Кімната страху: жертви свино-курячого сказу... :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 28 Жовтень 2009.

?

Мені страаааашно

1. одягну маску

78 голосів
    37,1%
  2. п.1 і наїмся таблеток

40 голосів
    19,0%
  3. пп1,2 і ще вколюся

0 голосів
    0,0%
  4. пп 1-3 і ще вікна зачиню

4 голосів
    1,9%
  5. пп.1-4 ще й зашторю вікна

12 голосів
    5,7%
  6. куплю квиток на Емірати

30 голосів
    14,3%
  7. а що сталося?

46 голосів
    21,9%
  1. UnLikE

UnLikE Фотограф

Відповідь: Кімната страху: жертви свино-курячого сказу... :)

я тепер теж хвора.. кашляю.. я впевнена що це все через одногрупницю, яка на всіх парах сидить позаду мене, і кашляє мені в спину:girl_mad:
    і коли я їй сказала "О, типу, бачиш, тепер і я хвора, таки ти мене заразила", а в она: "Я?? Я взагалі здорова"... Жах, як я ненавиджу таких людей...

2. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

А в нас знову школи почали на карантин зачинять. Мабуть такими темпами навчання треба буде всіх на другий рік залишати.
    А, взагалі-то, так спочатку нажахали, що вже виробився імунітет - ніхто не боїться поки не стикнеться. Як би в нас з таким відношенням гірше вашого не стало. Одне й радує, дощ перестав ляпати - почалися морози та чи надовго?

3. Diana

Diana мрійниця

4. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

5. Відповідь: Кімната страху: жертви свино-курячого сказу... :)

Щойно слухала новини: таки КОЗЯЧИЙ!!!!!І жертви вже є!!!:suicide::suicide::suicide:

6. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

Пташиний, свинячий, козячий, ще не було псячого, кінського, овечого, ..... тварин багато, думаю фантазія технологів-вірусологів цим не обмежиться ... а варто тим перейматися? Головне психічне здоров"я а від нього залежить все решту - тому спокойствіє, только спокойствіє...як мені нинька лікарка на УЗД сказала - у вас всьо добре, а дискомфортні відчуття від нервів...

7. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Все таки не грип, а Ку-лихоманка, інф. захворювання, що передається від тварин до людей. сподіваюся, черговий айвай з того не роздують.

8. Cranberry

Cranberry Well-Known Member

Сьогодні почула від співробітниці про новий мультик для ДІТЕЙ. (не знаю на якому каналі,не маю телевізора:p) Мультик про те, як динозаври вимерли і причиною тому був грип!:girl_crazy: Тепер її малюк точно знає справжню історію зникнення динозаврів!:girl_claping:

9. levandivka

levandivka З яйцями...

Невже вакцинами потруїли?

10. martinkadp

martinkadp жаба-мандрівниця

до речі, якщо раптом чули про інтернат на Дніпропетровщині, де після повернення з карантину захворіло на свинячий щось за сотню дітей, казали в новинах що з тих дітей багато хто - чи не половина, не згадаю - були цьогоріч щеплені від звичайного грипу.

ну і трохи позитиву

11. Dobra

Dobra Well-Known Member

Щось у маршрутках побільшало людей з кашельками і сопельками.
    Але готова поспорити, що друга хвиля епідемії буде саме в той момент, коли буде заборона на агітацію, а Юлька Тимошенко матиме змогу виступати на всіх каналах про неминучі ризики для нас та її досягнення в боротьбі з грипом. Хоть не агітація, но зато діє.

12. Рибка

Рибка Well-Known Member

На Сході України вже друга хвиля, від завтра кілька шкіл закрито на карантин.

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я вчора їхала в автобусі і моє місце було біля чоловіка,який дуже кашляв. Знаєте,якось було неприємно і сказати йому про те було не зручно. Та й що б він зробив..Він ще й по телефону казав комусь, що т-ри вже нема , але ще кашель,нібито бронхіт. Один старший пан, що сидів перед нами взяв у шофера маску( дивно що в водіїв ще навіть маски є) і приніс тому чоловікові і попросив одягнути. Я мовчки втішилася. Може й та маска не зберерегла б нас від мікроб, але хоча б психологічно мені легше стало.. І той чоловік почав набагато менше кашляти, може та маска ще й лікувальна?:girl_haha:

14. Ykr@inochk@

А як на мене , то це до нас тільки перша докотилася, а то була лише паніка. Ми на карантині до 20-ого.

15. Рибка

Рибка Well-Known Member

Ага, цілком згідна, це я процитувала рядок з новин. Не змогла знайти на сайті, де говорилось про це, щоб дати посилання.

16. Dobra

Dobra Well-Known Member

Мені також так здається. Просто це була відстрочка за рахунок того, що всі перестрашені сиділи вдома або виходили тільки в масках, а тепер повилазили, розслабились. Ви бачили що твориться на базарах? Треба вистояти чергу щоб просто зайти і вийти на ринок (Краківський). На Південному також людей як мурашок.

17. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Йой. Це вже відверте знущання. Вже й козячий придумали... Бридко

18. Dobra

Dobra Well-Known Member

Це чітко придуманий маркетинговий хід. Лише згадайте як ще недавно ми вичищали аптеки. Як каже мій тато, спочатку створюють проблему, а потім начинають з нею успішно боротися.

19. Olma

Olma Well-Known Member

А мій муж вчора вакцинувався і від свинячого грипу і від звичайного:) готується до поїздки на Україну напевно:girl_haha:
    Тепер ослаблений спить.. Навіть завтра може на роботу не піде..

20. Ykr@inochk@

А сьогодні чоловікові малося йти до стоматолога прийшов з роботи, взявши пів дня безоплати, шморгаючи носом , а тепер лежить ще й з температурою. Захворів :girl_cray: Дитина на карантині з 11 до 28. 12. Що робити, як їх в наших житлових умовах ізолювати:girl_sad:?