Кімната страху: жертви свино-курячого сказу... :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 28 Жовтень 2009.

?

Мені страаааашно

1. одягну маску

78 голосів
    37,1%
  2. п.1 і наїмся таблеток

40 голосів
    19,0%
  3. пп1,2 і ще вколюся

0 голосів
    0,0%
  4. пп 1-3 і ще вікна зачиню

4 голосів
    1,9%
  5. пп.1-4 ще й зашторю вікна

12 голосів
    5,7%
  6. куплю квиток на Емірати

30 голосів
    14,3%
  7. а що сталося?

46 голосів
    21,9%
  1. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Відповідь: Жахи свино-курячого сказу... :)

та його завозять і завозять,ЗІК не встигає повідомлятии. Нехай везуть якщо допомагає,нехай виліковує і дає нам спокій "Той хрю-хрюн" чи "легенева чума". У чоловіка на роботі є дуже сумний випадок у жінки напарника...молимося що хоч би вона вижила....Свекруха каже стіки людей за прийом не мала ще за свою 25-ти річну практику,страшно на роботу йти бо люди валять невідомо звідки

2. La esposa

La esposa Moderator

Людоньки, та не ТЕРАФЛЮ, а ТАМІФЛЮ! (ось так з"являються бі-бі-сі)

3. levandivka

levandivka З яйцями...

Разом з психозом. Не раніше.

4. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

Думаю епідемія відступить,а психоз ще буде тримати людей. Хіба вся надія на морози,які прогнозують бути недовгими.

Цитата звідси: http://www.bagnet.org/news/summaries/ukraine/2009-10-29/30939
    Ещё в 2004г говорили, что оранжевые - это ЧУМА" - свинячий грип боится Януковича, а янукович боится куриных яиц

5. Sara

Sara Well-Known Member

А я вже чула, що є і свинічий грип і легенивий тиф (так звана чума). Але проблема вже навіть не у тому, а в тому що лікарі наші лікують все як грип, а тиф потрібно лікувати відразу антибіотиками чітко спрямованими на легені. А то вони по дадуть противірусні потім ще щось то тиф свою справу робить. Незнаю як кому а мені дуже страшно. Я працюю в державній установі, то в нас кожниж 2 години миють підлоги з спецрозчинами, вся охорона в масках і тільки. Страшно. А якщо це все таки політичний крок, то нехай подавляться цими заробленими на нас грошима. :girl_mad:

6. LiliyaGal

LiliyaGal Active Member

Хто не читав, раджу почитати статтю лікаря Комаровського. Ще б непогано було б розклеїти її на кожному стовбі.

http://www.komarovskiy.net/blog/svinoy-gripp.html

7. Mary

Mary Active Member

Хто зараз дивився новини? Турецькі новини: міністр охорони здоров"я України підтвердив випадки зараження SARS (атипова пневмонія) на території Західної України.

8. loreniya

loreniya Well-Known Member

маски нам не поможуть - ходила гуляти, заходила в барвінок за фруктами - одна пані натягла її на рота а носа виставила, друга навпаки на носа - а рота з помадою виставила - мабуть щоб не розмазалась, але найсмішніше було як побачила пані яка ходила по магазину і рота рукою прикривала... Охоронець маску носив як чорні окуляри - на волоссі типу обруча... Так що треба юлі підказати щоб перше в прямому ефірі показала як ту маску носити...

9. TanyaKa

TanyaKa New Member

Знаєте, я от тут дивилася якісь закордонні новини. Там показували, як чи то в Мексиці, чи то в Америці поліціянти на вулицях роздають маски перехожим. Просто так... Безкоштовно... Без черг... Бачать, шо людина йде без захисту, підходять и видають. Така от державна програма.

Вирішила, хто перший з наших кандидатів в презеденти почне раздавати на вулицях не свої листівки з обіцянками, а маски, за того і проголосую.

10. Олька

Олька Well-Known Member

Так регіони мають видавати. Побачим.....

11. Nata

Nata Well-Known Member

Ой, людоньки, мій Петро нині довго на те все дивився, а потім не втримався: каже мамо, а чого то всі грабіжники в масках ходять по вулиці :)

12. Ная

Ная Well-Known Member

О,вчора бачила маму з хлопчиком,років шести,закутала його по самі вуха,на обличчі маска попід очі але!-вирізана дирка для роту,певне шоб говорити...:girl_crazy: Нашо тоді та маска,та ше й надворі ,де зовсім не людно?

