Кімната страху: жертви свино-курячого сказу... :)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Gala, 28 Жовтень 2009.

?

Мені страаааашно

1. одягну маску

78 голосів
    37,1%
  2. п.1 і наїмся таблеток

40 голосів
    19,0%
  3. пп1,2 і ще вколюся

0 голосів
    0,0%
  4. пп 1-3 і ще вікна зачиню

4 голосів
    1,9%
  5. пп.1-4 ще й зашторю вікна

12 голосів
    5,7%
  6. куплю квиток на Емірати

30 голосів
    14,3%
  7. а що сталося?

46 голосів
    21,9%
  1. levandivka

levandivka З яйцями...

Відповідь: Жахи свино-курячого грипу... :)

Не знаю, не ходжу.
    Раніше, із зрозумілих причин, курячого сказу там не боялися.

Нє!
    Там же легені! :)

2. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

За вами і не встигнеш

3. Олюська

Олюська Well-Known Member

Я ж казала:
    Цитат з "України молодої": "Наразі на Буковині очікують омріяну вакцину, яку нібито мають прислати на область з Міністерства охорони здоров'я. Хоча виникає цілком слушне запитання: якщо не встановлено, який вірус "косить" людей, від чого ж тоді робти вакцинацію? Хочуть санітарні лікарі вакцинувати тих, хто працює з людьми: вчителів, лікарів, кондукторів та ін. Наразі питання вакцинації є досить серйозним..."
    Газета друкувалась вчора ввечері, а в МОЗі вже готували вакцину! Все вони знають, все спланували: треба посіяти паніку і втиснути вакцину, уявіть собі, як народ зараз пожене на вакцинацію

4. Анута

Анута Well-Known Member

Відповідь: Жахи свино-курячого сказу... :)

почали б краще з прокурорів, суддів, депутатів і т.п.

5. levandivka

levandivka З яйцями...

Одна надія на Турківський район...
    Їх не зачепить.

6. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Мати Василева, ото лиши вас на день і поїдь си в Рівне виступати - вже накаталисьте двайці вісім сторінок теми....Як зранку вчора зі Львова виїжджала,то ще спокійно було,а приїхала - карантин,паніка..Людиии!!Спокойствіє!Так,страшно(он сама сидю,носом шморгаю,думаю чи не підхопила якоїсь зарази в Рівному- то вам не смішки - тисячний зал,купа люди,перецілювалася зі всіма квнщиками))))),але не варто панікувати!!Прорвемося!!!Головне - вчасне лікування,профілактика,зайвий раз носа з дому не висовувати,їсти часник,цибулю,лимони...Всьо буде добре..
    Пи.си:йду си зроблю лимонного фреша....

7. Medusa

Medusa Well-Known Member

http://podrobnosti.ua/health/2009/10/30/640232.html

В ходе работы был выделен сегмент белка M2, отвечающий за повреждение легкого. Но самый главный результат ученых из штата Алабама состоит в том, что белок M2 не мог поражать легочные оболочки в присутствии веществ, которые являются ингибиторами окисления, или антиоксидантами. Эти вещества содержатся в свежих фруктах и ягодах, овощах, орехах и зелени, а также некоторых продуктах, изготовленных из них, таких как свежевыжатые соки, морсы, зеленый чай и натуральное виноградное вино, причем в красном вине антиоксидантов больше, чем в белом.

8. Despina

Despina Well-Known Member

ну кропили Львів вночі, ну і шо? І сьогодні з 13 до 15 мали б кропити. Це звичайний хлораміновий розчин, простіше кажучи, розведена хлорка. Небезпечною може бути хіба для тих, хто має алергію на неї. І ще, конкретно у Львові підтвердженого свинячого грипу - 1 випадок (27-річний хлопець з Брюхович).

9. Красотка

Красотка Well-Known Member

У мене паніка..температура у малої 38 (вже)...ні соплів,ні кашлю............чекаю лікаря. Спить бідолашна. І що це зуби...чи просто...в мене вже починає боліти голова

10. Oriana

Oriana Well-Known Member

Короче, з допомогою скуповування ліків в аптеках та майбутньої вакцинації зароблятимуть грошенята на вибори....

11. levandivka

levandivka З яйцями...

Точно!
    Але на форумівку ж на "Кульчику"..? ;)
    (після 17, коли вже покроплять єропляном)

12. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Ееее,шо я пропустила?Хдє,кагда?
    Пи.си.пішла читати відповідну гілку))

13. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

Пацьорки з часнику-цибулі на шию - і впєрьод!

14. Oliusia

Oliusia Well-Known Member

из источников, близких к официальным, стало известно что на протяжении ближайшей недели круглосуточно будут звонить колокола. Так в древности потсупали при эпидемиях чумы. Это кстати начно доказанный факт, что от колокольного звона бактерии дохнут

15. Муська

Муська Well-Known Member

Чоловік щойно дзвонив,каже в аптеці вже все розкупили,ліків нема,масок нема :girl_haha:

16. Nata

Nata Well-Known Member

Ги-ги мою маму з навчального корпусу не випускають, бо Львів будуть кропити :):):)
    Певні студентів тримають, котрі ще не умудрилися схалявити через епідемію :):):) (а з понеділка карантинннн)

17. odree

odree Well-Known Member

я б не панікувала, але сиджу вдома з дітьми з вівторка. а тут в мене всі ознаки грипу.за дітей переживаю. ще й ніхто не хоче прийти оглянути. кому вже тільки не дзвонила. найшвидше можуть прийти на огляд лише завтра.
    ну і як тут бути?

18. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

а може дітей до мами завезіть на пару дднів?

19. Despina

Despina Well-Known Member

Аналогічна ситуація. В малої 3 дні т-ра, дільнича на нас часу не має, 3-тій день чекаю. Знайомий лікар теж не може:ireful1:

20. odree

odree Well-Known Member

мама сама за ними ради не дасть