Привіт, цікаво знати ким працюють наші форумляни, часом треба якісь поради і знаючи професії один одного можна допомогти, або спитати поради. ********************** Модератор: прошу не забувати про існування теми Реклама. Хочете розповісти про свій бізнес - Вам туди.
Відповідь: Ким ви працюєте? а я працювала ( зараз перебуваю в декретній відпустці) маркетологом у дистрибюційній алкогольній фірмі, досить цікава, і якщо фірма добре себе "відчуває" на ринку оплачувана професія.
Відповідь: Ким ви працюєте? Ооооо, як вас багато з Лісотеху-я теж його закінчувала. По спеціальності інженер-технолог деревообробної промисловості, але працювала начальником канцелярії, звідки з успіхом пішла в декрет, в якому наразі і перебуваю на даний час:connie:
Відповідь: Ким ви працюєте? Я - вчитель. Був такий період, що викладала всі предмети в початковиx класаx, навіть музику. А, взагалі, по- диплому, вчитель англійської мови і літератури, німецької мови, зарубіжної літ-ри. 4 роки викладала все, крім німецької і пропрацювала за той час в 7 школаx. Зараз в декреті.
Відповідь: Ким ви працюєте? Привіт, дівчатка! Дуже цікаві прифесії у вас (деяких навіть не знала))). А я працювала до декрету у школі - вихователем групи продовженого дня (я тільки після навчання), також до цього (на 4 курсі) працювала вчителем інформатики, за професією - учитель початкових класів та керівник гуртка інформатики)))
Відповідь: Ким ви працюєте? Я колись давно-давно працювала інженером -технологом по благоустрою м. Алупка
Відповідь: Ким ви працюєте? технолог харчової промисловості за фахом, остання моя робота товарознавець-бухгалтер
Відповідь: Ким ви працюєте? я також, зараз знаходжуь в декретній віднустці, а працюю на Львівському лікеро-горілчаному заводі:o
Відповідь: Ким ви працюєте? А я закінчила Дрогобицький Педагогічний Університет, по спеціальності вчитель математики та англійської. Але з цією професією життя не пов"язала. Просто страшенно люблю математику, тому щоб якось це використовувати іноді беру діток на репетиторство. А взагалі працювала бухгалтером, зараз експерт-консультант у одній із компаній мобільного зв"язку Дуже хочу змінити професію. Планую наступного місяця піти на курси програмування. Одним словом ще продовжую шукати себе
Відповідь: Ким ви працюєте? Привіт всім! А я вчителька-мучителька а якщо серйозно, то працюю вчителем англійської мови
Відповідь: Ким ви працюєте? Привіт,привіт! Колись давно закінчила Львівське швейне училище№4,але завжди тягнуло в медицину,тепер я рентгенлаборант у своєму районі.
Відповідь: Ким ви працюєте? Цього року закінчую медичний університет ім. Д.Галицького Буду косметологом
Відповідь: Ким ви працюєте? Я закінчила Лісотехнічний університет. Працюю дизайнером корпусних меблів та менеджером по закупівлі. Але зараз, в декреті, доглядаю синочка.
Відповідь: Ким ви працюєте? І я також працюю за спеціальністю - веду переговори з іноземними клієнтами
Відповідь: Ким ви працюєте? а я закінчили ф-т іноземнзи мов але працюю в турфірмі з широкою спеціалізацією
Відповідь: Ким ви працюєте? Привіт! Закнічила унівеситет ім І.Франка, юридичний факультет, зараз працюю помічником нотаріуса