Кімната страху: жертви свино-курячого сказу... :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 28 Жовтень 2009.

?

Мені страаааашно

1. одягну маску

78 голосів
    37,1%
  2. п.1 і наїмся таблеток

40 голосів
    19,0%
  3. пп1,2 і ще вколюся

0 голосів
    0,0%
  4. пп 1-3 і ще вікна зачиню

4 голосів
    1,9%
  5. пп.1-4 ще й зашторю вікна

12 голосів
    5,7%
  6. куплю квиток на Емірати

30 голосів
    14,3%
  7. а що сталося?

46 голосів
    21,9%
  1. Ная

Ная Well-Known Member

Відповідь: Кімната страху: жертви свино-курячого сказу... :)

В новинах кажуть шо на цей час від ускладнень грипу померло 155 чоловік:confused: Може вторік якби людей так понастрашували як тепер,то к-сть померлих була б меншою... Але все ж і минулого,і в попередні руки в часі епідемї грипу не було стільки смертей серед молодих до того здорових людей,принаймі серед мені знайомих.

2. Romko

Romko Black Member

Молодчинка Коробова...
    Розумію,що декого покоробить від її "перлів"(і картинок),але характеристика моменту точна...

Характеристика момента

Что наша жизнь — трехпалый хрен

ЗІ.То не боян.

3. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

4. irushka

irushka Well-Known Member

Може хто знає, чи реально за один сезон перехворіти двічі грипом, або скільки часу в організмі зберігаються антитіла після хвороби?

5. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Реально, бо грип є різних форм, щодо антитіл не знаю, але здається що стійкість до них є до кількох років

6. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

правильніше - фтизіо- (розуміти як туберкульозно-) пульмонологічний (легеневої патології) диспансер - того і кладуть з легеневими захворюваннями

7. Лянка

Лянка Well-Known Member

Написала на "хлопський розум". І, вважаю, недоречним показувати, які Ви мудрі за рахунок інших.

8. nattsol

nattsol Well-Known Member

Лянко, не ображайтесь :) гадаю, Богданка просто хотіла пояснити чому в ту лікарню кладуть людей з різними легеневими захворюваннями :)

9. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

А чому - за рахунок інших?:))))))))))

10. Romko

Romko Black Member

От...ілюстрація...

11. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ну а я вам на хлопський

До речі - від п'ятничної ночі до сьогодні перехворіли в моїй сімї чоловік і донечка. Чоловік з п'ятниці, малеча з суботи. Муж сьогодні вже пішов на роботу, у Софії перший день, коли вона встала з нормальною температурою. То було ГРВІ, не грип точно. Дитині двічі, щоб вдалось заснути допомагали половинними дозами жарознижуючих, щоб температуру трошки спустити, а не збити, ото сподіваємося, що вже ідем на поправку. Чоловік ніц крім чаю з малиною і цитрини з цукром не вживав.
    вчора весь день температура в манюні трималась 38,0 градусів, а вночі чую температура спала зовсім до норми. отаке.
    Мушу сказати, що дитині взагалі нічого б не давала мабуть, але у нас накладки всього і ясна дуже підпухлі, а зубів ще нема зовсім, того, просто щоб полегшити загальний стан і дати дитині хоч трохи часом поспати, а то сон в неї зрушився зовсім, вона не могла взагалі заснути ні на ліжку, ні на руках, ні в слінгу, ні в ерго... словом вже як є.

по святих правилах педіатрії, з сьогоднішнього дня (четвертий день захворювання) вже ПОРА:) давати антибіотики і 90% лікарів так би й робили, без чи з показами...

12. Nastyusha

Nastyusha Well-Known Member

Ну от ми з епіцентру подій - лежали 6 днів на Орлика. Дітей багато, поступають постійно. Мають і бронхіти і пневмонії. Але про смертей не чула. Про чуму теж)))) Тому ті, хто ще не заспокоївся, можу сказати вам, що чуми точно нема.
    Ми мусіли їхати, бо температура під 40, яка нічим не збивалась. Навіть перша скора ледве збила на 2 градуси.
    Ну і звісно ми всі перехворіли - всі хто живе під 1 дахом. Хтось в легшій формі (я, чоловік, малий), хтось в важчій (мала і свекруха). Діагноз - ГРВІ.
    Але "не так страшен чорт, як його малюють" ;) Все лікується.

13. Romko

Romko Black Member

Які красіві....

14. natorella

natorella Well-Known Member

отот накупили дорогого таміфлю - а тепер випустили наш український, дешевший в 3 рази. бабло літає межи тими собаками - аж ну)

15. Kasia

Kasia Well-Known Member

переглянула.
    хтось про страхи, хтось про анекдоти, про епідемію, і т.д... вірю, що усім хочеться більше оптимізму.молодці, що не вірили панічним страхам і т.д.
    але тим не менше, знаєте, як сталося в мене. не знаю, грип чи ні, не правильне лікування і т.д. - що привело до критичного стану, але все таки той грип дає суттєве ускладнення у вигляді пневмонії.
    я в 5-тій поліклініці лежу, і моя однокласниця - 10 років там медсестра - то жодного року не було такого , щоб із терапії і нефрології -зробили пульманологію, бо нема де класти людей.
    усі з діагнозом - негоспітальна пневмонія. у нас на відділенні - тяжких форм мало ( нефрології лежимо), але на 2-му пов. в пульманології - багато важко хворих , що попали в реанімацію.

дякувати Богу, зараз краще, але добре дівчата , що береглися і не втрачали оптимізму, бо веселого в тому мало.
    скажу вам чесно, у Львові якось зреагували, але я не уявляю як малих містечках, де немає жодних ліків в аптеках і в лікарні все лікують найпростішим антибіотиком - що робити там людям? от і в нас такі сталося . в моєму містечку - було аж 3 хворих з пневмонією. лікували 6 днів - і добре що Львів за 70 км. і вчасно вспіли. до біди був 1 крок.

усі в нашій палаті - з пневмонією, жоден не мав 39-40 темп. але тим не менше - в усіх на 2-3 день перебігу хвороби - пневмонія.

здоров'я ВАМ дівчата міцного, бережіться.

16. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

Я щось нічого вже не допетраю, Тимошенко казала, що уряд закупив "Таміфлю" по 67 грн.
    ось
    http://news.finance.ua/ru/~/7/2009/11/06/177074

17. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

Може то ціна за одну таблетку (чи в чому там воно)?:girl_crazy::girl_crazy:

18. irys214

irys214 Well-Known Member

А які симптоми були перші 3 дні, звідки Ви взнали, що в Вас пневмонія???
    Виздоровлюйте скоріше!

19. kati

kati Well-Known Member

правильно. це закупівельна ціна. той таміфлю не підлягає продажу, його розподілили на лікарні.

20. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

так-так, а той що наш-дорожчий, будуть в аптеках продавати......