King Cross Leopolis - новини, бренди, відгуки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем bora, 26 Березень 2010.

1. poputochka

poputochka Well-Known Member

Відповідь: King Cross Leopolis - новини, бренди, відгуки

Були на відкритті Антошки. Не дуже сподобалось.
    Зробили там ігровий центр з сітками,гірками,батутами та басейном з кульками,мала як зайшла в Антошку, тільки туди і просилась,але спочатку півгодини була технічна перерва,потім нам повідомили, що щось там зламалось,і доки не прийде майстер і не відремонтує,нікого не пустять,а це ще десь за годину. Сліз було...
    Безпосередньо в Антошці розігрування призів не бачила.Щось таке було поруч катка з гучною музикою і клоунами,але мої там стояти відмовились. В Антошці розмальовували личка.
    Обслуговування було жахливе - купа продавців-консультантів,але коли ми попросили дати нам півпару до обраного взуття дали іншу коробку,і на касі виявили розпаровку,довелось іти міняти і стояти ще раз. Працювало 3 каси,черги великі і повільно рухались. З нашими обмінами я провела в черзі майже 40хв.
    Асортимент той же, що і в інших Антошках,знижка 5% діяла.
    .

2. natorella

natorella Well-Known Member

а я їх зустріла тоді ж вже на виході

3. Vероніка

Vероніка Never give up

Ми тепер в Кінг-Кросс кожен тиждень їздимо, за продуктами і обновками. Понеділок, дівчата, для цього найкращий день - людей і черг мало, спокійно можна все обійти. Кого цікавлять багети, в будній день їх навалом на поличках.
    Поки мій улюблений магазин - Дефіле на 2 поверсі, я там вже півколекції скупила, ціни демократичні. Ну, нерівно я дихаю до нижньої білизни !!! :girl_in_love:

4. BIEDRONKA

BIEDRONKA Member

5. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Мені теж сподобався, купила там бюстик, ціни хороші, та й більшість моделей мені підходять. Прислали мені смс-ку що проводять акцію - комплект нижньої білизни за спецціною. Цікавить чи хтось дивився що це за пропозиція, чи вартує їхати глянути?

6. Vероніка

Vероніка Never give up

BIEDRONKA, Нью-Йоркер ще закритий. Сама чекаю відкриття !
    Annjutka , була дуже класна пропозиція з 14 по 17 травня, за 220 грн. комплект - комбінація, бюстгалтер, трусики. Я цей комплект за тиждень до акціі купила більше, ніж за 300 грн. :shy:

7. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

Вчора їздили в Ашан за продуктами і зайшли подивитись в Антошку. Малому дуже сподобались козочки, які співають)) як побачи майданчик-ледве втримали, він ще трохи замалий, але заліз в басейн, взяв в кожну руку по кульці і дуже з дітей сміявся, але була проблема щоб забрати, я пішла взяти сочок, щоб йому дати, але мене відправили спочатку платити, а потім охоронець сказа, що в них заборонено їсти і пити((
    ще дуже сподобався той ветеринарний магзин, ми десь пів години стояли пташок і мишок розглядали))) і варенички дуже смачні. ще бачила мотіві і інтертоп відкрили і ще аксессорайз скоро відкриють.
    взагалі, до ТРЦ моєї мрії ще далеко, але тішусь с того що є. де можна виїхати і час з дитиної провести,і ті ескалатори для колясок просто супер)))

8. IndigoChild

IndigoChild New Member

і мені варенички дуже сподобались:girl_in_love:

9. odree

odree Well-Known Member

думаю швидше зоомагазин :) моїй малечі він теж дуже подобається

10. Oduvashka

точно, зоомагазин)))

11. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А де там Інтертоп? Я щось певне пропустила. Сьогодні галопом пробіглась-заглянула в Антошку, моїй дитині там явно ще рано ганяти, і закупилась в Ашані, який мені все одно не дуже.

12. Oduvashka

Інтертоп поруч з Foxmart

13. Kasia

Kasia Well-Known Member

була нині. ніц. ашан не подобається, пусто на стелажах. деякі відділи жахливі.
    землі до вазонків не надибала нормальної.

з нових магазинів-дефіле не вразив.
    зі старих-страдіваріус.
    решта-нові колекції не цікаві.. як шмати .

14. Virginia

Virginia Well-Known Member

А старі колекції розпродують вже, чи ще ні?

15. Kasia

Kasia Well-Known Member

не помітила. здається просто зняли. бачила тільки знижки у Tally Welly і Бяджі.

16. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

Сьогодні по дорозі заїхали в Ашан - закупитись продуктами. Асортимент мене далі не вражає, але то що треба було то скоренько позбирали і побігли на касу. Ми з малим вийшли, а чоловік розраховувався. Виходити -каса пищить, поклав поруч барсетку, проходить - далі пищить. Він, бідний, в шоці :8:. Підійшов охоронець і мужчина із служби безпеки виясняти чого пищить. Виявилось що пищали чоловікові штани (куплені в тому ж таки Ашані пару тижнів тому). Вони потім довго вибачались за те що їхня працівники перепрацювали. Так що майте на увазі - гарно відрізайте всі бірочки і етикетки, бо їх там мітять "намертво" :girl_crazy:

17. Seppy

Seppy Active Member

Просвітіть будь-ласка, в магазинах Кінг-кросу є речі для людей віком від 18 і до 40? Я не зустріла в жодному! Все або для малолітніх, або для тих "кому за..." А тканини - самі-самі дешеві. Жах!!! А нам що робити? Чи може я так відстала...?:girl_flag_of_truce:

18. odree

odree Well-Known Member

просто на колір і смак товариш не всяк. он я теж нічого не бачила нормального. єдине в зарі купила малим кілька нормальних речей. і все. собі абсолютно нічого не можу знайти. і наслухавшись знайомих, які собі щось умудрялися таки прикупити, ходила, шукала, ну і нічого абсолютно не знайшла

19. Seppy

Seppy Active Member

Звичайно, смак - справа особиста. Мене найбільше обурює якість! Майже ВСЕ - китай низькосортний. Знаю приблизні ціни на тканини (підкладочну тканину видають за шовк і атлас натуральний), навари мабуть у разів 100 від собівартості одягу!!! Оренда приміщень висока, треба відбивати, а наші продавці хочуть відразу і багато...

20. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

+100. Коли не приходжу в ті магазинчики-яскраво все так аж очі рябіють, а купити не можу ніц. Єдине що мені припало до смаку то морозиво в кульках, які продають по дорозі до Ашану, а так все решту нічого особливого