King Cross Leopolis - новини, бренди, відгуки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем bora, 26 Березень 2010.

1. zetta

zetta Well-Known Member

Відповідь: King Cross Leopolis - новини, бренди, відгуки

я теж, хіба дітям дещо купую.

2. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

20-30 грн - це ще дуже адекватно, справді.

я ще полюбляю Бенетон, то промоніторила, що у нас в магазині ціни на деякі товари (напр., зимове плаття-туніка, пуховики) завищені майже на 40-50 євро! це нормально взагалі?!
    купувати можна хіба на сейлах - і то переплачуєш...

3. arkka

arkka Well-Known Member

була на вихідних в КК, то в деяких магазинах розпродажі вже зкінчились, в багатьох залишились хіба розміри М, Л.
    ага фасони гарні але ціни :girl_cray:, правда зовсім випадково натрапила на гарне шкіряне (вірніше замш) взуття в pull and bear за смішні гроші

то тепер маю обновку якою вже похвалилась у відповідній темі:girl_curtsey:

4. Kayla

Kayla Well-Known Member

дівчата,як думаєте, є ще в КК знижки на пуховички або куртки, або може на пальта на ранню весну (з попередньої колекції). цікавить Reserved, TopSecret. а може ще десь ціни класні є. буду вдячна за інфо:girl_curtsey:

5. Нифка

Нифка Well-Known Member

дівчата підкажіть який графік роботи мийки? бо неможу знайти ніякої про це інформації

6. Vероніка

Vероніка Never give up

І знову Сosmopolitan Shopping night :girl_yes:

7. Alicia

Alicia Well-Known Member

А home&you закрили? Чи там ремонт просто?

8. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

Сьогодні була в КК, треба було джинси знайти.
    Розпродажі вже майже всюди закінчились, але мене дуже потішив Мотіві - от там розпродаж - то розпродаж: кофтини з початковою ціною 700-800 грн тепер по 100-150 грн.! Я ще в неділю собі дещо там прикупила.
    Правда, розмірів і вибору зараз вже зовсім мало. Цікаво, коли той розпродаж розпочався, і чи було більше товару?
    Ще забігала в Честер - нова колекція взуття якась "кошмарна" взагалі, нічого не приглянулось.
    Джинси таки взяла в LTB.

9. Lira

Lira Member

А 31-го там спеціальний гість- Арсен Мірзоян :girl_in_love:. Піду навіть якщо замете по пояс :girl_in_love:

10. Жменька

Жменька Well-Known Member

А що з home&you ??? Я ж туди на вихідні намилилась!!

---------- Додано в 17:48 ---------- Попередній допис був написаний в 17:48 ----------

А що з home&you ??? Я ж туди на вихідні намилилась!!

11. Alicia

Alicia Well-Known Member

12. Nana11

Nana11 аспіранточка

Сьогодні в КК ніч шопінгу, дівчата хто був минулі роки чи були знижки в Зарі на чоловічі речі? Пригляділа чоловіку дещо, але якшо реально зекономити то поїхала б навіть вночі:girl_cool:

13. GaLinos

GaLinos New Member

Дівчата, а хто був з 29 на 30 розкажіть як там було, бо щось жодного відгуку немає ?

14. casablanka

casablanka Щаслива особистість

Цього року не була, але розкажу про першу річницю і першу ніч шопінку. Як згадаю, то моторошно і зараз. Заставили поїхати мене мої дві коліжанки, так припрошували що я згодилась. Доїжджали туди від Стрийського парку десь години з дві, все стоїть, пішки було напевне дойти скорше. Людей було повно, припаркуватись нема де. Зайшла я в один магазин, а там розвернутись нема де, люди щось з рук хапають, в примірки черги. Так я пройшлась трошки і поняла що це не для мене. Я ще розумію якби справді були ті знижки, а то ж ніц. Поставлять -10% на якусь непотрібну залежану річ і так заманюють людей. Ну діватись не було куди, виїхати також було не просто. Сиділа на лавочці і чекала своїх дівчат. Поки приїхали додому, то вже і сон перебитий і настрій зіпсутий. Більше на такі розпродажі я не ведусь!!!

---------- Додано в 02:21 ---------- Попередній допис був написаний в 02:14 ----------

Я також ще там нічого собі не придивилась. Постійно бачу людей що ходять з тими пакунками та й думаю я зайду і щось собі теж пригляну, але завжди все мимо. Ну нічого там мені не подобається, все якесь не таке.

---------- Додано в 02:27 ---------- Попередній допис був написаний в 02:21 ----------

Я собі в kira plastinina одні штани собі прикупила, то натішитись не могла. Як вони мені подобаються і також суперові з TOP Secret маю.
    В oggi багато чого купляла, там такі кольори мені приємні светриків і взагалі мені там подобаються речі. Багато чого можна цікавого знайти.

15. Gentle

Gentle Well-Known Member

Прийшла сказати фе. Поїхали з подругою минулої неділі в КК - по джинси їй і мені. Ну то що не купили то ще півбіди. Найбільше мене ось що вразило. У всіх магазинах - ацтецькі і геометричні прінти. Це при тому, що вся Європа відносила їх ще минулого літа. В мене таке враження, що вони завозять сюди те, що не продалося в Європі, або просто закуповують старі колекції, бо вони дешевші. А те, що вони вже не актуальні, то це нічого.
    3 години даремно витратила, чесслово.

16. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

То що, все-таки home&you закрили? :sad:

17. Alicia

Alicia Well-Known Member

Ага, і широкі футболки на одне плече.
    Там все закрите стоїть, і нового нічого не відкривають.. Шкода, тепер тільки той інгліш хом буде в кк.

18. rododendronia

rododendronia Member

хто знає в КК відкрили магазин HM а то бачу багато людей з їхніми кульками по місту ходять

19. Gentle

Gentle Well-Known Member

В КК не була останнім часом, але сьогодні виходила з Плази (Плазми? - не знаю) на Дорошенка і побачила оголошення, що там відкрився магазин H&M з дитячим одягом. Може, то звідти "ноги ростуть"?

20. AdFeja

AdFeja Навіжена фея

Ніхто не знає, часом ТопСикрет не зробив якоїсь знижки на нову колекцію?