Кімната страху: жертви свино-курячого сказу... :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 28 Жовтень 2009.

?

Мені страаааашно

1. одягну маску

78 голосів
    37,1%
  2. п.1 і наїмся таблеток

40 голосів
    19,0%
  3. пп1,2 і ще вколюся

0 голосів
    0,0%
  4. пп 1-3 і ще вікна зачиню

4 голосів
    1,9%
  5. пп.1-4 ще й зашторю вікна

12 голосів
    5,7%
  6. куплю квиток на Емірати

30 голосів
    14,3%
  7. а що сталося?

46 голосів
    21,9%
  1. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Відповідь: Жахи свино-курячого грипу... :)

Вибачте, але трьох місячнічній дитинці я ні горілочки ні часничку де дам і собі теж, бо я годуюча мама. Залишається лише афлубін.

2. Loyal

Loyal Well-Known Member

А він тут до чого? Чоловік собі 3 по 50 налив і питає мене чи коньяк буду. А я щось не зв"язала його користі...

3. Квіточка

Квіточка Well-Known Member

нам на роботі маски видали сьогодні... це при тому що я на третьому поверсі.... незнаю як ви але я боюся, хоч бери і з хати не виходь...

Останнє редагування: 29 Жовтень 2009
  4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А можете написати, як той афлубін пити, по скільки крапель. Бо в мене є майже ціла баночка, але інструкції до неї десь нема...

5. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Знайшла інструцію:) http://doctor.ua/instructions/id.45/

6. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Кажу те, що сьогодні чула особисто в аптеці на Франка (та стара, що на розі біля трикутника, навпроти "Дарів моря"): завтра на 12 мають підвезти ліки. В соціальній поруч вчора був дитячий анаферон, його також можна давати маленьким діткам, я своїй колись розтирала в ложці і розбовтувала у чаї, зараз купила арбідол, бо він у цукровій оболонці, а анаферон сам по собі - крейда крейдою, моя мала коза на нього не ведеться. Аптекарі вже в "намордниках", а от в сусідньому магазині продавці через одного застуджені... Краще би вже їх додому відпустили, світова економіка би не завалилась...
    В аптеці DS на проспекті Шевченка вчора ще була суміш ефірних олій - евкаліпт, м"ята і ще там щось, також противірусне. Можна навіть крапнути пару крапель на воду і пульверизатороп попшикати. Моя мама щось сьогодні розхворілася, сьогодні цілий день нюхала, каже, що сильно допомагає (але вона в принципі у тому питанні людина трохи специфічна, вірить тільки в порошковий антигрипін і масаж носа :) )

7. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Наш знайомий працює в Міській раді, так там в Садового така паніка почалась, бо телефонують з лікарень і питають що далі робити лікарні ліків немає, лікування дороге, вже госпіталізувало 600 людей лежать хворі по всіх відділеннях і в травмпунктах і в реанімаціях всі поверхи забиті пройти не можливо, а швидка везе й везе ще хворих. Медики з Топольної говорять що антибіотики не допомагають, а от ніби "Амізон" і чаї "Терафлю" дуже допомагають, але наскільки то правда не відомо.
    Що далі нас чекає, якщо так подивитись ось і наближається обіцяний кінець світу. БРРР аж моторошно робиться.

8. Ascorbinka

Ascorbinka скептик-романтик

ну я чомусь не здивована, що к-сть хворих росте... якби не смертельні випадки, то і звернень було би набагато менше, а так всі бояться...
    от вже би сказали що то за вірус, чим лікується (врага нада знать в ліцо), і паніки поменшало б

9. Aguilera

Aguilera миється в бані

А також добре сбалансоване харчуватися. Побільше фруктів, овочів та вітамінів. Чай з лимоном. Сало підвищує стійкість організму, по 10 грам на день.
    Минулого року в нас на роботі було досить душно, та деякі відвідувачі втрачали свідомість (було кілька таких випадків). Коли ми викликали швидку, лікарі запитували, про їхнє харчування. Всі такі відвідувачі відповідали, що зранку взагалі не їли, а потім максимум щось перекусили. Який може бути імунітет, коли людина на неправильній дієті???
    А якщо носити маску, її необхідно міняти кожні 4 години. На ній також осідають віруси.

