King Cross Leopolis - новини, бренди, відгуки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем bora, 26 Березень 2010.

1. lyanysya

lyanysya Well-Known Member

Відповідь: King Cross Leopolis - новини, бренди, відгуки

Зрозуміло) і де тепер шукати светри (на базарі така єрунда)?!)

2. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

Я на кунді замовляла в Юлі Данчик. То тепер в сорону тих, що у нас продають навіть не дивлюся. Покупками дуже задоволена і носяться добре, не розтягуються і виглвд мають. Правда там ціни в євро, то я цього року не купувала ((( але минулорічні, та й позаминулорічні як нові. Це про чоловічі. А собі беру у Артеміди на Трікобасі. Там вже вони різні одні краще носяться інші трохи гірше, але загалом непогані.

3. lyanysya

Дуже дякую, за рекомендації - подивлюсь)

4. Demetra

Demetra Well-Known Member

У Львові шукають вибухівку в ТЦ King Cross Leopolis. Всіх відвідувачів евакуйовано, автомобілів на паркінгу перед торговим центром немає. На місці події є тільки спецавто: «швидкі», вибухотехніки, міліція.
    13 листопада до львівських правоохоронців надійшло повідомлення про замінування торгово-розважального центру King Cross Leopolis. «Близько 12:20 в один з магазинів торгового центру зателефонував невідомий чоловік і повідомив, що завтра станеться вибух», – розповіла речник головного управління МВС Львівщини Світлана Добровольська.

На місце події викликали правоохоронців, вибухотехніків та кінолога. У міліції встановлюють особу аноніма, який зателефонував до магазину.

• Зе бест! Зе бест! x 1
  5. lyanysya

Хто недавно був в Ашані, чи є якісь знижки, акціі, вибір подарунків для дітей. Хочемо на вихідних поїхати купити. Цікавить як солодке та і іграшки)

6. Veranda

Veranda Member

В Кінг Кросі вже досить багато магазинів, які пропонують хороші знижки. Зокрема в Reebok і Adidas до -50% на багато товарів.

7. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

Але щось сам асортимент не вразив. В багатьох магазинах, знижки мінімальні, або на товари, які, не дуже ходові, чи що...Щось я для себе нісого не знайшла, думала, що може в Zara вже є знижки, але там поки що глухо...А в самому "Ашані" - як на мене звичний набір цяцьок-мішури, як і в інших супер-маркетах, спеціально за іграшками я б туди не їхала, особливо згадуючи кілометрові черги всюди...

8. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

На минулих вихідних знижок не було майже ніде. А головне - навіть і без знижки я собі нормального светра не змогла знайти. Якась печаль з тим шопінгом - нічого такого, що сподобалось би не знаходжу...
    Ну, і якість нікудишня! Щось зовсім не хочеться тих акрилових кофтинок, які пропонують більшість магазинів в КК.

• Інформативно Інформативно x 1
  9. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Вчора на якомусь біг-борді бачила рекламу, що "Сезон знижок розпочато".
    Хтось був нещодавно у Кінг-Кросі? Є щось варте уваги?
    Шкода часу через все місто їхати, щоб просто витрішки попродавати. :girl_crazy:

• Подобається Подобається x 1
  10. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Так-так :girl_yes2: знижки є. Стосовно "вартого уваги" - діло смаку. Я трохи закупилася ( і собі, і чоловіку). А минулого тижня була з подругою, то і вона собі прикупила трохи одягу.

• Корисно Корисно x 1
  11. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

А в яких магазинах?
    Минулого четверга теж була, але не мала часу пробігтися по магазинам, то особливих оголошень про знижки не бачила.
    Мо, погано дивилася )

12. Happy Fiancee

Happy Fiancee Well-Known Member

Ну та шалених знижок немає. Але я в період без знижок запам"ятовую ціни на те що сподобалося (на переклеювання цінників не ведуся). Тож якщо ціна на штани була 600 грн, а стали 360 грн - то таки знижка )) Далі: футболка з 350 стала 200 теж вважаю незле.
    Направду мало не в кожному висять вивіски: -50%; - 30% тощо. Та по факту в кожен не заходила ))

• Корисно Корисно x 1
  13. woolf

woolf Well-Known Member

Нарешті є знижки в М&S на білизну (дуже люблю їх набори трусиків по 3-5 штук).

14. Жменька

Жменька Well-Known Member

А в яку ціну у них ті набори зі знижкою зараз?

запитала для порівняння. я

Останнє редагування: 13 Липень 2015
  15. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

Я не знаю по скільки зараз, але я купувала 2 тижні тому набір М&S з 5-и трусиків за 250 грн.
    Щодо знижок - зараз у багатьох магазинах до -70%, багато розмірів ходових вже й немає давно..
    Ми встигли купити чоловіку класний костюм в Rezerved за 1100 грн, джинси за 200 чи 300 грн в КропТауні, футболки. В Мохіто багато гарненького одягу зі знижками - я собі там плащик джинсовий хапнула. Біжутерії багато в різних магазинах зі знижками - якось цього року я її полюбила - браслетити, кольє.

• Інформативно Інформативно x 1