Кімната страху: жертви свино-курячого сказу... :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 28 Жовтень 2009.

?

Мені страаааашно

1. одягну маску

78 голосів
    37,1%
  2. п.1 і наїмся таблеток

40 голосів
    19,0%
  3. пп1,2 і ще вколюся

0 голосів
    0,0%
  4. пп 1-3 і ще вікна зачиню

4 голосів
    1,9%
  5. пп.1-4 ще й зашторю вікна

12 голосів
    5,7%
  6. куплю квиток на Емірати

30 голосів
    14,3%
  7. а що сталося?

46 голосів
    21,9%
  1. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Відповідь: Кімната страху: жертви свино-курячого сказу... :)

акуратно з нею, можна й алергію заробити - там і барвники і ще купа фігні.
    Крім того, дози там далекі від терапевтичних - так, цукерка...

2. Мар'яся

Мар'яся Moderator Команда форуму

В нас теж сьогодні прогрес: наш татко дозволив нам піти погуляти і сам пішов з нами. певно, бачив, що я в хаті вже дурію і скоро на людей кидатися почну :girl_devil: Так що ви думаєте? Йому сподобалось більше ніж мені: завів мене до хати, сказав продовжувати прибирати, а сам взів малого і пішов далі гуляти! Я в шоці!!!:girl_crazy:

3. Oriana

Oriana Well-Known Member

Оооо! Як чудово. Вже ніхто непише сюди страшних новин:) Тишина:)....

4. Knopka

Knopka Well-Known Member

Я інтервю з Кужель (тою, що політик типу) дивилася. Прийшла вона на якийсь світський захід і розказує, що дуже хвора, має якусь інфекцію, а в самої маска тільки рот прикриває. Її журналістка питає, чому ж ви ніс не прикрили, а та каже: а нащо, в мене ж інфекція тільки в горлі....

А ще Юля нині розпиналася про обовязкову вакцинацію населення від усіх вірусів/інфекцій. А це знову ж таки купа бабла...

5. natorella

natorella Well-Known Member

та юля кожен рік слабує
    скільки памнятаю
    а тово дивітьси - ніц їй нема певно вже давно вакцинувалась

6. levandivka

levandivka З яйцями...

Нині надибав:

7. dimalozz

dimalozz Well-Known Member

Вчора багато гуляв і аж (!) двічі їздив маршруткою!
    Спостереження:
    а) Людей в маршрутках побільшало.[​IMG]
    б) З повязками менше третини пасажирів і то жінки старші [​IMG]
    в) З усіх бачених на вулиці людей відносно правильно носять пов‘язки максимум 10% населення.
    г) даїшники стояли теж в пов‘язках [​IMG] причому ті пов‘язки теж були мокрі і не прилягали до лиця зовсім — один цирк...
    д) аптекарка теж була була в пов‘язці [​IMG] причому теж неправильно носила: верх ногами, затискач не притискав носа (навіть вона не знає що він там є, що ж бабцям дивуватися) і взагалі дихання проходило крізь численні щілини з боків і біля носа. Показуха агітаційна?

8. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Тут ніби кімната страху, але впишуся. Мій співпрацівник дуже важко переніс цей грип (саме H1N1), але вже на 7ий день був на роботі. Виснажений, але здоровий і щасливий. Казав, що ще гірше не хворів, уперше в житті мав таку гарячку й галюцинації. Його діти від нього не заразилися (одному лише 6 місяців), хоча й мали грип, але перейшли дуже легко й швидко.
    Отакі нежахи. :)

9. Яруська

Яруська Well-Known Member

Вакцинувалась вона, ага. Ви ж подивіться як в неї очі бігають, навіть скачуть. І товктися ледь не цілодобово силу має. Певно вона регулярно вакцинується депутатським коксом.

10. levandivka

levandivka З яйцями...

Ну, точно не пасічним! На бджільництво у неї алергія! :D:D:D

11. Люша

Люша Well-Known Member

Цитата. Вся історія ось тут http://nnm.ru/blogs/korvinamber/grippomor_pamyati_viktora_shenderovicha/#cut

Шел третий год эпидемии свиного гриппа. Страна боролась, как могла. Марля закончилась не только в Госрезерве, но даже в Китае, поэтому в ход пошли траурные повязки, солдатские портянки и детские памперсы. Особым спросом пользовались модели с резинкой по бокам и защитой от протекания слюны. Они надежно преграждали путь коварной инфекции.