10. La esposa

La esposa Moderator

бгг самі ж себе до цього довели. Ми нищимо природу, природа нищить нас. Свекру сьогодні щось в горло влетіло, і він в маршрутці кашляв, то його люди так обминали.. :girl_haha: :girl_haha: :girl_haha:

11. UnLikE

UnLikE Фотограф

а у мене в хлопця була теж висока температура, таки збилась антибіотиками... він викликав лікарку в той день і вона йому виписала антибіотики.. він каже шо помогло, сьодні ходив до тої ж лікарки але в поліклініку, простояв в черзі 2 годинки, але вона його таки порадувала.. сказала шо в нього гострий бронхіт.. А я в той час вже чекала його під під'їздом, прийшла провідати називається)))
    Він мене казав по телефоні шоби я йшла додому, бо він заразний, але я всеодно його дочекалась і пішла до нього)
    але то таке
    моя мама дуже панікує.. в неї колись було запалення, а в неї ще й дуже слабкий імунітет бо у неї немає щитовидної залози (вирізали) і від того імунітет ще слабший...
    ще й я з татом недавно були трошки хворі, в мене була температура 37,2 максимум, а у тата взагалі не було..
    тепер мене мама нікуда не пускає, всі мої плани рушить)
    ні на пари, нікуда..
    але я впевнена що ті хто померли просто не лікувалися вчасно і думали шо всьо само по собі пройде (так думав і мій хлопець, поки в нього не стала температура 40, і я його не заставила щось робити, і новини теж в тому допомогли))
    короче як вже писали вище потрібно просто уникати людних місць і їсти щось для профілактики)

12. Аліса

Аліса Well-Known Member

Я сама в шоці, у мене всі дітки захворіли і кашляти почали, я србі грип та і грип, а зараз як начиталася, дурно стало

13. La esposa

La esposa Moderator

тепер вже й не підеш - закрили поки що :haha:))))))))))))))

14. UnLikE

UnLikE Фотограф

ну щодо свого коледжу не впевнена)

15. Catherine85

Catherine85 Well-Known Member

Посмотрела ТСН, и там ОБС, хоть бы проверили инфо перед тем, как распространять, а то с подачи одной дамы из администрации сказали, что у нас в Моршине умерла врач, которая ездила на вызовы к заболевшим.
    На самом деле женщина-врач со Стрыя действительно сегодня умерла у нас :sad:, но работала она психотерапевтом в санатории и ЛДЦ, то есть ни на какие вызовы к больным не ездила. Она на работу с температурой и кашлем ходила, вот и до осложнений "доходилась" в виде пневмонии :girl_sad:
    Т.е. то, что мы смотрим и читаем, и то, что есть на самом деле - две большие разницы. Пока такая ситуация сохраняется и паника будет, ведь из разных источников куча противоречивой информации. А если звезды зажигают, значит это кому-нибудь нужно....Вот знать бы кому :girl_devil:

16. Масік

Масік Well-Known Member

Сьогодні також чула інформацію про породіллю яка начебто померла в обласній, на скільки мені відомо , так у неї важка пневмонія , вона і справді лежить в реанімації, але заживо ховати людину ... Це вже дійсно людей в паніку ввести хочуть . Отака в них "достовірна" інформація...

17. Olma

Olma Well-Known Member

Якраз по темі:)
    Була сьогодні на йозі і після заняття тренер сказала одній дівчинці шо давно її не бачила. А вона каже - так, я була хвора, 2 місяці, але вже здорова. От тренер і питає шо за хвороба, а вона, як ви вже здогадались, каже шо свинячий грип. Лікувалася вона вдома і каже, що організм сам бореться з вірусом, але треба належно лікуватись, лежати і відпочивати, ніякого стресу. От вам і щасливий кінець :)

Зараз на роботі працюю з колегою з Британіі - він дивився на їхніх сайтах - то пишуть про ситуацію в Західній Україні, то думаю це не лише паніка, а ситуація таки серйозна. Але требе памятати, що то лише грип, просто інший, новий, і в нас ще нема антитіл в організмі. А пневмонія - то вже ускладнення того грипу, так само як хворі на СНІД часто помирають через пневмонію...

Так шо спорт, вітаміни і здорова їжа - і прорвемся :)

18. нталька

нталька Well-Known Member

Хотілось би ще добавити. Ось, Неверленд, ви написали:
    вважаю це прикладом безвідповідальності та егоїзму. люди не думають про оточуючих, зявляючись хворі в людних місцях і закритих приміщеннях. Тому хвороби набувають вигляду епідемій. Давайте дбати і про себе, і тим самим про інших.

19. Romko

Romko Black Member

Повністю скопіював з ЛФ..соррі...за плагіят....

Тернополяни сміються.

"Майже повне знищення людства почалось із маловідомого міста Тернополя, що на Західній Україні. Як нам відомо, причиною поширення легеневої форми чуми було надмірне скупчення сміття на його вулицях, що й спричинило до початку кінця. 2% людства вижило за рахунок польоту колонією на Марс, де чекали на поверненя понад 300 років" - цитата із підручника по історії для марсіан за 2358й рік.

Останнє редагування модератором: 30 Жовтень 2009
  20. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

А в мене захворіла і категорично не хоче лікуватися :sad: