Кімната страху: жертви свино-курячого сказу... :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 28 Жовтень 2009.

?

Мені страаааашно

1. одягну маску

78 голосів
    37,1%
  2. п.1 і наїмся таблеток

40 голосів
    19,0%
  3. пп1,2 і ще вколюся

0 голосів
    0,0%
  4. пп 1-3 і ще вікна зачиню

4 голосів
    1,9%
  5. пп.1-4 ще й зашторю вікна

12 голосів
    5,7%
  6. куплю квиток на Емірати

30 голосів
    14,3%
  7. а що сталося?

46 голосів
    21,9%
  1. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

Відповідь: Жахи свино-курячого сказу... :)

так ніхто ж тут не насміхається з людей,та й ще у такому стані!
    просто люди намагаються РЕАЛЬНО дивитись на речі.І дай Бог,щоб це прискорило зменшення паніки і безглуздості.(чи краще,щоб всі впали в песімізм?)
    Бажаю Вам швидшого одужання і хорошого перебігу вагітності!

2. pukhnastyk

pukhnastyk миється в бані

Уко, ну Ви ж самі сказали, що в нас легенової чуми нема :) До чого тут це? :)
    п.с. хто сумнівається, той задає в ґуґлі пошук "легенева чума" і знаходить купу медичних сайтів, де пише, що при чумі температура 40 і більше, і людина практично за добу вмирає.

п.п.с стосовно "Таміфлю", той цей препарат допомагає при свинячому грипі, якого зараз є пандемія у цілому світі. Так, "Таміфлю" має свої недоліки, але як казав мені один лікар, нема медикаменту, який би ні на що не впливав.

А "Таміфлю" при грипових інфекціях, в т.ч. при свинячому грипі, офіційно рекомендують вживати Міністерства охорони здоров'я Великобританії, Канади, США (можливо й інші країни, але я переглянула тільки три сайти вищенаведених міністерств)
    То скажіть, будь ласка, ці міністерства офіційно будуть рекомендувати своєму населенню якусь трутку, якусь неперевірену пургу??? Та тих би міністрів на другий день в тюрму посадили.
    А чому мене зачіпає то все? А тому що мої знайомі і родичі хворіють, і не знати від чого, а "Таміфлю" на Львівщині невідомо де. Де ті ліки: гуманітарка з Польщі, Словаччини? В сім'ях медиків?

Останнє редагування: 2 Листопад 2009
  3. Milka

Milka Moderator

Були ми на вихідні в Прикарпатті, почула як там люди стараються триматись в руках кажучи, що "якщо привязати вівцю в 3-х метрах від вовка то і вона, хоч і здорова, здохне", це на рахунок паніки. В нас і цукру не знайти як починаються плітки про подорожчання. Проблема таки є і не варто говорити що все в нормі, але треба мати здоровий глузд і не панікувати. Сподіваюсь дописувачки, які говорять що все ОК!!!, таким способом хочуть підняти імунітет інших, і за це дякую.:girl_smile:

Останнє редагування: 2 Листопад 2009
  4. odree

odree Well-Known Member

а в японії його заборонили після масових випадків суїциду в підлітків, які саме цей препарат вживали
    і для інфи (роздумів): смертність від свинячого грипу становить в межах 2,5% від числа захворівших (можна сказати, що не відрізняється від іншого виду грипу), а більшість людей переносять той таки швайне-гріпп лише у вигляді катару верхніх дихальних шляів, навіть не здогадуються про це

5. Ольга

Ольга Well-Known Member

ДІвчата, чи бачили статтю комаровського останню?

6. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

бачили,бачили,читали і тут її вже 3 раза виставляли
    хочете про це поговорити?

7. pukhnastyk

А яке має відношення суїцид до свинячого грипу??????????

п.с. у Вас дуже "об'єктивний" лікарський висновок...

8. odree

odree Well-Known Member

ви ж все про цей препарат знаєте, а такого не знали? а побічні ефекти читали?

