Кімната страху: жертви свино-курячого сказу... :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 28 Жовтень 2009.

?

Мені страаааашно

1. одягну маску

78 голосів
    37,1%
  2. п.1 і наїмся таблеток

40 голосів
    19,0%
  3. пп1,2 і ще вколюся

0 голосів
    0,0%
  4. пп 1-3 і ще вікна зачиню

4 голосів
    1,9%
  5. пп.1-4 ще й зашторю вікна

12 голосів
    5,7%
  6. куплю квиток на Емірати

30 голосів
    14,3%
  7. а що сталося?

46 голосів
    21,9%
  1. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Відповідь: Жахи свино-курячого сказу... :)

А я не гонорова, і байдуже мені хто що говорить про маски, показуха чи не показуха. Я думаю за себе та рідних. І на наступні епідемії буду носити. Ото наша біда "А шо люди скажуть?" або "Я того не розумію то й робити не буду". Невже важко вдягнути і подумати ще і про оточуючих? Тому і є ми там де є, бо гонорові. :girl_devil:

От і я про те...
    Ну то нашо нам ті маски? Ми ж, канєшно, все знаємо!
    А як не грип? Не запізно буде? Народ, не будьте такі самовпевнені. Інколи і ви можете чогось незнати, то не варто наражати на небезпеку себе та близьких. Я думаю не важко зробити маску?

Останнє редагування: 2 Листопад 2009
  2. Nata

Nata Well-Known Member

Та не важко просто не треба зайвий раз панікувати і не втрачати здорового глузду.
    Я теж в магазин одягаю маску. А на безлюдній вулиці чи варто? Звичайно, берегтися треба, але міра мусить бути. Колись мене бабуся від бронхіту лікувала: втиснула літру меду в мене за три дні. Бронхіт звичайно не минув, але тоді я вперше (і на щастя востаннє) заробила алергію

3. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

У громадських місцях я ще згідна на маску (хоча сама ніде її не ношу), але на вулиці навпаки морозним повітрям краще дихати ніж через ту маску з мікробами...

4. Анута

Анута Well-Known Member

а ще як люблять мамусі діток шаликом завернути по очі. От де розсада для мікробів! Тепло і вогко

5. Annjutka

Йой. Паніка? Де?

Мене просто обурює ота самовпевненість, "море по коліно".

6. Незнайомка

Незнайомка Well-Known Member

часом доходить до відвертого маразму: то п. садовий наказує (!?) приймати медикам таміфлю для профілактики, то http://obk.lviv.ua/news/7276.htm :girl_in_dreams:
    щодо масок, то в людних місцях вони таки бажані, але на пустій вулиці ми як раз створюєм парник для мікробів

7. veug

veug New Member

У МОЗ радять вакцинувати вагітних проти пандемічного грипу
    http://obk.lviv.ua/news/7276.htm

8. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

мене теж травляє самовпевненість людей!

не хочу Вас лякати, але моя бабця каже, що це типові ознаки легеневої чуми. Я знайшла в неті опис - справді на 100% все збігається, плюс на сайті каналу ICTV за 03.08.2009 (!) є стаття, що на На північному-сході Китаю ціле місто перебуває на карантині через легеневу чуму... в додчу - чомусь всі депутати говорять, що саме ЧУМИ немає...

тобто в обох випадках - чи грип, чи чума - краще з хати не виходити, мити руки, і маски одягати...

9. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

ЛЮДИ!!! читайте Комаровського...
    Для тех, кто мог не то чтобы поверить, а даже усомниться: во-первых, при легочной чуме никто не обращается в больницу на 7-й день болезни - к этому дню уже успевают завянуть цветы на могиле; во-вторых, при легочной чуме заболевают все, контактировавшие с больным, и умирают 100%. Но если лечить, умирает всего 10%. Так что персонал больниц уже весь должен был заболеть…

Совет дать сложно. Ибо просить политиков помолчать в ситуации, когда предмет разговора непонятен, - это как-то даже смешно и неловко…

Если соотнести количество заболевших (и умножить его надвое, поскольку к врачам обращается в лучшем случае половина) с количеством умерших, то это подтверждает тот факт, что никакого особо тяжелого (не такого, как в других странах) вирусного заболевания в Украине нет. По данным на утро 2 ноября, официально заболело 200 тыс., умерло 60. Смертность ниже, чем обычно при гриппе.

Пневмония - главная причина смерти людей во всех странах и во все времена. Пневмония осложняет течение большинства болезней и травм. Если о каждой смерти от пневмонии будут массово сообщать СМИ - не будет ничего хорошего, мягко говоря.

Нам очень не повезло, что так все совпало: кризис, выборы, осень, грипп.

Но мы твердо должны знать и понимать: сопли, кашель температура - это ОРВИ. Самая распространенная и легкая болезнь. Требующая спокойствия и совершенно конкретных, элементарных действий, вполне доступных людям с любым уровнем материального благосостояния.

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

мда... вже й такого понавикручують.. наскільки я знаю, є легенева чума, а тиф, то дещо інше...

А хто це такий??

Останнє редагування модератором: 2 Листопад 2009
  11. Consuelo

ні в якому разі не можна вакцинуватись саме під час епідемії! під час вакцинації в організм вливають маленьку долю самої хвороби - а під епідемії воно не рятує, а навпаки - стимулює!

12. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

Взято звідси

13. Annjutka

Будь ласка
    звідси http://medbiol.ru/medbiol/infect_har/00440ed1.htm

Звичайно, я повторюсь тільки, що дві епідемії можуть співіснувати...

14. Nata

Nata Well-Known Member

Я теж не хочу лякати, тому не кажу що моя бабця каже :):):) і сама того не слухаю

15. LiliyaGal

LiliyaGal Active Member

Vittoriya, почитайте на 95 сторінці (Bogdanka трохи помилилась, лікар Комаровський).

16. Vittoriya

маю великі сумніви, що ті образці взагалі кудись висилали... Знаючи нашу державу...

17. Consuelo

Богданко, я ж не кажу, що це 100% і що це всі, лише одиниці могли мати, саме ті, які померли на 2-3 день. При легеневій чумі людина згорає моментально, власне, що раптово підвищується температура 39-40 градусів.

Ще раз кажу - це ж мені казали не з газет, а люди, які бачили на власні очі самі легені померлих.

Словом, небезпека полягає в тому, що як зауважила Богданка, важко розрізнити ті хвороби...

ще, що я сьогодні помітила... навіть не я, а мій коханий. На ручці, рекламній, яка в мене з класу так 9го, мені тато висилав тоді купу, бо їм на роботі в лікарні роздавали, написано було.... tamiflu... чесне слово, ручка з 9го класу в мене!

а ще що обурує - в україну та зараза прийшла доволі пізно, про пандемію чути з весни - чому в країні до цього були не готові??? чому нас має рятувати маленька словаччина, яка таку саму біду має???

18. nattsol

nattsol Well-Known Member

на жаль, ознаки ознаками, але, як кажуть у народі, то хіба розтин все покаже:girl_sad: як казав один знайомий дядько (лікар з 30-річним стажем) "медицина - наука дуже відносна"

19. Vittoriya

Та я бачила! Але хто він взагалі такий, звідки раптом взявся такий компетентний??
    От якраз найбільше через то я і переживаю... Через бездіяльність, тупість наших можновладців... Якби ми жили в нормальній країні, може б і не було у людей такої паніки, але тут ми як кинуті на призволяще, тому й стільки страху..на жаль. Будемо надіятися лише на наших лікарів.

20. olya_d

olya_d Well-Known Member

взагалі то він досить відомий лікар..