King Cross Leopolis - новини, бренди, відгуки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем bora, 26 Березень 2010.

1. Vероніка

Vероніка Never give up

Відповідь: King Cross Leopolis - новини, бренди, відгуки

Написала в попередньому дописі, десь всередині грудня.

2. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

В суботу шукала клатч такого плану то натрапила на більш-менш схожий в Antonio Biaggi і то коцнутий і за ціною, шо я в неті 2 таких куплю.
    Проте вдало заглянула в Кіру Пластініну. Прикупила леггінси такі, як я шукала, тепленькі, колір сіра кашка, з замочком і дуже милу кофтинку з рюшками в плечах і брошкою-бантиком. Ціни взагалі смішні, і розміри були. Маю пару речей звідти, то якістю задоволена. А так більше ніякі магазини мене не потішили.

3. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

наскільки смішні?

4. Marcipanka

5. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я якось в магазин Пластініної зайшла випадково то вийшла з трьома футболками, шортами і карткою їх клієнта, тоді теж якісь шальоні знижки були, футболки навіть не міряла, хоч приклала одну до одної і в різних фасонах ті самі розміри дуже відрізнялись, прям як VS трусики, розміри на око клєпають гггг але мені на один морський сезон вони були супер за ті гроші то так точно, а шорти за 120 грн десь то була моя любов! якість котону була дуже хороша, то мої перші вдалі короткі шорти класичного крою:girl_yes2:

о! то клатч-футляр з модною назвою мінодьєр, я теж в пошуках такого, але без шипів

6. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

Дівчатка, як своїм ходом(тобто якою маршруткою) доїхати з Топольної до Кінг Кросу? В неті різні дані по маршрутках.... Не знаю що на сьогодні є достовірним?

7. Багіра

Багіра Well-Known Member

з пересадкою... чимось до готелю Львів 7, 22, 46, 51, 111, 13, 8..., а потім на 3А

8. Жменька

Жменька Well-Known Member

Я вже давно помітила, що всі "знижки " в Зарі так і відбуваються: все, що висить зв знижкою - таке враження привезли з якогось секонду ще з 90-х років.Єдине, що інколи в дитячому відділі можна щось цікаве знайти зі знижками (але дуже рідко)

9. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

була сьогодні в кінг кросі всюди шалені знижки:в орсеї,теранові,остіні,аксесоріусі,страдіваріусі-знижки до -70%....

10. Kroshka Enot

Kroshka Enot Well-Known Member

Без пересадок - ніяк :girl_sad:.
    я випробувала 2 варіанти:
    1) по Липинського їде 25 маршрутка. Не раджу. Вона чомусь дико переповнена (навіть не в годину "пік"), їде майже годину, охоплює своїм маршрутом 3/4 Львова.
    2) До готелю Львів - будь-яка маршрутка, яка підходить ; біля готелю Львів пересідаєте на 3А і ним їдете до самого Кінг Кросу. - аж тепер побачила, що вже про це писали.

11. Жменька

Жменька Well-Known Member

Не знаєте ,на вихідних ще будуть знижки? Бо хочу завтра з'їздити...

12. Sweet kitty

Sweet kitty Вишивалочка

не знаю,але думаю що будуть ,товару ше багато і вибір непоганий...вдалої вам поїздки:girl_wink:

13. tsiuma

tsiuma Well-Known Member

чому я нічого в Зарі собі ніколи не можу вибрати?.. ну, ніяке воно мені - і все!

Кругом всі ніби в захваті від Зари, на фешнру - теж купа блогерів в зарівських лашках, а мені ніц не підходить, та й не подобається на мені.

Люблю в КК зазирнути в Мотіві, коли є знижечки, маю небагато речей звідти, але якість - хороша. Напр., футболочка вже на третій сезон перейде, прана купу разів - і ніц їй не є, то непоганий показник, вважаю.

14. Siania

Siania Love Life

Минулого тижня була на шопінгу, була налаштована на серйозно))) Пройшла всі магазини…і дійсно, як хтось тут вже писав, таке враження що секунд. Ці жахливі в’язані гігантські светри, речі наче одноразові…Нічого взагалі не сподобалось, в результаті купила собі в інглот віск для брів :girl_spruce_up:

15. KAPUCHINKA

KAPUCHINKA Well-Known Member

о, в мене то саме. заходжу в зару, і ніби до себе на стрих попала, якесь одне лашшя висить. і багато хто той магазин любить а мені ну жодна річ там ще не сподобалася, тепер навіть туди і не заходжу. невмію я тих речей бачити чи що.

16. Alicia

Alicia Well-Known Member

А я таки кілька суконь собі придбала в kira plastinina (дякую Марціпанці за наводку :) ) i oggi. Задоволена і ціною, і якістю, але ціною особливо:girl_crazy: :)

17. Marcipanka

теж один з моїх улюблених магазинчиків в КК. маю теж пару речушок, то якість хороша. купую переважно на сейлі, однак пригледіла там влітку сукню на сейлі, то купила її закордоном теж на сейлі в 2 рази дешевше ніж на нашому сейлі в КК :)
    еее, а фотозвіт? :)

18. Smaylik

Smaylik Member

і я сьогодні там була, знижки є непогані, але купила собі хіба спідницю в Страдіварусі. Незнаю, модна вона чи ні цього сезону, але якось так припала до душі. Шифонова, спереду коротша, ззаду довша і колір електрик. Вже й біжутерію собі до неї замовила. Класне ще там взуття повиставляли, але все штучні матеріали.

19. Siania

Siania Love Life

Забула додати, а як це так, розпродаж зимовий, а більша половина розпродажу літні речі?:girl_crazy:

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

купувала ще давніше в них шовкову сорочку довгу, ціна була не маленька, але якість чудова і я її дуже люблю
    а ще футболку на довгий рукав за знижкою то відходила в ній один сезон і все якось вона покошлатіла трохи
    а взагалі різниця з ціною сайту була 20-30 грн на речі, дуже адекватно якщо враховувати різні відсотки повередників-доставку:)