статистика йокелемене :)

і як каже Левандівка, "довго ржав, як глянув"

9. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

гарно ви тут пишете шоб без паніки.
    а мені вчора кров носм валила зо 15хв. і не могла її ніяк спини... але то певні тиск. Хоча якщо накласти тиск на високу температуру, додати безперервний кашель і насмарк... то чого я лякаюся і чекаю.
    ех... позичте хтось оптимізму.
    Приходила лікарка. То сказала шо як день ше так буде тр а лікарню йти і здавати тама аналізи... Навіть направлення виписала.
    Не страшно... але обідно шо захворіла :sad:

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

:girl_sad: А як ваша доця? Лікуйтеся! Скоро виздоровієте і про все забудете!!

11. Neverland

Neverland Well-Known Member

Адріасю, я коли була хвора 2 тиждні тому в мене кров носом 1,5 години безупину ішла, в чужому місті, де я ще і не могла ніде аптеки знайти, це напевне на фоні кашлю і тиску((((
    Я пару сторінок тому писала про те, як можна полегшити кашель і нежить задопомогою заклеювання перцевим пластирем руки, можете спробувати це. Можу ще порадити декі ткі методі, вони точно не нашкодять а у вашій ситуації думаю зайва допомога не завадить!

12. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

До речі, у львів'ян вже "пролікованих" Таміфлю чітко видно сильну нефротоксичність препарату (в аналізі сечі еритроцити на все поле зору, і т.д.), при чому у всієї родини "пролікованих". Пам'ятайте - діти віком до 12 років- абсолютний протипоказ до використання препарату.

13. pukhnastyk

І шо, суїцид може бути побічним ефектом будь-якого медикаменту?
    Ви точно лікар? :)
    ну то ржіть на здоров'я!
    п.с. заодно можете ще в карту Львівської області глянути
    Пам'ятайте - таке пише в українській інструкції, а в англійських такого не пише (а пише, що не можна тільки малюкам до 1 року)
    п.с. то не важко перевірити - гуглите будь-яку інструкцію англійською мовою і читаєте :)
    п.п.с. можна ще включити переклад сторінки на гуглі.

Всьо! Бувайте здорові!

14. irrka13

irrka13 Well-Known Member

чому? різні іструкції? не грамотні перекладачі?

15. Aster

Aster Well-Known Member

Справа лише в одній мале-е-е-е-енькій такій відмінності - препарат Таміфлю, який там рекомендують вживати, вироблено зо-о-о-овсім в іншому місці, де вироблено Таміфлю, завезений в Україну. Ось і все.

16. pukhnastyk

Не знаю...то питання не до мене :)
    Просто спочатку я знайшла інструкцію на анлійських сайтах, а потім на сайті нормативно-правових документів нашого МОЗу, та й задумалась над такою інформацією і подала її тут.
    п.с. до речі, а хтось тут сьогодні з форумлянок писав, що інструкції українською мовою до "Таміфлю" взагалі нема...

17. odree

odree Well-Known Member

точно
    а ви здатні мислити послідовно? тлумачу
    тепер зрозуміло?

18. Irus'ka

Irus'ka Well-Known Member

Ви зацікавлені в просуванні на ринку препарату??? Не розумію за що агітуєте - якщо Вам "дістануть" препарат з інструкцією на аглійській мові, за безпеку своєї дитини будете гарантовані?

19. Нікуся

Нікуся постою послухаю...

"Як свідчать анонімні джерела, сьогодні на засіданні Кабінету міністрів висунуто ідею запустити в трубопровід концентрат послаблючого типу "Пурген". Ефект полягає в тому, що більшість людей не будуть виходити з дому, а хто все ж наважиться - будуть контролювати себе - менше кашляти і пчихати, що зменшить в декілька разів ймовірність поширення інфекції грипу."

20. Milka

Milka Moderator

Розказують в "Вікнах" як українські модельєри створюють різні моделі самошитих повязок (різнокольорові, а ще оздоблені вишивкою, бісером, і т.д),:girl_haha:, а ще кажуть що можуть в скорому часі і реклама на повязках зявитися, єх вміють же ж люди настрій піднімати.