King Cross Leopolis - новини, бренди, відгуки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем bora, 26 Березень 2010.

1. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

Відповідь: King Cross Leopolis - новини, бренди, відгуки

мені в бершці балетки шматяні дуже подобаються. Мала декілька пар, ношу не менше 4 сезонів, потім віддаю на село, бо набридають. При цьому підошва, набойки і тканина в доброму стані. Правда, купувалося не в нас.
    Зараз хочу такі, але в нас в магазині такої модельки нема

Взагалі, мені ще до відкриття, передавали речі Берски - симпатичні светрики, футболки. Але як зайшла в нас в магазин, то була здивована неприємно - очікувала зовсім інший одгя побачити....там таке враження, що це вже хтось носив...

2. Vероніка

Vероніка Never give up

Хтось чув про нещодавню спробу викрадення дитини у КК ?

Останнє редагування: 8 Липень 2011
  3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

4. Galya

Galya Well-Known Member

Ой, в нас в Сокільниках ця історія розказувалась відразу, причому спочатку казали, шо то було в Ашані. Тепер кажуть, що в Антошці, але це вже каже працівник Антошки, а не просто люди. Деталей теж не знаю - мама лишила дитину бавитись в Антошці, ну і далі так, як ви розказували - підстригли, бо спочатку сказали, шо будуть випускати батьків з хлопчиками (вкрали ж дівчинку), то вони її підстригли, але все рівно мама впізнала свою дитину.

5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

а хто то був і для чого крали дитину? їх зловили?

6. kati

kati Well-Known Member

7. Юкола

Юкола Ділова ковбаса

8. Ольга

Ольга Well-Known Member

а в ЗМІ щось було? така справа мала б на всю державу протрубіти! щоб батьки були пильними!

9. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

Про ЗМІ не чула.Дитину знайшли(в туалеті) побриту і переодягнену в інше вбрання.Від часу ,доки повідомили про загублення дитини і коли її знайшли, минуло 10 хвилин.Власники не зацікавлені поширювати цю інформацію- багато молодих мамочок приходить до них-хто залишає дітей в Леопарку ,хто в Антошці....Сама не один раз залишала донечку (4р) зі сином (12)в "Антошці"......А тепер.....До речі, говорять , що таке трапилось не вперше...

10. Ольга

Ольга Well-Known Member

тут було повідомлення, але вже витерли його

---------- Додано в 13:23 ---------- Попередній допис був написаний в 13:20 ----------

проте дитину знайшли, значить таки охорона спрацювала добре і претензій до власників ніхто не має!
    з іншого боку це може статися будь-де, але мені такий сценарій в голову не приходив навіть

11. kraplynka

kraplynka реалістка

Дівчата, я взагалі собі не уявляю як батьки можуть в Антошці залишати дітей самих і кудись йти! Адже працівники Антошки не несуть ніякої відповідальності за нагляд за вашою дитиною - це ж не дитсадочок чи спеціалізоване приміщення! як на мене це просто якась безвідповідальність - тяжко навіть слова підібрати! дивно, що таких випадків раніше не було...

12. Анута

Анута Well-Known Member

А не допускаєте варіант, що коли дитина була у тому "мавпишатнику", мама була у тій же Антошці? Дитина бавиться, а мама обирає з поличок.
    Я не знаю як було насправді, але такий варіант для мене самий ймовірний. Не можу собі уявити, що батьки тим часом були за межами Антошки, оскільки щоб відлучитись напроти є Леопарк

13. odree

odree Well-Known Member

Дівчата, це все лише плітка, добре розкручена. Насправді нічого такого не було в нас у Львові. Така історія була зафіксована лише в Італії. А тут чистої води плітка, бабка бабці сказала

14. Vероніка

Vероніка Never give up

Думаю це не плітка - який сенс учасникам подій розказувати несенітниці ??? А замовчування реалій дійсно вигідно певній стороні.

15. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

В мене сумніви почалися вже при згадці працівника СБУ.
    Ну бо перше, що забивають працівникам подібних служб в голови на рівні рефлексу - це тримати язика за зубами. А коли СБУшник про щось розповідає людині, яка на другий же день роздзвонює це в інтернеті - то коментарі в принципі зайві.

16. Vероніка

Vероніка Never give up

Theresa

Останнє редагування: 11 Липень 2011
  17. Urtica

Urtica Kristelig qvinna

18. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

19. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

А взагалі, коли йдете на закупи в Ашан - будьте дуже обережні, тому що в Ашані є багато кишенькових злодіїв, пильнуйте свої сумки, не залишайте їх у возиках без нагляду. Моєму співробітнику про це розповів один працівник міліції, він сказав, що в Ашані, на вихідних як за день немає 7-8 заяв, то день пропав. Крадуть і самі покупці, і кишенькові злодії, яких тепер на базарах майже немає, бо всі вони перекочували в супермаркети. Сюди ж можна віднести і Метро (чоловік там працював в охороні колись, і теж таке розказував).

20. Відповідь: King Cross Leopolis - новини, бренди, відгуки

А ось що сьогодні офіційно повідомили журналістам про ці плітки правоохоронці: