Кицька чи пес? А може ще щось?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Un.Known, 16 Січень 2010.

1. Gala

Gala Well-Known Member

Відповідь: Кицька чи пес? А може ще щось?

Маюмо таке чудо - Туся.Більш добре,лагідне звірятко у нас не було.Постійно як сидить на руках,то облизує їх,ніколи не кусається.

Маємо ще акваріум з рибками,2 коти,і собаку.

2. DILEMMA

DILEMMA New Member

Яка вона файнюча))))):girl_tender:

3. likeangel

likeangel Member

Дівчата! Терміново треба кошеня (бажано дівчинку)! Може хтось має та хоче віддати в добрі руки. Прийму із задоволенням!

4. Jasmin

Jasmin :)

У мене в дитинстві були папужки... трохи побули і відвезли в село разом зі мною на літні канікули, а потім назад у Львів вирішили папужок не везти вже. Потім були коти, але не довго по місяцю-два, тримали для того щоб підросли і можна було відвезти бабці в село. Вже в дорослішому віці у нас була киця персидська, жила аж 7 років, а потім випадково вискочила з вікна (8 поверх) нажаль не вижила... після цього казала в житті котів і іншої живності тримати не буду! Але одного разу чоловік приніс кицю і знову перса... і так я її люблю зараз, що не уявляю як би без неї жила... але як я буркотіла першу годину, коли побачила кота дома... йой... Потім і мама захотіла таку ж красуню, то ми і їй взяли в тих самих господарів.
    Два роки тому я дуже захотіла шиншил... купили... самця. Через рік стало його жаль, купили самочку. Потім було потомство. Жаль стало всіх віддати, то залишили собі дівчинку. І от кілька місяців тому купили для нашої Мікі самця. Тепер маємо дві пари шиншил і персидську кішку :) Всім кажу, жи дома маю цілу господарку :)
    А муж хоче ще рибки і собаку... але то вже тільки через мій труп :)

5. Gala

Gala Well-Known Member

З рибками багато мороки не трема,маємо:girl_in_dreams:

6. atma

atma New Member

Ще добавлю що в мене вся стііна на терасі вкриваеться лялечками, а весною з них народжуються метеликі, прямо в мене на очах, люблю за цим спостерігати.
    Я вже вчора повихвалялась але ще тут напишу, бачила вчора в лісі недалеко біля нашого будинку косулю.

7. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

маємо такого хулігана [​IMG]

8. Hochynamore

Hochynamore Важлива кожна мить...

Я так розумію, що більшість - все таки любителі котиків та песиків. Я теж дуже люблю котів. Але свого улюбленця прийшлось віддати в добрі руки, бо в нашої дитини алергія на шерсть. А тепер та дитина хоче черепаху. Засинає з думкою про черепаху і прокидається з такою ж думкою. Ми з чоловіком вже би купили йому ту мрію, але не маю нікого із знайомих з черепахами. Не знаю чи варто. Як вони себе ведуть...Може є у когось все таки черепаха :) Розкажіть, пліз, щось...

9. atma

atma New Member

Бувають також неприемні моменти. Вчора наткнулась на дві змії, пізніше ще одну побачила, ще Скалапендра велика біля дверей сиділа. Змії не ядовиті,(жовтопузики) чого не скажеш про Скалапендру. Брррррррррррррр мороз по шкірі.

10. Furore

Furore New Member

11. ViTanya

ViTanya Member

Я в дитинстві завжди хотіла мати котика чи песика, але мама категорично забороняла. Тільки я когось підібрала на вулиці - в сумку і в село. Думала, стану великою - і заведу і котика, і собачку, але в сина виявилась алергія на собачу і котячу шерсть:girl_sad: А потім одна знайома сказала, що вони мають короткошерстну таксу, і їхня дочка на неї не має алергії, бо в цих собак немає підшерстка. Я цілий рік не могла наважитись, бо й живемо в орендованій квартирі, а півроку тому купила таксенятко за оголошенням. В сина дійсно на неї алергії нема, хоч і в ліжко до себе бере, і цілує. Ще приношу додому голубів зі скаліченими чи заплутаними лапками, лікую і відпускаю. А цей зарано вилетів з гнізда, а догори полетіти вже не зміг, вчився літати з телевізора на шафу
    А це наша красуня, під ліхтарним стовпом лисицю шукає

12. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Скільки себе пам"ятаю, у нас вдома було багато тварин, щороку киця і песя народжували малят. Вони такі гарнюні, поки маленькі, тому навіть думки не виникало, кого більше люблю - кицьок чи собак - що ті, що ті, були для мене друзями :). Кожній новонародженій киці/песі робила свідоцтво про народження :connie_pull-pigtail Кожна тваринка мала свій характер, свої особливості, кожну із них любила і коли приходив час віддавати їх комусь, ревла по кілька днів, хоч і розуміла, що це необхідно .
    Зараз живу на квартирі, то так сумую за своїми тваринками :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 1
  13. kyharochka

kyharochka Member

В нас вдома також з самого дитинства були тваринки. Вже якось так привикли, що має бути і кіт і собака. Пару років тому коліжанка подарувала мені попугая, з часом докупила йому попугая-дівчинку. Як їм класно було разом, та потім щось вони похворіли і вмерли. Це було важко. Потім чоловік знайшов на городі кішку, пожалів приніс додому. Вона була дика, голодна. Ми її вимили, нагодували, тепер нашу Юльку не впізнати-красуня. В батьків чоловіка кицька народила котенят і мама вирішила котика, який дуже подібний на сіамського віддати нам. Мацько вже так в нас прижився, що тепер собі не уявляємо без нього життя. Десь у вересні пропала наша собака. Мама дуже переживала і хотіла собаку. І під самий Новий рік нам приносять маленький клубочок з гарними і розуміючими очками. Бімові було десь 1 місяць, ми його покупали, вдягнули йому нашийник, бо трохи чіхався, ще потрібно щеплення зробити. Тепер вхаті маємо гонки: Мацько з Бімом так воюють, що все йде кувирком.Але без них було б сумно.

14. marry carrie

marry carrie Member

А в нас живе кицька Міцька, але їй вже 16 років і ми всі її любимо і поважаємо.
    А ще є 90-літровий акваріум з рибками та акваріум з двома червоновухими черепашками Гвинтиком та Болтиком))) і ще муж мріє про білого щурика, думаю, що скоро буде в нас новий житель.:girl_claping:

15. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Я більше люблю кішок, собак люблю, але трохи боюсь їх. Першим улюбленцем домашнім в мене був кіт Мурчик, правда ми довгий час вважали його Муркою...
    Довго я його випрошувала в мами... періодично приносила додому дворових котів. Мене вдома навіть котячою мамою назвали, за те, що любила з ними возитись.
    Але Мурчик був дуже шкодний, ніяк не міг запам'ятати де його туалет і мама його віддала до бабусі в приватний сектор, де він успішно загубився...:girl_cray:
    А потім я, якимось дивом, вмовила маму на ще одну спробу, і ми на Краківському купили Лізу (за 2 грн, досі пам'ятаю як вона тоді на мене дивилась). Живе в нас і досі. І з 8-мого поверху падала, перед самим моїм випускним, і травилась невідомо чим. Спершу була трохи дикувата, не до всіх йшла, а зараз вже більш ніжна стала. Хоч діда мого дуже не любить, але ж він то її знайшов:girl_tender:, коли вона впала. Так за нею сумую...
    А ще ми з чоловіком минулого року завели морську свинку, але вона в нас не прижилась. Я себе трохи винною почуваю.
    На селі є в нас два коти, мамуня і її синочок Тимофійчик. Люблю їх страшенно, як приїжджаю, то ходять за мною і мявчать, думають я так їм швидше щось смачного з хати принесу. Собаку теж підгодовую, то і він ластиться біля мене, але часто боюсь до нього підходити.

16. Lelihelija

Lelihelija Няшка

В мене завжди якісь тваринки дома були.. Спершу я носила жабок (мої були просто "у захваті" :girl_crazy:). Потім в нас на горищі білчиха залишила 2-ох білченят, то ми їх ростили..Одне правда померло, а от друге виросло і ми його випустили. Був в мене і папужка. Були часи, коли мої навіть біля хати курей мали.. Але вони так "приємно пахли".. :girl_mad:
    Зараз в мене одна рибка (все не зберусь докупити) і песик. Недавно взяли його. Таке файне!! Тільки пісяє багато, постійно його вигулювати треба. Але таке вже воно хороше.. :girl_in_love:

17. Котя

Котя Оптимістка :-)

Я теж люблю дуже тваринок, особливо котів:girl_in_love:, коли була маленька, то пару раз приносила додому маленьких котенят, щоб накормити, моя мама була "дуже щаслива". Наразі маєм рибки, і дуже хочу котика, але в мене двоє маленьких дітей, тому чекаю поки підростуть. Ось моя мрія (порода Священна Бірма):girl_in_love:

18. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

А я спочатку подумала, що це невський маскарадний:
    Також вмліваю від таких мурок... :girl_in_love:

19. Jane

Jane вєчно в бєгах...