Кімната страху: жертви свино-курячого сказу... :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 28 Жовтень 2009.

?

Мені страаааашно

1. одягну маску

78 голосів
    37,1%
  2. п.1 і наїмся таблеток

40 голосів
    19,0%
  3. пп1,2 і ще вколюся

0 голосів
    0,0%
  4. пп 1-3 і ще вікна зачиню

4 голосів
    1,9%
  5. пп.1-4 ще й зашторю вікна

12 голосів
    5,7%
  6. куплю квиток на Емірати

30 голосів
    14,3%
  7. а що сталося?

46 голосів
    21,9%
  1. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

Відповідь: Жахи свино-курячого сказу... :)

то Панда означає до Панди, тобто це означає то=до (просто без цитування), що незрозумілого?:girl_smile:

2. TanyaKa

TanyaKa New Member

Тримайтеся! То дійсно страшно. Коли вагітна,і так всяке різне до голови лізе.... Ви новини взагали не дивіться.

3. Alinka

Alinka миється в бані

А так, вибираємо печінку, а не життя і вмираємо зі здоровою печінкою.
    А для чого вона тоді нам потрібна мертвим.

4. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А ви трохи погортайте сторінки ;), нас вже odree таким веселила:girl_haha:

5. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Vittoriya!Повністю з Вами згідна.Ніхто нікому нічого не доказує.І дуже не приємно коли хтось так агресивно висловлюється як Богданка.Всі ми люди і хоч не хоч я впевнена -не має на форумі 100% впевнених людей що це все фігня якась передвиборча.Коли в мене є якісь питання чи цікавить якась інфа я заходжу в нет і звичайно не оминаю Наш Форум.Бо ж Ви всі такі ж люди як я .Стільки думок і переживань в кожного з нас.Я думаю що це дуже корисна інформація для нас усіх.Хочеться надіятись що все це пройде.співчуваю тим хто втратив своїх рідних чи друзів
    Я також щиро бажаю всім не хворіти.А тим що хворі -швидкого одужання

6. Радість

Радість Well-Known Member

А про те, що в аптеках не продається цей препарат, а є тільки в лікарнях, Ви знаєте? І про те, що в лікарнях людям, в яких підтвердився діагноз, дають його безкоштовно, теж знаєте?

І взагалі, тут багато говорять, що смертність не перевищує минулі роки, тому нема чого панікувати. Ну дійсно, що нам до тих померлих людей. Це ж не наші родичі чи знайомі. Давайте і надалі глузувати над всіма, хто хоче захиститися, але має мало досвіду в цьому ділі. Все ж таки, у всіх є інтернет, щоб бути розумним.

Останнє редагування: 2 Листопад 2009
  7. Neverland

Neverland Well-Known Member

Там я взагалі мала на увазі що коли вибираєш що рятувати, життя чи печінку треба рятувати життя. А от коли боїшся і думаєш що "рятуєш" життя і просто гробиш печінку то інше

8. Mary

Mary Active Member

Пані Юля казали, що за перших симптомів хвороби звертатись у будь-яку лікарню, але в нашій інфекційній напевно пані лікарка того не слухали. Їздила туди сьогодні з кумою перевірити легені, бо кашляє і температуру має. То пані лікарка визвірилась на нас чого це ми сюди всі ходимо, чи поліклінік нема, чи топольну вже закрили? Після "дякую", сказала що ренген зробить, але чекати на вулиці поки звільниться.:cesored: Думаю, що не так страшно захворіти, як в наші лікарні попасти

9. Ольга

Ольга Well-Known Member

написав кум з голандії

"в моєму офісі минулого тижня захворіло 2 людей (одна ше не очухалась) - швидше за все свинячим грипом. чувак в понеділок прийшов вже хорий, а 3 дні перед тим приїхав зі Штатів
    каже, шо відчуття неприємні, але загалом все як і зі звичайним грипом
    прикол в тому, шо реакція місцевих лікарів кардинально інша, ніж наших
    він подзвонив, вони сказали, шо так, швидше за все в нього свинячий грип, але шоб він не йшов до поліклініки заразу розносити, а подзвонив їм ше раз, якшо буде мати задишку і гарячку біля 40 більше ніж 1-2 дні
    тоді тільки типу вони б його оглянули і подумали про якесь особливе лікування (окрім фруктів і посиленого пиття)

в голландського лікаря ліків добитися, то тра дійсно помирати"

10. Neverland

Ну знаючи пережитки наших людей "все діставати з-під прилавку" то так не думаю... Завжди знайдуться ті хто продасть і ті хто купить. Чого тоді цікаво, Амізон продають? Чому не кажуть прямо, що воно до одног місця? Аптекарі ще і той, в якого термін придатності вийшов продають... А коли їм кажеш в черзі про то, вони цикають :) А мій знаймий собі вже Таміфлю дістав, якого біса воно йому не знаю. От і думайте

11. Мар"яночка

Мар"яночка Well-Known Member

я думаю шо політика ведеться в принципі зараз, коли Ю розказує яка вона молодець і як вона мужньо дістає препарати. а взагалі я слухала її промову і в принципі не можу сказати шоб вона всіх залякувала і кричала біжіть в аптеки і скупляйте всьо шо бачите, ба навіть навпаки, казала про те шо достатньо лише маски і гігієни, а в разі чого звертатись в лікарні, тому де тут політика я шось її чесно кажучи не бачу. Люди самі вміють залякати один одного, і все гіпертрофувати теж вміють. На рахунок дитини з пов"язкою, можливо не варто було їй на вулиці пхати, бо на повітрі я думаю тих мікробів не так багато, там де людей нема, але то шо я особисто приїхала з Києва і на вокзалі де маса народу, і кожен кашляє, чхає, а маленькі діти без масок, я рахую теж неправильно, нехай це тільки грип, але якшо він може призвести до пневмонії, яка ну не є дитячою хворобою, то треба берегтись, я по собі знаю шо таке пневмонія і мала щатя її відчути на власній шкірі, неділя з високою температурою може добити будь кого, а ти більше маленьку дитину.:girl_devil:

12. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

дорогенькі чоми ви журитесь нам допоможе порая регіонів , вони вже збирають..

А мені подруга ,яка живе в Італії телефонувала тай сказала що там сам міністр охорони здоровя відмовився від прививки ,можливо вона захистить від свинячого грипу але подальші наслідки невідомі, як вона позначиться на здоровї.Тож краще бабусиними методами лікуватись.Нехай Бог нас всіх береже.

Останнє редагування модератором: 2 Листопад 2009
  13. Neverland

Друг з Києва щойно кинув прикол в асю :) Сподіваюсь мене не поб"ють за такі жарти :)
    Первые жертвы гриппа А/Н1N1 в Киеве!
    Сегодня в больницу скорой помощи в Киев был доставлен гражданин Д.
    Диагноз, закрытая черепно-мозговая травма, гематома в области правого глаза, множественные ушибы и ссадины на теле и лицевой части. Перелом левой кисти.
    Комментарии главного врача больницы.
    - Больной Д. был доставлен к нам пассажирами автобуса который следовал по маршруту ст.м.Лесная - р-ок Троещина. С диагнозом грипп. На данный момент состояние больного стабильно-тяжелое. Из не обычных для данного заболевания симптомов надо отметить множественные телесные повреждения и проступающую у больного надпись красного цвета-
    "маску одевать надо козёл если чихаешь!" в районе позвоночника, в области лопаток.
    Не смотря на отсутствие у больного явных симптомов гриппа, по требованию пассажиров маршрутки доставивших его, болной помещён в инфекционное отделение больницы. Основным доводом в принятии такого решения послужили высказывания пассажира Г. " а пусть с...ка почувствует то что мы чувствовали!"
    Из слов самого больного Д.
    - Я зайшов до маршутки та запитав, як проїхати на ринок, бо я не місцевий, з Тернополя приїхав.... Далі здається я чихнув.... потім темрява... Нічого не пам"ятаю.... прийшов до тями лише тут, у лікарні. Дуже дякую Киянам що доправили мене до лікарні, не кинули помирати на вулиці....

14. Vittoriya

А хто не каже??? Та всюди вже лікарі кажуть, і в новинах ,і в неті, що не помагає той Амізон, але в людей паніка,нічого не хочуть чути, от і купують! А за той Таміфлю, не знаю, в Італії він є і його виписують як ліки від грипу. Особисто я п'ю вітаміни, які завжди п'ю в такий сезон, їм цибулю, часник, правда в міру, бо від часнику і печія може початися... І сиджу вдома. Шкода людей, що хворіють, шкода тих, кого не можуть врятувати, чому люди помирають? Здорові!? Чому нам нема до того діла? Для всіх то є просто статистика... Добре, поки то чужі незнайомі люди... Але ж для когось і ті люди були рідними? Як їм цікаво зараз, пережити то... зрозуміти, від чого померла близька, чи рідна людина.. Ось , що страшно...

15. Hruska

Hruska Well-Known Member

А ми з коханим хворі...ля-ля-ля:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:
    Я не боюся вже того грипу....коли не була хвора, то всіми силами старалася не захворіти, а тепер бачу - не такий страшний звір, як його малюють!!!
    Пємо чаї, антибіотики, які лікар приписав....а ще...лікар (до нас додому приходив) сказав, що то більше роздули чим є насправді і якщо вчасно звернутися до лікаря і дотримуватися його вказівок - все менеться без ускладнень...що ми і успішно робимо....
    Я щойно зробила вологе прибирання хати...хлоркою:girl_crazy:...і де-не-де розставила родушений часничок, щоб інших не заразити...:girl_crazy:
    То ж думаю скоро будемо вже здоровими:girl_bye2:

16. Vittoriya

І ніде не пише ковтати таблетки..

17. Красотка

Красотка Well-Known Member

18. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

на інфопорні вивішали табличку різниці симптоматики ГРВІ, грипу і свинячого

19. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

А хтось користується вдома кварцевою лампою? Знайома з маленькою дитиною, то частенько світить нею в кімнаті в себе, бо купа народу приходить.
    Підмовляє мене прикупити. Чи вона помічна?

20. Оляна

Оляна Well-Known Member

Вчора згадала часи дефіциту- з-під прилавка купила Анаферон і Арбідол.:girl_haha: Від цієї компаніі найбільший зиск мають фармацевти.