Килими ручної роботи. Техніка, поради, процеси і ін.

Тема у розділі 'Інші види ручних робіт', створена користувачем Ума, 30 Травень 2009.

1. Ума

Ума Super Moderator

Відповідь: Килими ручної роботи. Техніка, поради, процеси і ін.

я за сьогодні зробила всю дупцю (попередня фото що було до сьогодні). Фактично десь 2,5години (то швидко робиться), але ще десь годину шукала ниточки по хаті :)

а взагалі-то я вже давно почала Бімка робити, просто не все є час на нього. Але за пару днів зробити мона весь килимок :)

• Подобається Подобається x 6
  2. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Ой, мій медвежик похрапує на хмаринці....Якось часу не було....зовсім трошки зробила. А ваш Бімчик просто лапочка:girl_in_love: Молодці!
    Я ще трошки покилимкую, тоді і свого можу показати:girl_smile:

• Подобається Подобається x 3
  3. Ума

Ума Super Moderator

Докилимкувала таки :)

насправді кольори не такі вогнисті, як на фото, то мені просто захід сонця перешкоджав :)

я на днях спробую на чоловікову дзеркалу сфоткати зворотню сторону і викласти тут. її можна використати як схему, якщо хтось захоче сам зробити килимок.

тепер не знаю як то правильно підшити. Точніше, як правильно - є схема в наборі (якось викладу її), але там без підкладки, просто підігнути на зворотню сторону і підшити тасьму. А я б хотіла якусь неслизьку підкладочку дати. Що порадите?

• Подобається Подобається x 22
  4. Ума

Ума Super Moderator

інструкція по закінченню килимка:

і опис

5. карапуз

карапуз Well-Known Member

Але ж файнючий песик :girl_claping:!
    Так, і хочеться його погладити,певне він такий м"ягесенький :girl_in_love:...

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Умця молодець!!! :girl_in_love: Фій певно вже дочекатися не може, поки мама скаже, що вже зовсім готове! Краса така, що аж очі вбирає!!!! Чудовий вибір і прекрасна робота!!! :girl_claping::girl_claping: :girl_in_love:

7. Ума

Ума Super Moderator

Ой, дякую, дівчатка!!! дуже приємно! але тепер не знаю як то гарно закінчити... боюся щоб не закинути і не залишити то так.

шукаю щось на підкладку

• Подобається Подобається x 2
  8. Holly

Holly Moderator

Можна б було знизу замастити все клейом, був би низ резиновий. Не ковзався б. То такий клей, як на перчетках шматяних до роботи. Можна попитати в будівельних магазинах.

9. MUCHACHA

Умо, дійсно чудовий килимок!!!:girl_in_love: Так і хочеться того песика погладити...:girl_smile: А я ще зі своїм не справилась, як не одне то інше. Ще трошки докилимкую, мо тоді пів ведмедика виставлю. Килимок, гарнюня!!!:girl_claping::girl_in_love:

• Подобається Подобається x 7
  10. Ума

Ума Super Moderator

мені ця ідея дуже подобається і я вже в магазинах питалася, але чи я не правильно пояснюю чи такого не має в них. А ви не знаєте, як той клей називається?

• Подобається Подобається x 1
  11. Holly

Holly Moderator

то мая бути резиновий клей, не знаю як правильно називаться. Ще запитаю завтра тата і сьогодні чоловіка (зараз малу спати кладе).

12. Ума

Ума Super Moderator

буду дуже вдячна :) бо хотілось би вже доробити килимок :)

13. Holly

Holly Moderator

Певно всю інформаці взнаю завтра, бо Яринка приспала чоловіка. :D:D:D

• Подобається Подобається x 2
  14. марта

марта Well-Known Member

Загорілась ідеєю зробити такий килимок по якомусь своєму малюнку. Якщо розмальовувати страмін (не знаю чи добре написала), як думаєте, які краще брати фарби? І ще підкажуть, будь-ласка яка довжина одної ниточки?

15. Ума

Ума Super Moderator

класна ідея, я теж колись таке хочу зробити.

фарби бажано брати такі, щоб не линяли при пранні. Але якщо ви самі будете робити свою схему, то може не конче наносити на страмін? будете так як дівчата вишивають, дивитися на схему.

Ниточки приблизно 4-5см. Їх згинаєте навпіл і приблизно такої висоти буде килим (трохи меншої, бо ще піде на вузлик, щоб прикріпити до страміну.
    нитки на 80% акрилові.

16. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Мучачо, а як там вшому МІСЬОВІ живеться? :girl_in_dreams:
    Де килимок? :girl_devil:

17. MUCHACHA

йолі-палі....Мій МІСЬКО-МІСЬО чемно складений в коробочку....килимкую я з черепашною швидкістю....ніяк докінчєти:girl_haha: не можу. Як тільки усьо задєлаю - зразу ж виставлю фото:girl_smile:

18. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

На днях купила шкуру з барана на вернісажі,вже давно про неї мріяла,але через 1 год віднесла назад,в інтирєр не вписалась і запах того свіжого барана я не витерпіла)))))а тут Ангел підказала сюди заглянути і я зрозуміла,що ніякі шкурки з барана чи лами не замінять таких ковриків як у Вас Мучача і Умо. І екологічно чисто і грінпіс не насварить і душі приємно. Зараз буду на сайті щось і собі підшуковувати!!!

• Подобається Подобається x 4
  19. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Умочко, оформила килимок? (Не знаю, чи хороша ідея, але в знайомої бачила, що вона тканий килимок якось причепила до такої штуки гумової, яку в ванні на підлогу кладуть. То килимок не мнеться і не слизький...)

20. Ума

Ума Super Moderator

ще ні :sad: все чекаю коли Яруся запитається в чоловіка яким то клеєм гумовим можна проклеїти килимок і він буде таким не слизьким :)