Килими ручної роботи. Техніка, поради, процеси і ін.

Тема у розділі 'Інші види ручних робіт', створена користувачем Ума, 30 Травень 2009.

1. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

Відповідь: Килими ручної роботи. Техніка, поради, процеси і ін.

Eге ж вирахували :girl_cool: . Є в мене велика ціль. :girl_devil: Перетягнути б усіх україночок на Батьківщіну з рос. форумів:girl_wink:. В нас же багатьщі традиції, а то знов виходить підтримуємо не своє. Коли шукала вперше інфу про укр. вишиванку, то знайшла на тих же осинках, де поспілкувалася з дівчатами з України, а чим в нас гірше :girl_spruce_up: .

Умочко, а килимок дійсно виходить гарнюній :girl_claping:. Він наспавді такий м'якенький, як здається?

P.S. Здоров'я вашому сонячку. Хай одужує скоріше.

• Подобається Подобається x 7
  2. MUCHACHA

MUCHACHA Well-Known Member

Ура! Тільки що оформила замовлення на коврик. Вибрала для початку такий Тепер буду чекати посилочки. Така рада:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:

3. Ума

Ума Super Moderator

О! я так тішуся, що в мене буде компанія! УРА!!! :girl_claping::girl_claping::girl_claping: Я до речі, теж в цьому інет-магазині купувала!

дякую за синочка! Килимок мягесенький премягесенький!!!!! Тимофій (а я часто на підлозі роблю той килимок), як я відійду десь на зроблену частину лягає і каже, що він киця :)

Україночко, великий ріспект за те, що стягуєте рукодільниць до форуму! Я думаю, що за рік-два тут буде чудова альтернатива російським рукодільним сайтам! Можливо в окремий портал розростемося :)

4. MUCHACHA

Щойно отримала лист на мило, що даного коврика в наявності немає:girl_cray::girl_cray::girl_cray: Треба вибирати щось інше...:no:
    Поправочка: зараз їм ці килимки не постачають в Україну, тому....я така розчарована:girl_cray: Можливо деінде їх можна придбати?:sad:

Останнє редагування: 22 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 2
  5. Ума

Ума Super Moderator

не розстроюйтесь!!! Може спробуйте з Англії замовити ось тут, мені ціни були однакові +\- 20грн. Та й доставка звідти буде до тижня часу.

6. Ума

Ума Super Moderator

Нарешті Тимофію значно стало легше і я сьогодні в обід, поки синуля солодко спав, килимкувала. :):) Половина килимка вже зроблена!!! ось так виглядає з носиком і трошки вушка:

я вже починаю мучити себе питанням, як гарно обробити краї, підкладку і т.п. Може хто порадить що? В набір йде стрічка, нитка з голкою (звичайні) і інструкція як то підшити, але мені виглядає то не дуже акуратно через овальну форму килимка. От думаю чи занести то в ательє, щоб підшили повністю зворотню сторону. Є на форумі майстрині зі швейними машинками? бо я машинку маю і шити вмію, але вже не хочу тим займатися

• Подобається Подобається x 12
  7. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

але ж файне:girl_in_love:

8. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Умо, а що ти з ним далі будеш робити? На стіну вішати?

• Подобається Подобається x 1
  9. Ума

Ума Super Moderator

на стіну нє! не люблю так. То буде килимок біля ліжка Фія. Зранку встане і щоб ніжки на м"якеньку бузю... :girl_crazy: хоча шкода мені того пса топтати :)

щоправда, на підлозі той килимок буде напевно слизьгати. Може хтось знає чи є в нас десь в продажу такі підкладки під килимки, щоб не забитися на них? колись бачила в ХомДіпо в Гамериці... знала б я що мені колись то тре буде... :girl_cool:

10. MUCHACHA

Умо ,як там ваш килимок? Вже так хочу побачити готовий:girl_in_love: А я похвалюсь - вчора нарешті оформила замовлення - килимок буде через пару днів:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:УРЯЯЯ!!! Надіюсь вже скоро приєднаюсь до вас.:girl_smile:

• Подобається Подобається x 6
  11. Ума

Ума Super Moderator

швидше за все, то я тепер до вас приєднаюся :) Килимок заховала в шафу, бо хотіла трохи вишивку закінчити - він в мене стимул :) але вже 2 тижні нічого не роблю з того... нема часу :sad: творча криза :)

але з нетерпінням чекаю на ваш процесик :)

• Подобається Подобається x 5
  12. MUCHACHA

Ура! Килимок вже в мене. Така щаслива...:girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love:
    Вже встигла трошки покилимкувати. Насправді не є вже все так складно, як здається. Спочатку взагалі не змогла зрозуміти як і до чого. А тепер навіть чоловік зірочку робив:girl_crazy:
    Вушко в ведмедика майже готове:
    Так би він мав виглядати на фініші ( сорі, фото з упаковки):
    Ось яка я рукодільниця:o

• Подобається Подобається x 25
  13. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Muchacha, молодець! Тепер Ума матиме додатковий стимул. :girl_wink:

• Подобається Подобається x 9
  14. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

ммм...яка молодчинка!!!:girl_claping:

15. Ума

Ума Super Moderator

Клас! Як гарно виходить!!! Вчора свій дістала з шафи... подивилася і назад заховала. В мене майстри до 20липня, може після зможу взятись за рукоділля, бо часу катастрофічно бракує :sad:

Успіху Вам! діліться процесом частіше :)

16. Ума

Ума Super Moderator

Не втрималась і таки на вихідних покилимкувала трішки: вже дов"язала мордочку, залишилась дупця :)

• Подобається Подобається x 24
  17. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Умця, такий песик солодкий! Радію за Фія!!! :girl_claping:

18. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Дівчатка, які красиві килимки!!!! я в захваті!! молодці, чекаєм готових килимків :)

• Подобається Подобається x 6
  19. Ума

Ума Super Moderator

Вирішила нині свої хвости підтягнути. Перший хвіст, тобто хвостик докилимкувала.
    Бім (Фій назвав так пса) вже має дупцю :):) Півдня потратила на пошук ниточок, бо Фій дуже активно допомагав... тому деяких кольорів вийшло один до одного... сподіваюся, що того, що залишилось вистачить докилимкувати Бімка :)

MUCHACHA, а як там Ваш ведмедзьо поживає?

• Подобається Подобається x 11
  20. kitka

kitka Well-Known Member

Ума, краса неймовірна :girl_in_love:! На фотографії аж якось так об'ємно виглядає. То скільки продуктивного часу вкупі воно зайняло?

• Подобається Подобається x 5