King Cross Leopolis - новини, бренди, відгуки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем bora, 26 Березень 2010.

1. zhabusya

zhabusya New Member

Відповідь: King Cross Leopolis - новини, бренди, відгуки

А мені каток щось не дуже сподобався. Якось він там не вписується.Хоча для першого критого ще нічого. Просто у Подолянах у Тернополі якось цікавіше придумали, навко ковзанки кафе. Ціни здається в день 20 грн, вечером 30 а у вихідні 40.Ще боулінг накінець ще якісь відкриється у Львові. З магазинів найбільше вразила площею Zara.У Ресерведі зовсім інший товар ніж у того що у Магнусі є дитяче, білизна , взяття. А так мало взуття (хоча ще цілий другий повех магазинів майже не відкритий). Ну і поки (сподіваюсь) дуже мало кафешок тільки Наполетана і якась з тортиками(Класно там буде коли сезон знижок почнеться))))

Останнє редагування: 1 Квітень 2010
  2. cuxivchanka

cuxivchanka Well-Known Member

Не переживайте,якщо ви маєте чек і рибу візьмете і тицьнете їм,яка в них ванюча риба-то вони швиденько віддадуть вам гроші і вибачуться "за непорозуміння"(це вони так думають,що це не порозуміння.......),в мене теж таке бувало!

3. Iskra

Iskra Well-Known Member

:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

4. LILY

LILY Well-Known Member

Annjutka Вам треба було зразу їхати і повернути рибу - менше клопоту було б...,сумніваюсь що Вам повернуть гроші без риби

5. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Я поки що теж, завтра побачимо. Напишу як і що.

6. Галченя

Галченя Well-Known Member

А я була на Кінг Кросі за день до відкриття:girl_smile:. З дуже хорошим екскурсуводом:girl_flirt:. Мабуть тому враження отримала незабутні. Величезна споруда котра готувалась до відкриття - це щось неймовірне з шаленою енергетикою. Я навіть на даху умудрилась побувати:girl_smile:.

Треба буде знову заїхати туди порівняти енергетику:xaxa:

7. Angel

Angel Well-Known Member

і ми сьогодні побували в Кінг кросі,мені дуже сподобалось!скоренько заскочила в кілька магазинчиків,бо часу було малувато((і зрозуміла шо в продуктові супермаркети не можна ходити коли ти голодний:ninja:а зі мною якраз так і було,прийщли з малою з двору,скоренько її погодувала,а сама вже не встигла.і починає здаватись шо всьо таке добре,і то б з*їла ,і це і так всього понабирали як з голодного краю!а люди так ті батони французькі гребуть....таке враження,шо завтра кінець світу:girl_haha:,ну я собі кілька взяла,мамам пороздавала. і по дорозі додому половину вточила,ще тепленький м-м-м,закусила славнозвісним кокосовим печенням і вже вдома догналася кабачковою ікрою. о то називається повечеряла:bad:

8. natorella

natorella Well-Known Member

блііііііііін
    тра срочно їхати в Кінг-крс і запитувати за бабло. най відвалять крапаль за рекламу

9. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Мені теж починають вже слюнки текти від згадки про те кокосове печенько.

10. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

11. katrinka

katrinka Well-Known Member

12. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Розказую. Повернули гроші без зайвих нервів. Чоловік пішов у відділ споживача, незнаю як він точно називається, там подивилися на ту ... і вернули гроші.
    Але є невеличкий нюанс. Зустрів там знайомого, який працює в Ашані. Той сказав що Ашан підписав договір з постачальником що він не буде повертати просрочений товар, а утилізують його самі. За що купують в постачальника той товар дещо дешевше. Тому чи купляти там м"ясо чи рибу я тепер подумаю.

13. Kalina

Kalina Active Member

А може то я не то печенько кокосове купила? воно таке подвійне,посипане кокосом,а між ним всередині чимось перемазане?:girl_curtsey:

14. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Взяли сьогодні шинку (на вигляд в пакеті гарна), а на смак - то ще питання (і ціна ніби не дешева).

15. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

16. odree

odree Well-Known Member

нє, не то. для всіх хто не знає як виглядає даю хвото в студію
    [​IMG] [​IMG]

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

смакота!!!:girl_cray::girl_cray::girl_cray:

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

значить я не то була купила(((((я купляла те подвійне

19. Siania

Siania Love Life

Скажіть, то ковзанка таки працює? По дописах важко зрозуміти, всі пишуть по-різному:girl_spruce_up:

20. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Вчора працювала, тільки ми потрапили якраз на чистку льоду, а часу було обмаль, тому і не стали чекати...