Кімната страху: жертви свино-курячого сказу... :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 28 Жовтень 2009.

?

Мені страаааашно

1. одягну маску

78 голосів
    37,1%
  2. п.1 і наїмся таблеток

40 голосів
    19,0%
  3. пп1,2 і ще вколюся

0 голосів
    0,0%
  4. пп 1-3 і ще вікна зачиню

4 голосів
    1,9%
  5. пп.1-4 ще й зашторю вікна

12 голосів
    5,7%
  6. куплю квиток на Емірати

30 голосів
    14,3%
  7. а що сталося?

46 голосів
    21,9%
  1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Кімната страху: жертви свино-курячого сказу... :)

я дико вибачаюсь, але визначити тип грипу можна лише лабораторно, і то дуже специфічним аналізом, лікарка його робила чи "на око" визначала?

з таким же успіхом міг бути легкий перебіг сезонного грипу чи іншого ГРВІ

2. Virginia

Virginia Well-Known Member

А вона так і сказала що цей грип мало чим від сезонного відрізняється! Дівчата, я нічого не стверджую, просто написала що лікарка припустила, що це міг бути цей грип! Сорі, що я написала, що лікарка це стверджувала, а не припускала!

3. Wanderlust

Wanderlust Well-Known Member

аналіз крові показує, що все добре. слухання також. рентген знайшов затемнення у легенях+чую важкість. тоді як?

таке саме. але вже довго. перевіртеся

Останнє редагування модератором: 10 Листопад 2009
  4. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

крім того має бути розгорнута лейкоцитарна формула, по якій видно чи є вірусна інфекція, чи бактеріальна

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Ну у вас ще температура тримається.. В мене до речі також.. А у вас був кашель? Важкість в грудях? Чи ви вже перехворіли?

6. нталька

нталька Well-Known Member

при пневмонії не обов"язково висока температура. ще додаткові симптоми слабкість і сильна пітливість, якої раніше не було.
    А затемнення на ренгені - могли і неякісно зробити.

і хто може, поясніть, будь ласка, що саме в аналізі крові показує на вірусну чи бактеріальну інфекцію.

7. Wanderlust

тільки важкість у грудях і то небагато. правда вона досі є. завтра вже 2 тижні буде, навіть не знаю, що робити.

8. Virginia

В мене схоже! Але от тепер пишу і та важкість і поколювання ніби посилюється... то може то все на підсвідомому рівні таке собі самонавіювання???

9. irys214

irys214 Well-Known Member

А де можна здати аналізи, при умові, що не має львівської прописки? Можна і платно, але, щоб результати перевірили дійсно якісно.

10. Wanderlust

здавала у поліклініці моєї дільниці чи як то правильно сказати. все ок зробили, тільки сказали на наступний раз писати заяву гол лікарю про бажання обслуговуватися там.

11. Яруська

Яруська Well-Known Member

Та кому та прописка треба?)))
    Підіть в чорнобильську лікарню в лабораторію до 10.00, там за 20-30 грн. вам зроблять аналізи.

12. Vittoriya

В обласній лікарні можна зробити. Там ніхто не питає, де ти приписаний. Кажуть ціну і все.Правда не знаю, скільки то зараз коштує.

13. Олюнька

Олюнька Well-Known Member

Мабуть, варто звернутися до лікаря. Знайти собі хорошого. І лікуватися. Якщо з легенями щось негаразд, обовязково лікуватися.

14. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Мама зробила флюрографію.Трохи недобра, назначили їй ще уколи.Казали що на бронхи дало ускладнення.

15. Зануда

Зануда Well-Known Member

Тесту не робили. З діагнозом я трошки погарячкувала, перепитала в сестри, то сказала, що написали, як підозру на. Отже, висока температура, яка не збивалась іншими засобами є для лікарів, у теперішніх обставинах, показом для того, щоб виписати Таміфлю. Такі зараз діють приписи. Вони проконсультувались у кількох лікарів і всі прийшли до висновку, що треба приймати Таміфлю. Допомогло.

16. Vittoriya

Дівчата,Wanderlust ,Virginia, Gala, Лянка, як здоров'я? Хтось вже ходив перевірятися?

17. Virginia

Так, я ходила до лікарки зранку, вона мене послухала, постукала і сказала що в легенях все чисто! Та і почуваю я себе нормально (ттт). Дякую, що цікавитесь!

18. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Загальний аналіз крові — найчастіше й інформативне дослідження, яке призначають лікарі. Досвідченому фахівцеві він може багато чого розповісти.

про пневмонії

отаке доцільно робити (хоч щось з того), щоб знати який саме антибіотик призначити, коли для антибіотикотерапії є ПОКАЗИ.

Якщо хтось з вас має сумніви щодо свого стану, звертайтесь за порадами не по інтернету і не по телефону, щоб потім не прийшлось на щось і на когось нарікати.

Я зверталась з дитиною на консультацію до доктора Гайдука, думаю, багатьом це прізвище щось говорить, правда багатьох і не влаштує те, що він проти збивання температури наприклад і т.д. Не є дешевим, але вже як є.

Будьте мудрі, аналізуйте, читайте, робіть висновки, основне не їжте ліки, а лікуйтесь і все таки лікуйтесь, якщо є потреба, а не заліковуйтесь!

імхо.

19. kati

kati Well-Known Member

цирк на дроті. Приїхали з малим в антошку ,хотіли підстригтись.....фіг вам називається, карантин,:girl_crazy: перукарня працює лише по суботах.отак судилось тепер ходити сашці " небритим і не голеним":girl_smile:

20. Gala

Gala Well-Known Member

Нєа ,я нікуди не ходила(тільки по магазинах пройшлася).Зранку встала і вроді нічо не болить і не тисне.Чого буду йти,певно мій організм того ренгену перестрашився...:girl_crazy: