King Cross Leopolis - новини, бренди, відгуки

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем bora, 26 Березень 2010.

1. mirishka

mirishka Well-Known Member

Відповідь: King Cross Leopolis - новини, бренди, відгуки

А я дуже рада, що накінець то у Львові буде Зара,бо раніше купляла цей одяг тільки в Києві, або замовляла з Іспанії, це моя одна з найлюбленіших марків одягу, і стиль їхній мені дуже подобається. А ціни в них різні, тому що є дві лінії одягу дешевша і дорожча, відрізняються якістю тканини. Zarawoman - з натуральних тканин і дорожча, а Zarabasik - з простіших матеріалів і розрахована на більш широкий круг споживачів.

2. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

треба вже і мені побувати в King Crossі Leopolis, а не тільки відгуки тут читати:girl_smile:
    цікаво порівняти якість/ціни напр. Zarawoman з купненими в Іспанії

---------- Додано в 14:26 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

і купити чудо-печенько
    де воно в Ашані продається?)

3. Orman

Orman Модератор-бомба

йой, дівчата,та то печенько мені свекруха постійно купує десь на Зеленій. Воно не тільки в Ашані є:)

4. MaryF

MaryF Well-Known Member

5. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

о рецепт вже є :girl_curtsey:
    я шуткую, що тільки за печеньком і бегетами спеціально в Ашан поїду (просто тут так багато про це писали)
    багато не очікую від King Cross Leopolis, але поїду подивлюсь
    а дитячі магазини (одяг, іграшки...)там є?

Останнє редагування: 14 Квітень 2010
  6. Oduvashka

Oduvashka Well-Known Member

я так чекала на тот кінгкрос!! ашан мене порадував, раніше бувала і він набагато більше арсена і сільпо подобовся. в лютому їздила в Київ, попала на розподаж, за 1000 грн купила плащ, ботільйони, сумку, 2 штанів, сумку, ще якісь дрібнички. а часу на шопінг багато не мала. їхала назад і думала, колиш то у Львові буде. дуже чекала на манго, промод, але так і не дочекалась(((

7. Virginia

Virginia Well-Known Member

І в мене під хатою в кіоску є такі кокосові пірамідки... єдине що вони в Анаші напевно дуже свіженькі, бо на місці печуться

8. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Дівчата, маю до Вас прохання. Хто найближчим часом буде в Зарі: гляньте плз, чи є там одяг для вагітних?.. Я в київській Зарі багато одягу для вагітних бачила, і недорого, цікаво, що у Львові є.

Бо мені далеко в той КінгКрос їхати, поїду, як знатиму, що щось є з того, що треба..

9. Darcy

Darcy Well-Known Member

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

на таке моє питання відповіли:є одяг великих розмірів:girl_haha:
    для вагітних, як я вже писала, одягу в жодному з магазинів не спостерігається:sad:

11. airy_cat

airy_cat New Member

12. kvVItKA

13. natorella

natorella Well-Known Member

14. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

15. kvVItKA

16. lerucha

lerucha Member

Нарешті відвідала вчора King Crossі Leopolis, правда з колекціями ознайомилася тільки через скло вітрин, подивилася на каток, думала, що там більше місця для катання, але і так добре.
    В туалет поки попадеш, можна заблукати тими коридорами:girl_haha:
    Закупилися в Ашані, ціни деякі дешевші, деякі дорожчі (порівнюючи з Сільпо, Арсен, Метро), то вже треба дивитися. Свіжість овочів і фруктів на нулю. Намагалася вибрати огірки, але з них аж водичка капає, лишилася того ровера...
    Як підійшли до каси, чоловік каже касирші "Добрий день" а вона "Добрий вечір", то почав жалітися їй, що як ми зайшли то ще день був:girl_mad: (а ми тільки в продуктах були)
    Так що вже другий раз піду з подругою і ніяких чоловіків!

17. Siania

Siania Love Life

Я в п"ятницю купила той славнозвісний багет:girl_flag_of_truce:
    Вистояла чергу...і...так, пахло дуже смачно, а смак...багет як багет, що в ньому такого особливого що люди так гребуть:girl_in_dreams:?
    Я поки в черзі стояла, думала може то й собі взяти 3 шт., бо люди по 5-6 беруть, але добре що стрималась:girl_blum:

18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Чим раз більше приїжджаючив Кінг Крос, я все бульше звикаю до того всього, а відповідно то все не викликає в мене захвату...ну така я людина...Шмотки як шмотки, продукти як продукти, ковзанка як ковзанка..відкриють кінотеатр хоч один, піду раз, потішусь та й далі ходитиму де зручніше-тобто в центрі. Хоч бийте мене хоч стріляйте, але мені легше піти в ВАМ і закупитись ніж пертись сто миль пішки за кавалок кишки...а щодо одягу то незнаю може припаде мені якийсь бутік до смаку бо не мала настрою прошаритись

19. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

ми були нині вперше, нічого особливого, зручно що все разом, але таке стовпище людей, що спеціально туди їздити не будемо, просто поруч дача в Солонці, тож заїхали купити ковбаски для вогню.

20. Ameli

Ameli Well-Known Member

Я теж побувала у Ашані, нічого особливого, багацько магазинів, ціни високі.