King Cross Leopolis - новини, бренди, відгуки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем bora, 26 Березень 2010.

1. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

Відповідь: King Cross Leopolis - новини, бренди, відгуки

2. Olka Sherolka

Olka Sherolka розпатлана посиденька

ми вчора теж були в КК, народу була тьма, багато з дітьми - бо погана погода, а День захисту дітей і початок канікул відсвяткувати треба. Ми були лише в Ашані, тому недовго, довше я б за такої кількості людей не витримала. З парковки до дороги їхали хвилин 15

3. Raven

Raven Мама малятка

і ми там були в Леопарку аншлаг, в Ашані купа людей, в результаті мали перебіжку в Мазеркеа і бігом звідти

4. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

31 вже звільнили приміщення paprika і tally weijl, як я тепер без нього буду:girl_cray:
    А так, якщо походити по магазинах, то ціни кусючі такі, за декілька речей можна залишити на касі всю місячну з.п(((

5. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

дуже шкода, мені він там найбільше подобався.

дивні наші власники магазинів - ну от два закрилось, то чому не зробити повний розпродаж товару перед закриттям - і люди б все вигребли, і магазин заробив би.

6. Vероніка

Vероніка Never give up

Я взагалі в шоці від політики дирекції, закривається багато магазинів, які кілька років приваблювали клієнтів, і що замість них?
    Особливо жаль, що не буде боулінгу, а там і караоке, і диско. Віддадуть площу під оренду чергових магазинів?
    Дійсно виглядає так, що

7. Virna

Virna Well-Known Member

а про якість можна мовчати. пам"ятаю, як ще років 3 тому, ото були розпродажі. На 1000 грн. можна було стільки накупити. В чоловіка з тих часів ще футболки збереглися. А зараз тільки дивимося і нічого не купуємо, бо нема за що віддавати гроші.

8. Yulia Lashkevich

Yulia Lashkevich Well-Known Member

то саме.... заходила в Зару, то ціни на блузки від 450 грн, щось за дорого як на тоненький матеріал...Бершка теж не порадувала. Висновок в мене такий склався: немає чого більше в КК їхати

9. Vероніка

Vероніка Never give up

Я коли навіть не збираюсь нічого купувати, завджи заходжу в Reserved - поглянути на щось новеньке, дуже подобається такий стиль.
    Ціни адекватні, особливо в сезонний розпродаж. Наприклад, на цьому тижні купила сукню з якісної візкози за 229 грн.

10. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ще ніби возик з італ. миючими засобами закрився, чи ні? Власники дійсно зажерлися, в польських галереях стільки лавочок, де можна відпочити, а у нас все би тими возиками заставили, біля ашану одненьку лавку залишили всього.

11. alkali

alkali Member

Не думаю, що підняли оренду, але те що євро рахують по курсу НБУ оце реально. А це +50%

12. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Стосовно закриття магазинів - то Антошка вже давно хоче закритись, але через специфіку контракту мали дочекатись до закінчення терміну дії, видно ця дата наближується.
    Папріка - магазин явно не "пішов" серед покупців, тому, очевидно, і закривають.
    Що заробітки стали гірші - то стосується думаю усіх магазинів в КК, бо ціни підскочили а платоспроможність населення зменшилась.

13. flame

flame невгамовний експериментатор

Відкрився сьогодні магазин Гатта - колготки, білизна, купальники. Ціна на колготки стартує від 22.4грн. З нагоди відкриття при купівлі від 150 грн давали дисконтну картку і подарунок до покупки (тягнете лотерею з вказанням, що отримуєте).
    Всі візки-ятки поміняли на скляні стелажі. Я думала закрилися італійські товари і імпортна побутова хімія, а ні, все на місці, просто вигляд інакший.

14. Kohaju

Kohaju Well-Known Member

Це не зовсім про Кінг Крос, але АШАН теж там, то напишу - ціни просто жах. Вже зрівнялись зтими ж Сільпо, Арсенами, аптеками і т.д. Я по дитячому харчуванню суджу, по маслу, сиру, м`ясу. В принципы якщо брати АШАН - то взагалы не бачу сенсу так далеко ъхати за продуктами. Щодо КК - то подобаэться магазин взуття на 2 поверсы - цыни приэмны, ы вибыр хороший. За якысть не знаю.

15. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ашан вот тільки зараз подорожчав, ще до підняття курсу там ціни дешевші були, а зараз майже в два рази (макарони брала ашанівські за 21 грн, а зараз - 38 грн).

16. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

останнім часом спостерігаю, що в КК люди ще більш-менш на вихідні є. В будні дні другий поверх- просто пустий. Люди є лише в Ашані.

п.с. ну і не щодо КК, але сьогодні була на Південному- народу "0". Два тижні тому в суботу- аналогічно. Може відвідувачі є в неділю- не знаю, але субота- порожня. Що ж тоді в будні дні? З чого орендну плату витягують власники ( а в багатьох магазинах сидять -скучають ще і по 2 продавців) ?

17. Багіра

Багіра Well-Known Member

та з таким доларом і цінами відповідно не дуже пошикуєш, люди економлять

18. atena

atena Active Member

19. smil

smil миється в бані

В Ашані вже 2 рази підряд вибивають 2-чі якийсь товар.
    минулого тижня вибили ще одні окуляри по 50 грн. брали 1шт, а в чеку 2 шт.
    Сьогодні двічі вибили дитячий сирок.

БУДЬТЕ УВАЖНІ І ПЕРЕВІРЯЙТЕ ЧЕКИ від задвоювання не відходячи від каси!!!

20. Alicia

Alicia Well-Known Member

Може хтось бачив, чи є вже знижки в reebok?