Кицька чи пес? А може ще щось?

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем Un.Known, 16 Січень 2010.

1. Orman

Orman Модератор-бомба

Відповідь: Кицька чи пес? А може ще щось?

2. Відповідь: Кицька чи пес? А може ще щось?

ой, вибачте,що вдруге, але я таку гарну фотку своєї мрії відшукала,що хочу поділитися з вами

3. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В моїх батьків на даний момент дві лайки, три кішки, поросятко і бджоли :) а ми з коханим, прочитавши вчора на ДП , що хом"яки можуть передбачити землетрус задумались над тим,, щоб купити собі цю тваринку :girl_haha:

4. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

5. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

А нам із сестричкою в дитинстві не дозвляли купувати щось більше хом"ячка. Їх в нас було аж три. Шкода, що живуть ці тваринки дуже мало, от і доводилось кожного оплакувати гіркими слізьми :girl_cray:

6. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А я люблю їсти мед, а от бджіл - нєа...особливо після мого покусаного ними дитинства...:sad:

7. ksjuha

ksjuha Well-Known Member

Не знайшла іншої теми, тому запитуюсь тут. Моїй подрузі для її котика потрібен хороший ветеринар чи не можете підказати кого-небудь?

8. Відповідь: Кицька чи пес? А може ще щось?

Коти у нас в хаті теж не переводились ніколи.Теперішнього нашого кота подарували мені діти на ювілей.Чому подарували?Бо я вже не хотіла починати спочатку виховувати кошеня з маленького,вчити його на лоток і т. д.А від подарунків відмовлятися не можна...От і з*явилось у нас чорно-біле чудо по імені Мишик ,навчене користуватись лоточком(моя умова!).Виросло те кошенятко в здоровенного кота,стало називатися Мурзею,і треба було бачити,як котяра приганяє з двору(ми живем в особняку) і жене до лоточка--ІНТЕЛІГЕНТ-одним словом.Дуже любить сиру картоплю їсти.Коли приїжджали внуки,завжди треба було пильнувати,щоб не поїхав з ними,бо найулюбленіше місце у нього було в багажному кошику коляски.Завжди відчуваю болюче місце,старається полікувати.Для нього не існує проблеми закритих дверей,відкриває відразу,мусимо закривати на ключ.:dance::dance::dance::dance:

9. Orman

Orman Модератор-бомба

на Тургєнєва є ветклініка - ми своїх туди возимо. якщо треба додому, то дайте знати - кину в пп телефон

10. terezka

terezka котяка-вишивака

я викликаю додому, якщо тре телефон, - дай знати

11. bagata mama

bagata mama New Member

У сусідки киця Димка-доволі цікава і з характером. А сьогодні дізналася що на сніданок у своєї господині любить поласувати кавуську з чашки поки та не бачить.:girl_crazy: А мої діти мріють про лабрадора. Правда в нас умови не дуже та й фінанси... але з часом-обов,язково купимо(я ж їм пообіцяла:girl_curtsey:)

12. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

У мене на даний момент живуть 2 кицьки, Аліса-7р. і Мальвіна-2р...настільки стали рідними, як члени сімї! Деколи за бешкетництво хочеться скинути з балкону)))) але не уявляю, як я буду засинати без Алісочки у моїх ногах) Вони обидві заспокоюють, тішать око, піднімають настрій, роблять масаж лапками, ластяться, коли щось хочуть...і деколи своєю винахідливістю і розумом, дивують! :girl_tender:

13. Farfalla

Farfalla Member

А в мене був бурундук (типу Чіп і Дейл :), красота! Невибагливий в харчуванні (соняшникове насіння, яблучка, хлібчик, вода :), прикольно-дурнуватий :haha: Живуть до 3-х років!

14. IndigoChild

IndigoChild New Member

песик)
    були і коти в мене...але чомусь любила тільки одного котика і того вкрали ше як я малесенька була:girl_cray:

і собака був...
    а тепер хочу купити ще одну собаку))) йорка...вони такі файнюні:girl_tender:

15. Яруська

Яруська Well-Known Member

Котик:girl_in_dreams: Якого називаєм Кіт. Хитрюще і облесне руде створіння.

16. Грильяжка

Грильяжка Кавоманка

Ще щось, точніше хтось
    Папуга Боні- випадково шукаючи чоловіку подарунок не втрималась-купила йому ту пусічку. Лащиться як кіт. Любить бути постійно в центрі уваги і щоб його носили на руках і виціловували, спеціально підставляє спинку:girl_crazy:. Купається в салатничці з теплою водичкою, обожнює все блискуче і у коробці з яблуками навіть собі комору зробив одного разу-натягав туди зубочисток, ниток, обгортку з цукерки-плюшкін він:girl_crazy:Ревнує мене до чоловіка бо любить щоб говорили тільки з ним і вся увага була йому. Ревність проявляється в крику і кусанні. Таке чудо:girl_in_dreams:
    А взагалі я страшенно люблю тварин. Матимемо колись можливість жити в будинку, заведу як мінімум трьох. Красиву кицюню і вівчарку та йоркшира-для "вихода в свет" (то жарт звичайно). Коли приїжджаю до баби в село так тих котів чухаю і годую ковбасою нишком зі столу що бабу з нервів часами аж передьоргує. А взагалі тварини це класно. То така радість приходиш з роботи вся як побита а воно дивиться на тебе своїми очками так мудро мудро, сяде тобі на руку( то я про Боні) нахилить голову і ніби підтверджує що шеф таки кузьол

Останнє редагування: 12 Травень 2010
  17. mamatu

mamatu Well-Known Member

Я дуже люблю тварин. З дитинства мала собаку (вівчарку) - дуже розумну, майже як член сім"ї була.
    З чоловіком рибок мали певний час (тепер чоловік сам собі їх тримає в майстерні). А вдома тепер хом"ячків-джунгарчиків завели. І дуже тішимось. Може віддачі від них немає такої, як від собаки, але й клопіт в рази менше.

18. true

true New Member

В мене теж папугайчик.Такий смішний.Говорить Кешка гарна пташка,кесюня манюня,ти шо,кешун пташун! Наглий,краде все,що блистить,цілується,прилітає,коли його кличеш.

19. Відповідь: Кицька чи пес? А може ще щось?

На превеликий жаль,пропав мій кіт Мишик...Не дивлячись на всі мої аргументи "проти" в хаті з*явився британський кіт Вася Шустрий.Гарнюща кицуня з посмішкою чеширського кота і з цілком розбійницьким характером і натурою "сам по собі".Такого розбійника у нас ще не було,переплюнув навіть кота,якого звали Десантником(моя мама все забувала кличку і звала його Парашутистом).Вася Шустрий вже дістав наш собаку Рессі,освоїв катання на фіранках,і дере кігтями де хоче.Хочеш його наказати,зразу ж розчиняється в кімнаті і знаходить нову забавку.Улюблена забава---воювати з пралькою і возитися в тапках.:girl_cray::girl_blum::girl_blum:

20. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Ой, співчуваю! А котик маленький? Може, ще переросте.
    Мій Мошка у свій час все пообдирав, знав, що не можна, бачив, що насувається гроза у вигляді господаря з тапком в руці, і все-одно не міг стриматись, щоб не запустити кігті у диван або крісло. Ніяке виховання так і не допомогло... :sad: Другому котярі ми потім кігті легенько підрізали і шліфували пилочкою, трохи діяло, а теперішньому відразу зробили з оббитого старими капами дсп величезну драпачку, а як пробував шкодити - пшикали пульверизатором в морду, то його буквально за один день попустило, тепер демонстративно терзає драпачку, щоб показати, який він чемний :).