: їхала до мене на роботу на листочку мала назву реферату в задній кишені штанів, так витягли, ото для них радість була :xaxa:

Ааа .. і її з коліжанкою в один той самий день в 22 маршрутці вкрали гаманці, і якшо моїй сестрі вкрали якихось 10 грн, то її коліжанці вкрали шось 150 грн плюс флешку, якісь карточки ... точно вже незнаю. Саме основне шо їхали вони в різний час, видно той самий катався :confused:

10. Megan

Megan Well-Known Member

Знаю з власного досвіду, що крадені телефони знаходять. Кому треба телефон того "мужчини", що знаходить- пишіть в ПП поділюсь інформацією.

• Подобається Подобається x 6
  11. Siania

Siania Love Life

Так прикольно! Є повід не йти на роботу!!!!:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:
    Дійсно кумедна історія в вас вийшла, і гріх і сміх:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:

12. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

Це добре що тільки кишені почистили-в бахатьох перукарнях заходять дві особи поки одна записується на стрижку то друга краде з вішака першу ліпшу куртку. Такщо в таких закладах як перукарня не тіьки сумку треба на колінах тримати а й верхній одяг.:confused:

• Подобається Подобається x 11
  13. Ная

Ная Well-Known Member

А в нас,правда то давно було,килими хатні з-під дверей вкрали:8:. Тато їх надворі чистив на снігу і не заніс одразу в квартиру,а повісив на перила біля дверей,бо в хаті дзвонив телефон,тре було срочно відповісти. Поки балакав,килимів не стало. В нас останній поверх,проходящого люду не буває,значить сусіди або їх гості.Але тоді так нічого і не знайшли,хоча перепитали всіх:confused:.
    А в знайомих з коридору в квартирі гаманець стягнули,в них звичка була вхідні двері не зачиняти.Заодно позбулися і звички:xaxa:.

• Подобається Подобається x 10
  14. Машуня Д

Машуня Д Well-Known Member

В моїх батьків на дня "побували гості", прикро що навідь не зрозуміли коли саме,мої працюють до пізна, деколи і вночі приходять то зразу їсти, спати. Помітили що замок погано відчиняється і мед картка не там лежить де треба. Зникли кредитні картки (надра не взяли), заблокували, але чи встигли? Біля однієї був код- це картка на дитячі гроші моєі сестри.:sad: вони її тільки виробили, а гроші ще не знімали.:no:
    Минулого тижня пограбували там же сусідів.
    Я ніяк не можу повірити- це в містечку де один одного знають з дитинства, де в 3-4 ночі можна самій гуляти як в день і нічого не боятись.

Роки 3-4 тому в Тернополі мене чемно в переповнену маршрутку пропустив молодий чоловік одітий (як кажуть наші сусіди) "с иголочки", а через зупинку так само чемно порпався в моїй сумці. Гроші і телефон були в куртці. Здоровий хлоп: ну що йому бракувало-екстриму, грошей?:confused:

Та взагалі то нескінченна тема... був ще гуртожиток(-прикраси -не тек дорогі як серцю милі), ринок( гроші з степендії за пів. року).

• Подобається Подобається x 7
  15. Ная

Ная Well-Known Member

Є така хвороба-клептоманія:) А взагалі кишенькові профі завжди мають пристойний зовнішній вигляд,щоб ніхто не здогадався.

16. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Особливо профі аферисти,ніколи б не подумала шо такі інтелегенті дядьки легко "розводять"людей,мають просто дар,легко розпізнають людину яку будуть "розводити" .

