King Cross Leopolis - новини, бренди, відгуки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем bora, 26 Березень 2010.

1. Alicia

Alicia Well-Known Member

Відповідь: King Cross Leopolis - новини, бренди, відгуки

Я була в King Cross Leopolis у день відкриття! Люди дійсно купували все, що треба і не треба. Сподобалася парковка! Величезна - я таку тільки у фільмах бачила! (найчастіше в ужастіках, бо там завжди когось убивали). Була в кафешці...точно не пам'ятаю назви..."Брічкафе" тощо...Дуже смачна кава, але тортиків в асортименті було мало. Точніше, в меню вони були, а в наявновсті - ні.
    Також сподобалася гаряча випічка, зокрема, французький батон. Деякі люди брали по 6-7 штук! Але на багато харчових продуктів вже були прострочені...особливо молочні...Та й овочі якісь замучені...
    Мені св Миколай подарував ковзани, а я ще їх не випробувала на ковзанці. Шкодувала...Але тепер чекаю-недочекаюся, коли відвідаю ковзанку в Леополісі. Ех...

2. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Я вчора теж туди поїхала та зрозуміла, що треба там треба стратити хоча б півдня, бо за годину, яку ми мали, майже нічого не побачила, хіба продуктовий оглянула.

3. In4a

In4a Well-Known Member

4. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

я сьогодні була в славнозвісному кінг кросі, чоловіка з малим послала в Ашан за продуктами, а сама пішла трохи помірятися, бо то завжди просто приглядалася, короче я на три магазини потратила 1,5год:girl_cool:(було що міряти), і в страдіварі купила сарафанчик і кофтину:girl_claping:... просто чоловік з малим вже закупилися і мене звідти витягнули, хоча я просила лишити мене там до вечора:girl_bye2:, може я б і всі магазини ретельно продивилася... бо то все бігом.... загалом це нечувано щоб я так швидко купила щось, наступного разу знову в кросс... йду ше раз поміряю/полюбуюся:girl_haha:...

5. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

6. wenecja

wenecja New Member

я там не була але мабуть теж би до вечора залишилась, в такі місця краще зранку і до вечора, щоб ніхто не квапив і грошей побільше :girl_in_dreams:

7. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

8. Barbie

Barbie Well-Known Member

на жаль,ще не відкрились:girl_sad:

9. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Мала дуже любить рибу, то купляємо частенько й переважно для неї. Сьогодні привіз чоловік з Ашану дві рибини - судака. Він не є "рибною" людиною, тож як вибирати міг не знати. Стали потрошити - а вона смердить на цілу хату... Думали що в кульку завітрилася, але сильно смерділа навіть почищена і багаторазово помита. Добре що чек не викинули. Рознервувався, зібрався завтра їхати до Ашану.
    Каже що на прилавку в льоді була вже потрошена, він попросив принести з холодильника, так щоб точно добра була. Довелося викинути обидві. :girl_sad:
    Цікаво чи повернуть гроші.
    Минулої суботи брали судака - був свіженький з рожевими жабрами та не мутними очима, і тепер думали такий саме буде. Підозрюю що то з минулого тижня і лежав. Чесно кажучи було що попадали на рибу не першої свіжості, але щоб так - ніколи. Вимушена хату провітрювати. Капець якийсь!
    Як би в них на сайті була можливість лишити відгук - обов"язково скористалась би!

Останнє редагування: 1 Квітень 2010
  10. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

а мені цікаво, як ви гроші збираєтеся повертати, якщо вже викинули рибу :girl_in_dreams:
    тобто як ваш чоловік має довести, що вона була неналежної якості і те, що ви її не з"їли

11. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну але на відеозаписі не видно,що риба зіпсута :girl_crazy: В цьому випадку ,якщо їхати за поверненням грошей, то рибу однозначно з собою брати, а там вже звіряти по чеку і записам. Мусять повернути гроші!!:girl_devil:

13. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Якщо відразу приїхати і сказати,щоб показали решту риби з холодильника,то вона ж так само буде зіпсута,хіба ні?

14. Annjutka

Риба в кульку ще не винесена на смітник, а от як довести що це саме вона, напевно вже не зможемо. Та й яка вона буде завтра страшно уявити, адже в холодильник таке не сховаю. Шкода дарувати 90 грн.
    В мене теж була ідея спочатку піти та попросити таку саму з холодильника, а потім вже розбиратися, хча малоймовірно що подіє.
    Доречі минулої суботи коли брали судака, взяли ще пеленгаса та пару раків. То на кассі виявилося що пеленгаса заважили як раків і наклейку теж відповідну причепили. Правда, думаю це все ж-таки була помилка.
    Мені тільки не зрозуміло - вони що не відчувають того сморіду в себе? Чи то я така наївна?

Останнє редагування: 1 Квітень 2010
  15. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

Annjutka, ви ту рибу не викидаєте а обовязково їдьте завтра до Ашану і нічого з холодильника не просіть, а одразу йдіть до адміністратора або менеджера - ані касири ані охоронці вам не допоможуть. У вас є чек у якому написана риба і камери при потребі підтвердять що ви рибу брали - саме цю. Доводити Вам нічого не треба. Якщо відмовлять не здавайтесь - просіть книгу скарг і додайте що із тою рибою підете в сахист споживачів та санстанцію - повірте їм лекше буде вам тих 90 грн повернути. Але напору не втрачати - винні вони а не ви з такою установкою і їдьте. Я уже декілька разів так продукти повертал, всякі траплялись, але впевнених людей вони бояться. Успіху.

16. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну але ж ваш чоловік ,як брав рибу, то теж не чув. Значить поки воно лежить в холодильнику, то й не чути...

17. Annjutka

Дякую за пораду, спробуємо!

Мабуть так і є. Але ж вони частину тої риби потрошили на прилавок.:confused:

18. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

Ваша правда.

---------- Додано в 23:11 ---------- Попередній допис був написаний в 23:08 ----------

А ви в книзі скарг та пропозицій напишіть про ту красоту.

19. Iskra

Iskra Well-Known Member

і ми нині були. сподобалось:girl_wink: як для Львова - це мега прорив. не доведеться тратити вільний час у Києві лише на покупки. прикупила собі гарнюній коричневий пояс з бантиком на талію:girl_in_love:
    плюс, що там є "Інглот"
    +в "Ашані" є пахлава і славнозвісні кокосові печенька, які купили, але ще не пробували (потім про враження напишу)

на другому поверсі, на жаль не були, бо "ґрунтовно" запаслись в "Ашані":girl_crazy: Для мене величезний плюс у місці розташування, бо біля нас - кінцева 71 маршрутки, друга кінцева якої - якраз біля КінгКросу.
    +банани, які я дуууже люблю, там по 10 грн:girl_spruce_up:

до речі, про рибу. її зовнішній вигляд не справив на мене гарного враження. думала, що в такому величезному гіпермаркеті її різновид буде більший.

20. карапуз

карапуз Well-Known Member

Обов"язково ,спробуйте.Чоловік мій без чеку поміняв зіпсутий товар.Я про це писала ось тут.