Кімната страху: жертви свино-курячого сказу... :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 28 Жовтень 2009.

?

Мені страаааашно

1. одягну маску

78 голосів
    37,1%
  2. п.1 і наїмся таблеток

40 голосів
    19,0%
  3. пп1,2 і ще вколюся

0 голосів
    0,0%
  4. пп 1-3 і ще вікна зачиню

4 голосів
    1,9%
  5. пп.1-4 ще й зашторю вікна

12 голосів
    5,7%
  6. куплю квиток на Емірати

30 голосів
    14,3%
  7. а що сталося?

46 голосів
    21,9%
  1. Gala

Gala Well-Known Member

Відповідь: Жахи свино-курячого грипу... :)

renata m я так зрозуміла з ваших дописів,що то ви мене маєте на увазі,що я щось придумую.Процитувала свій допис,що чула по новинах,а який у вас протилежний?Ви що чули?

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Я теж хочу. Але думаю, краще перестрахуватися. Нічого не станеться, якщо якийсь час дотримуватися елементарних засобів безпеки. Тим більше, що епідемія таки є, це навіть медики підтвердили офіційно.

3. Oddly

Oddly Well-Known Member

а я за те, щоб виші на карантин закривали - я кожен день ризикую своїм здоров"ям у такому великому скупченні людей. студенти сидять чемно на парах, пчихають і кашляють на мене, а в мене вдома дитина маленька.

до речі, повідомимли щойно, що на завтра пари відміняються

і щодо порад кваліфікованих лікарів при симптомах грипу - де тих лікарів взяти?! вони самі не знають, що радити

4. нталька

нталька Well-Known Member

Універ Франка теж після обіду до понеділка на карантин розпустили.
    Знаю 2 студентів з тернопільської області. то один ще встиг зі львова до себе заїхати (і зараз в лікарні), а другий не встиг, бо вчора з 12 дня не пускали транспорт туди.

А щодо вагітних, мабуть, малось на увазі, що імунітет у них все таки слабший, і таки невагітній людині легше ліками допомогти, якщо треба, а вагітному мало що можна. Хіба ж не так? тому вони й вищій групі ризику.

5. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Закрили,з завтрашнього дня,на карантин Інститут новітніх технологій,що на вул.Чупринки.

6. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

до середи,а Політехнічний до понеділка!

7. renata_m

renata_m Well-Known Member

Так, говорила про Вас, Ви сказали, що по ТСН сказали, що "В Тернопільській області оголосили надзвичайну ситуацію,закрили вв"їзд і виїзд".
    Ось наводжу ролик з вчорашнього вечірнього випуску ТСН про епідемію в Тернополі
    (там до речі є ролики всіх сюжетів вчорашнього випуску).

http://tsn.ua/ukrayina/vipusk-tsn-golovni-podiyi-dnya-shcho-minuv-61.html

Нічого про закриття в'їзду-виїзду в Тернопіль там не сказано :)

А я ж не говорю нічого не робити. Просто я коли бачу, що вагітні дівчатка так тим переймаються, так хвилюються - в мене серце крається. Не треба себе так накручувати, я це маю на увазі.

Останнє редагування модератором: 30 Жовтень 2009
  8. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

я вже здорова,тільки кашель,а от в мого тата-пневмонія:sad: бідний-йому так погано температура під 40....колять уколи!і у його друга також ця недуга!!!:sad:

9. Gala

Gala Well-Known Member

Де в цьому дописі видно ,що дізналась з ТСН?
    З ТСН дізналась про інше,відповідаючи на запитання Зорянівоньки.Ви будь-ласка читайте уважно допис.

10. Mokka

Mokka Well-Known Member

11. Gaichka

Gaichka Well-Known Member

Дівчата це просто жах. Я ніде не можу купити Афлубін для профілактики. Ніколи не могла подумати , що Афлубін стане дифіцитом...

12. renata_m

Обов'язково буду :) А ви трошки правильніше формулюйте свої дописи, будь-ласка.
    Не бачу причин ображатись :)

Все буде добре, точно-точно, от побачите! Головне вірити і знати це. Не хвилюйтесь!