Шел третий год эпидемии свиного гриппа. Страна перестала считать свои потери. К тем четверым, которые померли от A/H1N1 в 2009-ом, добавили еще 10 тыс. не переживших туберкулез; 40 тыс. отравившихся фальсифицированной водкой (их оформили как жертв некачественной профилактики) и 14 тыс. неопознанных трупов. В сумме вышла солидная цифра и ей пугали кредиторов.

Относительно безадресных жмуров, МВД издало секретный приказ, разъяснявший способ отнесения их к жертвам эпидемии: а) суицид в результате приема «Тамифлю», б) суицид от панического страха заразится свиным гриппом, в) умышленное убийство, косвенно связанное с гриппом. Например, не поделили профилактическое средство «водка обыкновенная».

12. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Ну ви і гуморист,розсмішили,а то після отих вище описаних останніх новин мені стало моторошно,а тут такий позитив!!!!

13. Romko

Romko Black Member

Андрей Де
    Эпидемия хрипа

Что же стало с тобой, чистогласая правда?
    Что ни «факт» - то почти без сомнения липа.
    Горло давят твоё, рвёт по чистому жажда,
    Знать подверглась и ты эпидемии хрипа.

Что ж ты, совесть, молчишь, не срываешь с нас маски?
    Нам спокойнее в них, нас, молчащих, не сцапать.
    Неужели и ты так боишься огласки?
    Выразительно спишь – эпидемия храпа.

«Ти признайся мені…», кто наслал эти чары?
    Кто тебя разделил? Что лишает единства?
    Бронзовенье вождей? Демократо-доля’ры?
    Ты болеешь, страна – эпидемия свинства.

14. Pand@

Pand@ Well-Known Member

А я думаю що ситуація полегшилась тому що просто люди перестали при перших легких натяках на захворювання звертатись до лікарів(маю на увазі перші дні захворювання,просто "послухайте мене",тепературу трохи вище нормальної.....короччє дути на холодне.Перестали панікувати.
    Стало менше викликів і тому кажуть що ситуація покращилась.
    Я ж того не дуже помічаю.Ні серед знайомих ні серед пацієнтів.
    Люди далі попадають в лікарню і далі гинуть.Молоді люди.
    І може на когось це наводить жах але краще не закривати на це очі ніби все добре,що все це тільки передвиборча фігня.
    Я в транспорті їзджу в масці і там де велике скупчення людей ходжу в масці.Якби точно знала від чого люди помирають то може б і взагалі не вдягала.А може навпаки ходила крім дому по всюди в масці.
    І я не рахую що це смішна тема.Я б взагалі віднесла її медичну

15. Ука

Експерти ВООЗ, які в ці дні були у Львові, сходяться на тому, що такий швидкий перебіг через взаємодію одночасно принаймні двох вірусів (це є у звітах, але я не зберегла посилання, а зараз нема часу шукати). Ну а летальність у молоді - здебільшого через самолікування, аспірин (який розріджує кров) і "переходжування хвороби".
    До речі, благодійні пайки, які в Києві Черновецький роздав "дорогим бабушкам", містять аспірин....

16. levandivka

levandivka З яйцями...

Не береже виборця...

17. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Так були люди що займались самолікуванням.Але про тих що я говорю -це мої знайомі або моїх родичів чи друзів.І вони не займались самолікуванням.В лікарню вони попадали максимум на 3 добу після початку перших проявів захворювання.То ж про яке самолікування в цих випадках може йти мова?
    А те що говорять зарас експерти чи верхи-я їм не дуже вірю.
    Коли був Чорнобиль вони всіх на вулиці закликали і все ретельно приховували.
    Так що я роблю висновки лиш з того що бачу і чую від людей близьких.
    Тиждень назад я говорила як медик який їздить на виклики до хворих і чує інші випадки серед медиків.Зарас я розповідаю про випадки не тільки пацієнтів але й моїх знайомих

18. Ука

19. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

Перетворили тему у гумореску.
    а мені от зовсмі не смішно.
    Прмер той хлопчина про якого я писала. А йому лише 22 у січні мало бути. Мама того хлопця у лікарні у важкому стані...
    А ви тут гумор розвели і тему, як якусь гумореску назвали. Краще зробіть як на тернопільському форумі. "Епідемія - серйозна тема" і "Епідемія - стьоб з епідемії".

20. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

як це сумно і страшно... А як ти, Адріасю? Як мама? Доця? Ви вже виздоровлюєте???