13. anka

anka Well-Known Member

уууууу, накипіло.
    во істину- глупота людська не має меж- гуляла з масяпою- такого надивилась-плакала від сміху. На вулиці люди в масках (але завдяки форуму я вже була до того готова), замотані шарфами і светрами по самі очі, а ще бачила кілька екземплярів і чол. і жін. статі- їде собі саме в машині і в масці. Стояли біля під"їзду 2 здорові хлопи, вийшла я з маською. Мелася кашлянула- хлопи з ТАКИМИ обличчями відійшли в бік!!!
    ну і ще, поки мила посуд- врубали косасту прес-конференцію. Послухала 2 хв. По-перше, пропоную всі її конференції починати заставкою з пісенькою "В голове моей опилки, да!да!да!". По-друге, всі погані анекдоти про жіночу логіку-це 100% про Юльку.
    Дивіться і виправіть, як десь не логічно: за кошт держбюджету закупили 300 тис Таміфлу нині, і ще приїде 300 тис і потім ще 400 тис ( при кількості хворих на Н1N1- 14 осіб), пані прем"єр разів 5 наголосила, що не дозволить продавати це через аптеки, а віддасть у лікарні. Питання- а чи є особливою заслугою те, що препарат, куплений за державні (наші) гроші не йде на перепродаж?
    2. Питають- а чи купили тест-системи для визначення свинячого грипу?
    -ні, не купили, бо тест-системи - це витрачання часу- від 3до 6 годин, і для чого робити тест, якщо МОЗ дав чіткі(!) ознаки це температура і сухий кашель.
    3. Всі мас-медіа мають донести до людей, щоб не було паніки. А хто кожного дня нагнітає обстановку?!
    4. Мені шкода аптекарів- їх від нині перевіряють 3 структури. Ми всі знаємо- жодна перевірка в нас без хабаря не минає. Держава не може допомогти приватним аптекам з закупівлею ліків. Вони самі викручуються. То може не наступати їм на горло? Маса має коштувати не дорожче 1,5 грн. В нас продавалися маски по 8 грн за штуку, але це були спеціальні ( елітні:)) маски, в яких було легко дихати, які не парили обличчя. Їх просто знімуть з продажу.
    5. Виявляється, в нас марлі достатньо для виготовлення 350 млн масок. Питання- а навіщо було просити в світової спільноти маски? Вже Словаччина нам відправила половину державного запасу масок.
    6. І ще одне- порада іміджмейкерам Ю.В.- як вже вона особисто зустрічала вантаж з ліками- треба було її за диспетчерський пульт посадити, так ефектніше.
    і останнє- як ще хтось знову подзвонить і запитає чи правда, що в чоловіка на роботі хворі на сходах помирають ( так і не доповзши до лікаря, очевидно), або ще щось в тому дусі- обматюкаю.

14. Красотка

Красотка Well-Known Member

Головне що кризи більше немає,про неї ніхто не говорить. Всі нас лікують. А криза як була так і буде і потихеньку нашу країну...:download:

15. Aster

Aster Well-Known Member

Для всіх панікуючих - копіюю зі статті Комаровського:

"Гулять можно СКОЛЬКО УГОДНО. Подцепить вирус во время прогулки практически НЕРЕАЛЬНО. В этом аспекте, если уж вы вышли погулять, так не надо ПОКАЗУШНОГО ХОЖДЕНИЯ В МАСКЕ ПО УЛИЦАМ. Уж лучше подышите свежим воздухом, а маску натяните перед входом в автобус, офис или магазин."

16. Mariya

Mariya Well-Known Member

Прочитайте статтю лікаря Комаровського (даю на неї посилання ). Дуже толково написано.

17. Олька

Олька Well-Known Member

В "однокласниках" надибала таке:
    На тернопільське село, щось не чуване прийшло,
    Налякало всіх людей, від дорослих до дітей.
    Що за грип такий прийшов, що у нас він тут знайшов?
    Наш Тернопіль вже давно не влипав в таке гамно!!!

Ми не звикли, щоб від грипу було стільки шуму й крику.
    Люди в паніку впадають, а робити що не знають.
    Карантин оголосили, навіть місто оцепили,
    Все як у страшнім кіно! Ще такого не було!

Було як, поїв цибулю і наставив грипу дулю!
    А тепер для цього грипу тре придумать нову ріпу.
    Не поможе сто грам з перцем,ризикуєш вже тут серцем,
    Новий грип за все береться, де слабинка він там всреться!

18. Iryha

Iryha Well-Known Member

Знаєте хочу розказати вам свою історію: МОЯ ДОЦЯ ЗАХВОРІЛА (поки ходили в школу якраз 14.10. темп.не було, але насмарк дав ускладнення на вушка потім почався кашель 2 дні були в дома) вилікувалися далі почали ходити у школу якраз тиждень перед канікулами, дітей хворих з кашлем і насмарком було пів класу. Ми здорові! Думаю добре канікули діти підлікуються а в мене 37 тиждень вагітності, я побуду в дома, в п"ятницю 23.10 йдудо лікаря на Джамбула на перевірку на УЗД погода гарна чую насмарк почався і т.п., в суботу температура неділя теж, а передімною якраз мама захворіла і тато тобто від когось набралася. (симптоми такі як у них) температуру збиваю сиропчики детскі п"ю, в полнеділок здорова тіки кашель лишився. Чую мала почала покашлювати в з середи на четвер вночі начитавшися ту в неті всякого жахіття незнаю чи то я була вже ХОЛОДНА здається мені, що мала має температуру. Міряю двома градусниками один показує 36,8 а другий 37,2 в мене паніка викликаю лікаря чекаю на лікаря пів дня, часник давлю цибулю їм лимони тисну до того чаю, мене вже почало все боліти, живіт опустився з переляку ну думаю Приїхали! Мала хвора я в роддомі, сиджу і мало не плачу. Прийшла лікар послухала малу і мене виписала ліки і сказала нічого страшного немає. Зараз згадую і смішно мені з того, а тоді не досміху було. Мала зараз кашляє ще, але кашель перейшов в мокрий. Тай сама десь колись покашляю. Але так все добре. Тому прошу всіх непанікувати бо паніка до доброго не приведе. І треба молитися і просити Бога і вірити в те, що ввас усе буде добре!

19. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

А люди ходять від аптеки до аптеки, шукають маски, а їм відповідають, що нема:girl_devil:. І де ті маски?

20. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

в мене в родині все лікарі... і от кажуть, що бачили легені вмерлих людей... кажуть, що від грипу легені не плавляться, а в померлих легень практично немає...