13. Ассоль

Ассоль Dreams come true

Чи є якась достовірна інформація про закриття на карантин вишів? Я щойно по новинах чула, що внз Львівської області також (як і школи, дитсадки) закривають на 10 днів. Тут прочитала, що одні внз закрили до понеділка, інші - до середи. Хіба ж це не має бути визначена для всіх внз дата? Одним словом, кому вірити?...
    п.с. сама сиджу з температурою.. і оте нагнітання обстановки мені зовсім не подобається.. Хочеш/не хочеш, а думки в голову і не дуже хороші закрадаються..

14. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Сама не знаю того. Нашу академію закрили точно, питала у викладачів, але на скільки, ніхто не знає... І в кого взнати -невідомо.

15. Gala

Gala Well-Known Member

А я і не ображаюсь:girl_smile:просто роблю уточнення,хто мене не зрозумів
    GONE BEBY GONE усе буде добре!!!

16. Neverland

Neverland Well-Known Member

Йой, прочитала тут всі сторінки що накатали, то склалось враженя що то не грип, а бубонна чума:girl_crazy:
    Я собі не знала спокійно жила, їла сьогодні в Пузатій і їздю в маршрутках, і ніде масок не бачила:girl_crazy:
    Паніка між іншим вбиває нерви, а нерви вбивають імунітет. У людей з хорошим імунітетом ніяких ускладенень від грипу не буває, а якщо людина собі убила імунітет, то ясно що будуть ускладення. А Афлубіни і все інше то хімія яка дуже чемно засмічує організм. Оно вам надо? Чаник і лимон наші ліпші друзі:girl_crazy:
    Я он цього року свій імунітет профукала, і мала їхати в Київ тиждень тому певно з тим грипом... Чи то був грип не знаю, але температура незбиваєма була під 40, досі кашляю:girl_sad: Так що імунітет треба собі виробляти не зараз хімією, а весь рік здоровим способом життя і менше нервів.

17. renata_m

І навіщо жбурлятись яйцями по аватарці? Дитячий садок :)
    Не бійтесь - висловлюйте свої думки вголос, це не страшно :)

Зголосіться хто це зробив - не бійтесь, я лише жбурну вам по аватарці поцілунком :)

Останнє редагування: 29 Жовтень 2009
  18. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

В нас була часниково -цибульна вечеря +коньяк, люди так можна спитись з профілактики і перестраху

19. Siania

Siania Love Life

Прочитала 2 абзаци і виключила, зверніть увагу в якому дусі написана стаття
    Я купила анаферон, п"ю афлубін, на завтра відпросилась з роботи, вихідні проведу дома. Краще не ризикувати, може то все й перебільшення а може й ні. Я теж за позитивне мислення, але деколи краще перестрахуватись.

20. NikaLovely

NikaLovely Well-Known Member

Ох і страху наганяють! Начитаєшся, потім вимикається голова, моторошно стає. Кожен рік майже кажуть про майбутні епідемії, про летальні випадки, школи і садочки закривають на карантин, про летальні випадки, і ніхто не впадає у відчай. Я вже і не пам'ятаю, щоб все місто так бубонило на якусь тему.
    Але ж все одно зачипає кожного. В мене, наприклад, чоловік був хворий минулого тижня, висока температура, нічим не збивалася, кашель з мокротинням, решта симптомів. Тоді чемно його лікувала, зараз би, начитавшись того всього, впала би у відчай відразу. Доречі, лікуватись з першого дня, а та людина, що його заразила і ще пів його фірми, зараз лежить з пневмонією, тому, що з високою температурою ще два дні ходила на роботу і не лікувалася. Тож, не треба зволікати, як треба - то краще залишитися вдома і добре пролікуватися (тим більше, дозвіл на це дала Юлія Володимирівна в новинах). Ну і для профілкатики щось, краще народне чи гомеопатичне)
    P.S. Здайте точку, де ще залишилася оксолінова мазь.