King Cross Leopolis - новини, бренди, відгуки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем bora, 26 Березень 2010.

1. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Відповідь: King Cross Leopolis - новини, бренди, відгуки

А я собі купила таки майку спортивну в Моторі, просто колір пригледівся і фасон, а так нічого не можу також вибрати, зате мому чоловікові подобається Зара, як на диво є його розмір в штанах, ми вже кілька купили, і светрики, і сорочки, він задоволений.

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Були ми з мамою в п’ятницю в Ашані, то стелажі тріщали, м"яса вибір великий, а вчора зайшла...нема нічого...навіть ковбасу не змогла вибрати...Такщо треба туди ходити за покупками в п’ятницю і бажано зранку.

3. lerucha

lerucha Member

А ми на днях купили чоловікові костюмчик в Зарі, і ціна доступна, і якість гарна, і фасон сучасний. А собі я все ніяк не можу придивитися одяг, щось у них з розмірами не альо, взяла поміряти свій розмір S, а туди ще одна як я влізе:girl_sad:
    Взагалі зауважила останнім часом, що чоловічий одяг шиється з набагато якісніших тканин, ніж жіночий.
    До речі, хтось купляв в Кінг Кросі косметику фірми Інглот? Шукала я там один блиск, и помітила, що номери блисків там і в інших магазинах Інглот не співпадають по кольорах

4. bora

bora Well-Known Member

Сто процентів. Мала ту ж проблему зі Страдіваріусом.

5. MAXAMAK

MAXAMAK New Member

Були з малими в суботу в Антошці - від розважальної клітки - малі були просто в захваті. Просиділи там майже дві години. Благо діток не було багато. Але троха почали слідкувати там - діток після восьми років не пускають і за малявками дивляться - якийсь хлопчина був там дуже приємний. (він мені за старшою дивився поки я з меншою бігала в той їхній приславутий туалет - мене від нього аж мандраж бере якийсь, а діти боялись туди йти - казали, що там живе БАБАЙ :girl_crazy:) .
    Про лашню як завжди - враження ніяке. (якщо на розпродажі ті речі можна купити за 10% вартості - то то і є красна їм ціна.)
    Сподобалось деяке взуття - але все одно не розумію - чому шматянє взуття коштує так само як і шкіряне, а то і дорожче.
    Вчергове оцінила Антошку - взуття там на порядок дешевше ніж на Південному та навіть на Краківському. Особливо дитячі босоніжки. А ще як порахувати картку і акцію взагалі супер.

6. bioland7

bioland7 Well-Known Member

Як на мене, то з розмірами в них чітко, просто великомірять на один розмір,ніж зазвичай. Якщо ношу 36,то там беру 34.:)

7. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Були вчора замість грибів в Ашані. Здивувало, скільки у нас інвалідів :girl_mad: Всі місця на парковці для інвалідів зайняті, і на машинах жодного знаку, що це інвалід чи щось таке. Як каже знайома з Донецька "плинтус остался где-то наверху" :girl_crazy:

8. Princess

Princess Well-Known Member

там ще полюбляють паркуватись на тих острівках, що для пішоходів передбачені (між рядами паркування, невеличкі такі підвищення між пішохідними зебрами). логіки я в тому ну ніяк не можу побачити, при наявності моря місця на нормальних паркувальних місцях...

9. mirishka

mirishka Well-Known Member

Підскажу Вам, що косметика Інглот в Новому Цумі дешевша ніж в Кінг Кросі, ну принаймі тіні, які я хотіла собі купити в Новому Цумі 90 гривень, а в Кінг Кросі 95, невелика різниця, але є.

10. Jak Nana

Jak Nana New Member

Я зараз живу в вашому красивому місті і вчора вівідали з товаришами той влекий супер маркет. Мені було цікаво так багато різних магазинів з одягом дуже хароший магазин ОГГі такий трикотажик там якісний купила і собі і своїм подружкам на подарки. Ціни не великі, харашо там. Тільки ніяких розваг нема а так нормально

11. lerucha

lerucha Member

а ковзанка?

12. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Ковзанка ковзанкою, але справді розваг малувато, Кінг Кпрос найбільше любить моя малеча, її любофф - стільці кольорові, лавки з дірочками та ескалатори:girl_crazy:
    Вона б там жила, я тільки встигаю за нею бігати по коридорах:)

13. Drizzle

Drizzle New Member

Взагалі дивнувата якась парковка.
    - місць для інвалідів забагато виділили, як на мене,
    - понавидумували багато непотрібних зелених острівців при в"їзді, так ніби для навчання їзди
    - і мені ще бракує сантиметрів 10-20, коли заднім ходом випарковуюсь, а навколо і позаду стоять машини.
    - і ще дядько стоїть і махає жезлом, показує, куди їхати. Так дратує! (особливо, коли взагалі в "Практікер" їду)

14. Женічка

Женічка Well-Known Member

в неділю лазила я по тому леополісі, якщо хтось бачив горбату дівчинку з перекривленим лицем - це була я. навіть не підозрювала,що вже тем 39 :girl_cray:

ще й в тій черзі за тими багетами вистояла,які мені навіть в горло не лізли, слава Богу,мама хлібчик полюбляє, не дала їм пропасти:girl_claping:

15. IndigoChild

IndigoChild New Member

купувала блиски для губ. співпадають:girl_smile:

16. карапуз

карапуз Well-Known Member

17. odree

odree Well-Known Member

18. kati

kati Well-Known Member

19. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Парковка, напевно, зроблена за європейськими стандартами, відповідно, відать, і стільки місць для інвалідів. Але якщо вони для інвалідів, то явно не для купи лівих машин, тим більше, що стоянка величезна, і припаркуватися завжди є де.

П.С. Нам ніхто нічим не махав, тільки якийсь дядько одразу спитався, чи ми не хочемо машину продати :girl_haha:

20. olerusya

olerusya sweet candy ;)

а мені дуже парковка подобається! але завжди паркуємось в підземці, і в дощ не попадеш, і сонце машину не нагріє! а коли їдем в Практікер - там завжди є вільні місця! Нема на що жалітися! Побільше б таких парковок! Особливо в центрі....:girl_crazy: