Кімната страху: жертви свино-курячого сказу... :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 28 Жовтень 2009.

?

Мені страаааашно

1. одягну маску

78 голосів
    37,1%
  2. п.1 і наїмся таблеток

40 голосів
    19,0%
  3. пп1,2 і ще вколюся

0 голосів
    0,0%
  4. пп 1-3 і ще вікна зачиню

4 голосів
    1,9%
  5. пп.1-4 ще й зашторю вікна

12 голосів
    5,7%
  6. куплю квиток на Емірати

30 голосів
    14,3%
  7. а що сталося?

46 голосів
    21,9%
  1. vitalinka

vitalinka Well-Known Member

Відповідь: Жахи свино-курячого сказу... :)

Ніколи не буде зайвим нагадати:
    Методи народної медицини. При перших ознаках захворювання використовуйте цибулю та часник. Адже вони містять у собі фітонциди, особливі речовини, які перешкоджають розповсюдженню бактерій та вірусів. Розріжте велику цибулину і дихайте її парами. Таку процедуру бажано роботи кілька разів на день. Дуже корисні при застуді настоянки з рослин: чорної смородини, журавлини, шипшини, жимолості, малини. Ці ягоди краще засушити або заморозити у морозильній камері, а взимку вживати, готуючи з них вітамінний чай. Готуючи їжу, також можна використовувати профілактичні якості деяких приправ.

Необхідно рекомендувати щоденні заходи по попередженні захворювання серед персоналу, а саме:

1. Прикривати ніс і рот носовою хустинкою (салфеткою) при кашлі та чиханні.
    2. Викидати салфетку в смітник після того, як скористалися нею.
    3. Частіше мити руки з водою та милом, особливо після того, як ви покашляли або пчихнули. Також ефективні середники із вмістом спирту для очистки рук.
    4. Уникайте частого контакту з хворими людьми.
    5. Старайтеся не зачіпати свої очі, ніс чи рот. Саме так поширюються віруси.
    6. Якщо ви виявили у себе симптоми подібної на грип хвороби, не йдіть на роботу, а залишайтеся вдома, за виключенням випадків необхідності лікарської допомоги, обмежте контакти із оточуючими для попередження зараження.

Якщо зараження уникнути не вдалося, виникли озноб, болі в м»язах, кістках, суглобах, сухий кашель, різь в очах, головний біль, необхідно негайно викликати лікаря, додержуватись постільного режиму. Слід уникати міст скупчення людей, масових заходів. При наявності хворого вдома – слід забезпечити максимальну його ізоляцію, часто провітрювати кімнату.

2. levandivka

levandivka З яйцями...

Хелоуін удался...

3. La esposa

La esposa Moderator

А в нас в хаті поближче до компутерів цибуля понарізувана, смерд... пахне, аж в очі пече. В чоловіка температура 37, завтра певно піде до лікаря. Я, слава Богу, вже здорова, але щось так підозрюю, що воно ще до мене вернеться :sad: П"ємо лікувальні чаї, їмо хрукти, читаємо "сводки" - головне, на вулицю не йти. Свекор вернувся з базару - каже, там продавці через один в масках:sad:

4. Pand@

Pand@ Well-Known Member

Доречі.ми почали пити Амізон і мазати ніс Оксаліновою маззю.Ще плюс часник,цибуля,Інколи 100 грам з перцем чи коньяк.Лимони.короче все що може помогти.тільки не переборщити головне:)

5. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

В мене теж гуде в правому вусі, виглянула на двір - а там майстри дорогу роблять, гуде техніка. Добре, буде нова дорога.

6. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Кольорової чоловік вчора розказав легенду читайте тільки прошу не кепкувати і без злих жартів
    Іде чоловік біля міста і зустрічає смерть, питає її чому вона іде в місто, та відповідає що повинна забрати десять тисяч життів, чоловік засмутився і пішов собі. Через деякий час повертається в місто-а в ньому померло сто тисяч людей. Чоловік знову бачить смерть і питає чому вона забрала сто тисяч, та відповіла, що забрала стільки життів скільки й казала, просто всі решта померли від страху...

7. levandivka

levandivka З яйцями...

то для евакуації готують.

8. Siania

Siania Love Life

9. Сіроманка

Сіроманка Active Member

В мене теж температура вже другий день від 37 до 37,5 але ні кашлю, ні насмарку нема. Спираю все на горло, бо трохи червоне.

10. La esposa

La esposa Moderator

маски, маски, кому маски! Протигрипозні, оброблені гриповідлякуючим протибактеріальним засобом :)

на другий варіант треба мати третій розмір :)

11. levandivka

levandivka З яйцями...

Ніц не нагадує? :)

12. Nata

Nata Well-Known Member

Можу поділитися :):):)

13. La esposa

La esposa Moderator

Ще:

14. ksjy

ksjy Well-Known Member

все, дівчата, я вже ЗМУЧИЛАСЬ БОЯТИСЬ! сиджу в неті з самого ранку і читаю різні страхи! виключаю все- йду щось пити(міцне) і їсти ( часниково- цибульне)

15. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ех..всьо, мене понесло. Почула я ,що в нас в Брюховичах хлопець 28 років помер вчора, чи позавчора від пневмонії, а ще, що сусід мій хворий,швидку вночі викликали і відкрила я собі Лімончелло... Буду пити, нерви заспокоювати....[​IMG]

16. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

А я,як налякана курка(чи то тепер казати свиня)))))))))))))))) від ранку слухала тривожні новини, готувала всі відомі мені народні методи боротьби з грипом і навіть пила валер*янку,бо трясло з переживання.............трошки мене мама заспокоїла фразою,що,як ми пережили Чорнобиль,то і це переживем......А щойно "добралась "до цієї гілочки,насміялася і більше не трясусь(правда часник жую)-Ви молодці:girl_claping:

17. DolceVita

DolceVita Well-Known Member

Давайте зробимо швиденько свинно-курячу-хеловінску цибулько-часникову форумівку он-лайн! Бачу вже відкоркували шампанське...

18. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

А мене сьогодні ідіоткою культурно обізвали, бо відправила дитину в садочок.......а я кажу "спокійно", що я мала його з собою по марштурках тягати, бо мала обов"язково бути в свого гінеколога....
    ото люди геть чисто вже настрашені

19. Adriasia

Adriasia Well-Known Member

гм... кропити Львів як мінімум глупство.
    я думаю що дахи та листочки дерев не можуть бути ураженими.
    зрештою якщо кроплять хлоркою, як кажуть, то найліпшим ліком має бути неперварена вода з крану...
    так шо кроплення Львова як мінімум маразм і результат паніки. Не більше.
    а от відсутність ліків в аптеках то вже серйозно і не на жарт страшить.
    була на Сихівській 30 і ше в деяких. Обіцяють після 18:00 і аж до 22:00 шо буде завіз. Люди вже займають черги і я зайняла.
    Страшно...

20. Siania

Siania Love Life

Люди, ви мені поясніть, бо я не розумію.
    Кропити мали Тернопіль, бо там ніби тиф через сміття яке не вивозили.
    А від свинного грипу хіба кроплять? :girl_crazy:
    Хлорка лікує свинний грип?