Відповідь: Кінний спорт Дівчата , хто що , знає про заняття з дітками на кониках , дуже нам це потрібно , чула , що в СКА є , але як там і що незнаю , напишіть , номер тел , ціни в пп , буду дуже вдячна
Відповідь: Кінний спорт На СКА займаються з хворими дітками, не просто катають на конику, а і роблять вправи, вартість приблизно 50 грн. за одне заняття ---------- Додано в 08:43 ---------- Попередній допис був написаний в 08:27 ---------- На іподромі можна недорого просто покататись в своє задоволення, а якщо вирішили серйозно зайнятись кінним спортом то готуйтесь до витрат (абонемент в районі 1200 -1500 грн.) + екіпіровка вершника
Відповідь: Кінний спорт Щоб покатати на коні дитину шкільного віку то це буде коштувати гривнів 50 за 30 хвилин. Можна знайти в просторах інтернету слогани "поширимо кінний спорт, зробимо його доступним для всіх", але ціни ось такі...
Відповідь: Кінний спорт Іподром: Вікторія і Буревісник оголосили вартість навчання 100 грн за 30 хв, 150 за 45 хв і відповідно 200 грн за 1 годину.
Відповідь: Кінний спорт Мій син також захопився кіньми, Їздили пару раз на іподром, у школу верхової їзди "Імпульс", правда ціна трохи кусається (150 грн-45 хв). Може хтось підкаже де дешевше і займаються з дітьми.
Відповідь: Кінний спорт Я ходжу на СКА в "КЕПТАРИК", інструктор Остап або Віталій. Ціна 70 грн. за академічну годину (45 хв.). Мене там влаштовує те, що в них є кобила гуцульської породи (низькоросла), називається Грудка. Вона дуже спокійна і дуже слухняна. Люблю її. Заняття проходять в манежі. А в Буревіснику спортивні коні, високі, я чогось їх тримаюся осторонь, напевно боюсь впасти, але не можу цього визнати...
Відповідь: Кінний спорт А вони займаються з дітьми?. Ви просто приходите до них і катаєтесь на коні, чи вони розказують-показують, вчть верхової їзди.
Відповідь: Кінний спорт займаються з дітьми) я спочатку приходила, Віталій мене вчив, потім я вчилася сама керувати Грудкою, а потім, за бажанням, можна самому кататися, але якщо боязно, то Віталій буде всі 45 хвилин ходити поруч і підстраховувати.
Відповідь: Кінний спорт Наскільки я знаю ціни практично у всіх одинакові. Були і на "Буревіснику" , і на іподромі. Заглядали на СКА. Там нам трошки довже добиратись , і трошки дорожче. Хоча закритий манеж в погану погоду - це річ. приходимо по вихідних на іподром. Я тітонька беру уроки. Оплачую абон. плату. виходить 100 грн. урок. Моя малявка іноді катається. Правда рідко виявляє бажання. знаю що дівчина яка веде у мене уроки, катає діток дошкільнят по бартеру. Вони морковку, яблучка. Вона заняття. правда не довго. Хвилин 10-15.А так. Потрібно шукати для себе варіант де вам буде комфортніше. Попробувати в різних людей позайматись .
Відповідь: Кінний спорт Цього року ще дороще - 30 хв. - 130 грн., 45 хв. - 200 грн., 1 год. - 260 грн. ---------- Додано в 10:08 ---------- Попередній допис був написаний в 09:34 ---------- Зараз займаюсь на СКА в новому клубі, дуже подобається і ціни не так кусаються 30 хв. - 75 грн., 1 год. - 150 грн., є абонементи - по 100 грн. за одне заняття. І фотосесію з коником можна замовити.
Відповідь: Кінний спорт Такої школи як "Імпульс" на іподромі вже немає, переїхали, відгуки про них не дуже хороші, інструктор прямо з чужої конюшні "крала" чужих клієнтів, наречена на весільній фотосесії в них впала з коня, коли привезли групу дітей катати то дівчинка-інструктор перед ними літала галопом, страшне видовище бо якась дитина могла вийти і потрапити прямо під копита коня, купа понтів і ціни неадекватні.
Відповідь: Кінний спорт Ура, моя малявка сіла в сідло!! Інструкторша яка зі мною займається привезла поні. Для заннять з дітками. Не можу сказати що моя малявочка вже скаче галопом, та я дуже задоволенна! Дитина вчиться, пробує, інколи вередує, інколи взагалі хоче на великого коника. Та як не дивно у людини хватає терпіння до моєї "спиногризки". І ціна дуже адекватна -50 грн. У нас на іподромі правда трохи підняли ціни. 1 год -150 грн. Це по абонементу, а без 100 грн. пів години, 150 грн. - 45 хв Та я дуже задоволенна. Їздимо і по території іподрому ,природа клас.і в манежі. І недавно виїзджали в Сихівський ліс. Взагалі моя мрія. Головне не помилитись і попасти до того інструктора, до якого хочеш. а на іподромі їх 5-6.
Освіжіть будь ласка інформацію, де краще дитині "познайомитись" з кінним спортом, ну і щоб мама освоїла цю нелегку, але благородну справу
Так. Трохи нової інформації по конях. Для дорослих- Буревісник від 250 до 400 грн за урок. Уточнюйте скільки цей урок триває. А то в одних 45 хв. в інших година. Для дітей від 11 років до 15 можна записатись в державну школу. Оплата 250 -300 в місяць. Правда і заняття як на бесплатні. З однієї сторони не дорого. з другої - ніхто цяцькатись з вашою дитиною не буде. То займаються самі. то старші тренують менших. то... Але доступно. Вікторія. 250 - 300 грн. заняття. Також по часі треба уточнювати. Про абонемент питала. 200 грн заняття. Іподром 250 -300 грн. переважно урок триває годину. Конюшен три. У всіх різні підходи. коні. тренування і ціни. Абонементи різні. Від 800 грн в місяць до 2000 тис.Для діток ціни також різні. Від 50 грн. до 150. Для найменших поні. По тій конюшні де я займаюсь. Абонементи від 600 грн за 8 занять для дітей. Для дорослих від 1200. Для тих хто вже займається професійно ціни вищі. Уроки конкуру чи виїздки від 250. Але виступаєш на змаганнях. Мені таке не світить. На жаль. Хоч хочеться. Тож вибирайте самі. Питайте. пробуйте. На ці вихідні буду їхати на заняття. Хочете приєднуйтесь Все вам покажу. Ну що знаю