17. bast3t

bast3t Well-Known Member

Відповідь: Кишенькові злодії (в компьютерных клубах)

забыла, но всё таки добавлю...
    если у кого-то есть дети, которые ходят в компьютерные клубы - предупредите их не вешать на спинку стула вещи с карманами (если в них конечно что-то есть), лучше пусть вещи на коленках держат (желающих завязать шнурки или посмотреть в их монитор на присядках очень много), и мобильные на стол не выкладывать (один подходит начинает всякие вопросы по игре задавать, а когда ребёнок отварачивается второй уже тут как тут...) [​IMG]

18. Natalya Engy

Natalya Engy Well-Known Member

Кілька років тому в мене вкрали телефон. Прикро було, бо віддала за нього всю зарплату на той час, ше й тільки два дні покористувалася:sad:.
    Ото йшла ввечері з роботи і балакала по телефону. Той хлопець певний час йшов ззаду. Дочекався моменту, коли начебто нікого на вулиці не було і рвонув мобільний... але не вдалося з першого разу. Я тримаю міцно і дивлюся на нього. Він пробує вирвати і дивиться на мене.
    "Комедія якась:confused:. Але треба шось робити"- думаю.Б'ю хлопця по носі лівою рукою, оглядаюся по сторонам- нікого! Ше кілька секунд "армреслінгу". Якась мертва хватка в мене за той телефон:xaxa:. Кажу: "Пусти! Це тобі так не минеться!". А він мовчки дивиться на мене і тягне трубку в свій бік. Думаю, що треба ше кудись бити:aggressive:. Але в кінці вулиці зявляються люди. І грабіжник сильно штовхає мене, вириває телефон і тікає, само собою. Добре, шо сніг був, то падати не дуже боляче було.
    Написала заяву. Не вірила ні краплі. За місяць дзвінок з міліції. Кажуть писати нову заяву ( по старій термін вийшов), бо знайшли(!) злодія. Хлопця засудили на 5 років. Крім мого телефону, на суді відповідав ше за дві крадіжки. На той момент йому не було ше 18-ти. Судимість друга. Батько просив не садити, бо "він єдиний годувальник ( :shutup: ) в сім'ї" ( при тому, що наймолодша, 5-та дитина).
    Отаке-то життя.

• Подобається Подобається x 7
  19. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А годувальник годував сімю за рахунок крадених телефонів. Я по службі кожен день таких годувальників на лаві підсудних наблюдаю. А мами в коридорі плачуть...
    Хоча є в цьому і позитив, їх тепер ловлять і садять, бо роки три назад така справа була з області фантастики.

20. Дана

Дана Well-Known Member

О то моя тема. Мене обікрали в маршрутці, при тому я була на 7 місяці вагітності і я стояла, ніхто місця не дав(усім тєжко:umbrage:)і обідно було що гроші я до того дня ніколи не носила в кошильку, в ньому тільки на дрібні витрати, а того дня як нашло щось на мене декретні+зарплата+гроші на проходження техогляду:8: я ревіла як белуга - додому приходжу в істериці, сестра пізніше розказувала - Ти заходиш вся в сльозах і ридаеш, я глянула на живіт - на місці:xaxa:, питаю щось з дитиною ?- я плачу і слова не можу сказати, аж хвилин через 15 я могла внятно пояснити в чому справа.
    Мені не так грошей було шкода(хоч і їх було не мало) мені було противно що ті пі..:cesored:.... бачила що я вагітна, що важко стояти але це їх не втримало від спокуси:umbrage:
    А ще розкажу один випадок, то було давно, в хаті бідося, грошей нема, ми ледве -ледве нашкрабали на пральну машинку(до того у нас була пральна машинка типу Франя:xaxa: яка виконувала одну єдину функцію крутила , і то заводили її за допомогою великої палиці xaxa:- дзвонить мені тато - Дануся, нас обікрали
    в мене серце впало, питаю - Пральна машинка є?
    Тато -Є.
    Я -А що тоді вкрали?:confused::xaxa:
    В нас реально не було що красти, :ninja: тато розказав- зникли бабині "американські"хустки (які добряче міль поточила)
    татову бритву, надпочатий гель для бриття, стару вагу і кусок мяса з морозілки:xaxa:
    Мені тих злодюжок аж шкода стало - бідненькі, старалися, мучилися, над дверима пихтіли - і такий облом.

Останнє редагування: 16 Квітень 2009
    • Подобається Подобається x 13