Кімната страху: жертви свино-курячого сказу... :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 28 Жовтень 2009.

?

Мені страаааашно

1. одягну маску

78 голосів
    37,1%
  2. п.1 і наїмся таблеток

40 голосів
    19,0%
  3. пп1,2 і ще вколюся

0 голосів
    0,0%
  4. пп 1-3 і ще вікна зачиню

4 голосів
    1,9%
  5. пп.1-4 ще й зашторю вікна

12 голосів
    5,7%
  6. куплю квиток на Емірати

30 голосів
    14,3%
  7. а що сталося?

46 голосів
    21,9%
  1. Відповідь: Кімната страху: жертви свино-курячого сказу... :)

А нас вчора ощасливили штрафом,бо у нас не було "Доместоса".Був "Титан",не підійшов...::girl_sad::girl_flirt::girl_bye2:

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Кімната страху: жертви свино-курячого сказу... :)

Так потім треба ж незабути цю цибулю вжити в повсякденний обід. Мужу дати, на сніданок.:girl_haha::girl_haha::girl_haha:

3. bora

bora Well-Known Member

Батько лежав в лікарні з ускладненнями від важкого грипу. Сьогодні його виписали, але не по причині одужання, - він підхопив там вірус грипу знов((((

4. Kasia

Kasia Well-Known Member

пневмонія? чи вас це обминуло?

5. bora

bora Well-Known Member

Ускладнення було на бронхи та серце.

6. Kasia

Kasia Well-Known Member

аналогічно. легені+серце. 4 тиждень лежимо..

7. bora

bora Well-Known Member

З іншого боку так безпечно додому виписали. А в нього вже ніякого імунітету..так ніби там він може заразити оточуючих, а вдома - ні. По-моєму один ефект. Тільки вдома без нагляду(((

8. Kasia

Kasia Well-Known Member

це жахливо.

імунітетом і не пахне. а я найбільше боюся, що не долікують і випишуть. бо що не кажіть, а складається враження, що вони не впевнені ЯК ЦЕ ВСЕ ЛІКУВАТИ.

а де лежали? може вам варто піти ще десь на консультацію?

9. bora

bora Well-Known Member

Лікарня МВС. На Підголоско

10. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Сьогоднішній номер ВЗ: "Міністерство охорони здоров"я за дорученням Кабміну звернулося з відповідним проханням до ВООЗ, яка пообіцяла безкоштовно виділити 5 мільйонів доз вакцин - як гуманітарну допомогу. За умови, що українська сторона... не вимагатиме додаткового тестування вакцини і не висуватиме претензій у разі виникнення масової побічної дії".
    Нєту слов, одні емоциї:girl_devil:.

11. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

і ще одне уточнення-вакцинація буде добровільною
    маєте право на вибір

12. Diana

Diana мрійниця

Вчора подзвонила давня подруга, повідомила що тиждень тому її сестра померла від вірусу А, а їй тільки 25 років. Робили ренгент в мед. інституті, то там каже навіть немогли розшифрувати чи є пневмонія чи ні.

13. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

якшо вже хтось викладав таке,то сорі,а якшо ні- читайте

Пандемия свиного гриппа может оказаться самой грандиозной коррупционной аферой нашего времени. К такому выводу пришли журналисты датской газеты Information, изучившие связи экспертов Всемирной организации здравоохранения (ВОЗ) с ведущими мировыми фармацевтическими компаниями, обогатившимися на продаже препаратов против этой болезни.

Выяснилось, например, что многие ученые, заседающие в различных комитетах ВОЗ, тщательно скрывают тот факт, что они получают деньги от фирм-гигантов мировой фармакологии.

На фоне глобального экономического кризиса благодаря панике, охватившей мир в связи с пандемией свиного гриппа, фармацевтические заводы работают в четыре смены, мощностей не хватает.

Между тем на данный момент по официальной статистике, жертвами гриппа A/H1N1 стали 6 тыс. человек, в то время как средняя ежегодная смертность во время эпидемий "традиционных" разновидностей гриппа достигает полумиллиона.

Причина гипертрофированной реакции мира на не столь уж опасный свиной грипп, как считают опрошенные датской газетой специалисты, заключается в успешной пиар-кампании, проведенной экспертами ВОЗ. Некоторые из них в прямом смысле состоят на службе у производителей вакцины.

ВОЗ объявила свиной грипп пандемией под давлением группы советников этой организации во главе с голландским доктором Альбертом Остенхаусом. Сейчас правительство Нидерландов проводит экстренное расследование его деятельности, поскольку стало известно, что он получает зарплату в нескольких компаниях, производящих вакцину против свиного гриппа.

Многие другие советники ВОЗ, потребовавшие объявления свиного гриппа пандемией, также являются платными советниками фармацевтических гигантов Roche, RW Johnson, SmithKline и Beecham Glaxo Wellcome, получивших львиную долю заказов на изготовление вакцин. Итогом давления этих экспертов стала резолюция ВОЗ от 7 июля этого года, давшая старт невиданной кампании массовой вакцинации, отмечает газета.

Между тем, спикер ВОЗ Грегори Хэртл, комментируя статью в Information, заметил, что невозможно отказаться от услуг ведущих мировых специалистов лишь на том основании, что они финансово заинтересованы в продвижении той или иной стратегии борьбы с различными заболеваниями.

14. Анута

Анута Well-Known Member

о, а я наївна думала, що ця тема вже заглохла ))))))))))

свіженький анекдот з маршрутки (розповіла моя мама)
    Їдуть в маршрутці і тут один чоловік починає жахливо так кашляти, так до рвоти задушливо. Люди насторожено починають оглядатись і відсуватись. Він в перерві каже: Та не лякайтесь! То не грип, то туберкульоз :)
    Кумедія та й годі ;)

15. Ная

Ная Well-Known Member

То ше на вихідних Тимошенко з телевізора розказувала,казала,шо тестувати нема причин,бо ВООЗ сама тестує вакцини на найвищому рівні і нема підстав їм не довіряти. Так виглядає,шо на нас і випробовування проводитимуть:girl_devil:. Тішить,звичайно,шо та вакцинація добровільна,але ж скільки людей можуть таки постраждати і від тої добровільної...

16. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

17. Ірушка

Ірушка Well-Known Member

Я тільки що подивилася новини і в мене аж настрій зіпсувався, Юлька кричить що якщо не дадуть мільярда то в січні від грипу помруть 240 тисяч людей.Добре що в мене є чоловік який більш критично ніж я сприймає ці заяви і вміє мене заспокоїти.

18. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

вам то ніц не нагадує?

була колись така кака, прекваліфікована вооз...

19. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Сьогодні згадала, як то було... Пам"ятаєте, казали,що будуть чимось кропити? Так от, дзвонить мій чоловік своїй бабці і каже, щоб та сиділа вдома, але щось великий баняк виставила на вулицю. Ну, звичайно, бабця питається для чого. Відповідь чоловіка: "щойно над нами пролітав літак і скидали з нього абрідол, і, здається, в вашу сторону полетів". :) Бабця на повному серйозі каже: "Подзвони ще мамі,щоб вона тоже запаслася" :):):) То ж як вірити всяким пліткам,щоб в таке повірити?
    Але то ще не все. Чоловік подзвонив мамі, але попередив, щоб вона не виходила на вулицю, бо будуть скидати афлубін, а він в скляних банках :)
    Звичайно, в кінці розмови він пояснив, що пожартував. А то б по місту ходили нові плітки, що не можна виходити на вулицю, бо лікарством заб"є :)

20. olenkastar

olenkastar Well-Known Member