Кицька чи пес? А може ще щось?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Un.Known, 16 Січень 2010.

1. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

Відповідь: Кицька чи пес? А може ще щось?

В мене британська кицька, котра має гонорове ім"я Пашміна, проте всі звикли називати її Джумла.

Десантник - вдале ім"я, бо як дивлюсь на нашу кицьку, її поведінка аж ніяк не нагадує поведінку англійської леді. (Мабуть, вони з якоїсь британської колонії :girl_crazy: )

Маємо те саме - по гардинах лізе, скидає вазонки, краде їжу (при повній мисці), гасає, як підстрілена. Одне добре - нігті точить виключно на порозі.

2. Tequila

Tequila Well-Known Member

Де Ви його купили? він був ручний, не гриз пальці?))

В мене вдома живе монгольська мишка. Гарна, невибаглива, не раз брала її на виїзди на озера минулого літа, далеко відбігати не намагалась :)

Останнє редагування: 13 Травень 2010
  3. Sophistication

Sophistication New Member

А у нас живуть рибки! Прикрашають хатній інтер"єр, не деруть шпалер і не видають звуків) а ще за ними доглядає чоловік, бо то його захоплення, так що мені залишається тільки милуватись ними))):girl_smile:

4. Fechka

Fechka Member

і в мене є рибки!! Чудові створіння. Спостерігати за ними одне задоволення.Так мило і заспокійливо.. Іноді ми про них придумаємо історії.. Доня складає казки!!!(це її рибки!Вона гарно закінчила навчальний рік і захотіла рибки.. і ми їй подарували...) Шкоди від них жодної.. Просто я - не люблю котів.:girl_crazy: Песики мені подобаються у когось та не у мене!!!а Рибки-:girl_tender:

5. Solomi

Solomi New Member

А ми колись в хрущовці жили і була дуже маленька кухня, то коли я була маленька в нас під умивальником жила курка, навіть яйка несла, тоді були голодні 90 роки, і свої яйця просто були чудеса
    :girl_crazy:
    А зараз , тобто коли вже я вийшла заміж і маю своїх діток, з найцікавіших тварин , які були вдома - були кролики, маленькі жили в нас, а коли виросли поїхали в село.
    Ну і свинки морські довго були.:girl_smile:

6. Vika

Vika Well-Known Member

а я купила собі морську свинку ,після того як здох хомяк (тиждень пожив). вона якась ненажера, корм істи не дуже хоче. замовкає тільки тоді коли дам моркву.

7. DivineVanGate

DivineVanGate Member

А в мене два ангорських кролика Лінда (7 р.) і Жменька (11 міс.).

Коли років 10 тому почали в зоомагазинах продавати карликових кроликів, я вирішила, що буду мати такого вуханя :)

Віднедавна аж двох. Вони як котики, дитина з ними дуже любить бавитися,

а ще хочу акваріум, правда, не знаю ,чи зможу за ним доглядати, бо теж обожнюю дивитися на підводне царство, знімає напругу, ніби переселяєшся в інший світ...

8. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

З дитинства росла з котами, собаками і всякими можливими тваринками вдома:girl_yes:Коли померла наша перша кицька,то ми всі так сплакались і казали,що вже ніколи не візьмемо тваринки до хати...Але час пройшов і мені так захотілось знову то м*якеньке пухнасте звірятко....Взагалі люблю всіх тваринок, але котика вибрала, бо страшенно люблю їхнє воркотання. Люблю,коли вони тими мякенькими лапками вмощуються то на шию, то на живіт,то на груди, а то просто поруч лежить і муркає....
    Також люблю собак, особливо великих, їх я взагалі б "з*їла" і "затіскала" б до смерті :girl_crazy: і якби мала величезну квартиру чи особнячок - обов*язково б мала якогось "кавказця" чи алабайчика чи сенбернара:girl_crazy:

9. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

маю шиншилку. він у мене дуже розумний і трохи хуліган. і терпіти не може курців))

мене дуже влаштовує, що це дуже чистоплотні тварини (не до порівняння з котами,собаками, тими ж хом"яками), зовсім не пахнуть,не мають бліх і алергії в людей на них не буває
    хотілось би мати ще й німецьку вівчарку,але квадратні метри не дозволяють

10. Azza

Azza Member

А я змалечку полюбляю тваринок, так як проживаю в селі, є можливість тримати. Маленькою як була то на тиждень приносила по пару штук цуценят і котиків, ну звісно що під натиском мами відносила їх назад. А так мала, переважно дворняжки Чіо-чіо, Рузя, Арк, Рокі, з котиків Рижик, Сірко, Вася. На даний момент є рибки, дворняжка Джіна, кіт Чіп і німецька вівчарка Тері, а в придачу до неї ще сім клубочків.

11. likeangel

likeangel Member

А це моя "миша"!Звати Кнопка. Такого наглого і самозакоханого пса я ще ніколи не зустрічала! Але в її виконанні це так мило:girl_tender:

12. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Сама без півня? Чи ви ще і півня тримали? Це без іронії, мені просто цікаво. Бо кум моєї тітки у ті ж 90- ті тримав на горищі багатоповерхівки три курки та півня

13. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

а що на яйка півень треба?мені здається,що ні.В мого чоловіка вдома курка була,сама прийшла звідкись :) Жила в сараї.Несла яйця.

14. Gala

Gala Well-Known Member

Здається, півень треба ,щоб курчата з яєць були,а просто яйця-то і без півня можна.

15. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

16. Gala

Gala Well-Known Member

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Я сама над тим ніколи не задумувалася :D Бо в бабці все були кури і когут.Але ж кури несуться фактично кожного дня.:) Важкувато би когуту жилося.

18. atma

atma New Member

Проживаю в Ялті на границі заповідника, (власний будинок) Вчора приходила Куниця з"їла корм для котиків, літом приходили дуже довго дві Лисички поїсти їжу предназначену котикам, Білочок так багато що деколи просинаюсь від їхнього щебетання, (вони дурачаться, бігають, сваряться) живе коло будинку Сова з маленькими, якось в сусідів втік Кролик переховувався в нас, часто на подвір"я сідають Ястроби та Соколи, котикі проживають, прилітають жуки всякі "Жук носоріг", "Жук олень", Богомоли, Цикади, Скарпіончики, Скалапендри, Ящереці, таке різномаїття живої природи що всіх неназовеш.

19. jantarna

jantarna New Member

Ми завжди мали вдома різних котів(хлопчиків) . З ними багато проблем, особливо коли вони стають дорослими... А зараз мені чомусь хочеться акваріум придбати з різноманітними рибками. Кажуть, що спостереження за мешканцями акваріума надзвичайно позитивно впливає на нервову систему, одним словом заспокоює...

20. DILEMMA

DILEMMA New Member

Я дуже люблю тваринок,всіх, крім зміючок;дуже хочу песика,але нажаль зараз немаю можливості його завести((((
    Подобаються морські свинки, зараз в роздумах купувати чи ні...Дівчатка може в когось таке чудо проживає?)