Кесарю кесареве..? Чи є шанс на пологи?

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 15 Лютий 2010.

1. ptaha

ptaha New Member

Відповідь: Кесарю кесареве..? Чи є шанс на пологи?

Повністю згідна, відео не тільки позитивне, а й корисне. Дуже важливо щоб сама жінка була впевнена, що ПП можливі після КР, а ще й побачено на власні очі, що таке є. Ми сильні, але десь на дні нашої впевненості захований маленький страшик,так на 1%, а таке наочне підтвердження дуже корисне.

2. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

або навпаки: буває так, що від власної впевненості аж не по собі і хочеш побачити, що ти не одна така...

3. Iablinska

Iablinska Well-Known Member

Від самого початку вагітності, на кожному прийомі в лікаря мене попереджають про можливість кесаревого розтину. І от останній раз коли була на прийомі - вирішила вияснити це питання остаточно. Відповідь лікаря мене дуже порадувала - сказав, що вони не планують кесарські розтини, що коли почнуться перейми - їхати в лікарню, а вже там, якщо будуть покази, то будуть вирішувати кесерити чи ні. Але щоб я налаштовувалась на природні пологи :)

4. Лідочка

Лідочка Well-Known Member

Йозя, ну що там вам на УЗД сказали, якого лікаря вибрали, що плануєте?

Тихо в темі, може хто чув, чи народив хтось у Львові природньо після КР останнім часом. А то я щось падаю духом...

До речі, на УЗД сказав мені доктор, що плацента низько (1 см від вічка), казав що скоріш за все підніметься, але щоб я не перенапрягалася, не піднімала тяжкого (ага, Дмитра, 15 кіля) ну і т.д.
    І ше, в мене вже плацентація по задній стінці (була по передній), ото вона собі перемігрувала від 8-го тижня, навіть не знала що так може бути:)

5. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Цікаво. А може помилились у якийсь раз? Хоча то вже як слона не помітити...напевно.
    А вони на огляді кажуть, чи плацента не налазить на рубець? Чи про таке ніхто не говорить?

---------- Додано в 23:51 ---------- Попередній допис був написаний в 23:45 ----------

Подумала, що треба уточнити, що це в разі, коли плацента по передній стінці. . Просто щось прийшло на думку.

6. Лідочка

Ні, ну вона по задній стінці в мене. Але взагалі в 14 тижнів того рубця не видно, так мені лікар сказав. Сказав, раз він його не бачить - значить він без особливостей, що є добре. Тому, навіть якби й "налазила" то на такому терміні то не показник.
    Ну та й минулого разу, то було 7-8 неділь, може вона була десь посередині, ближче до переду, а зараз стала по задній. А може наштовхнулася на рубець, їй там не сподобалося і вона пішла шукати щастя в інших місцях:)

7. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

8. Лідочка

Нє, та УЗД-ст хороший, він не казав то таким трагічним тоном, як то лікарі вміють. Казав, що вони зазвичай так розташовуюся на такому терміні і шо вона підніметься, просто бути обережною, бо при такому розташуванні більший ризик відшаруваньі т.д. наголосив на тому, щоб не піднімати важкого.

9. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Цікаву річ чула минулого року на семінарах духовної акушерки. При низькому розташуванні плаценти радили "перевернуті" йогівські пози - ті, що догори ногами. Мені то видалось смішним і, тим більше, я тоді не була ще впевнена щодо розташування плаценти, тільки здогадувалась, що невисоко. А потім радили робити ті пози всім, у кого варикоз ну тоді вже я "перевернулась" і робила до 7 місяця точно, а потім - по потребі (коли вени вже дуже діставали.)
    принаймні, нешкідливо. Можна спробувати.

---------- Додано в 10:47 ---------- Попередній допис був написаний в 10:30 ----------

http://mamka.info/index.php?topic=25055.30
    оце цікаво почитати. Бо ж не про Париж ідеться, і не про Москву навіть :)

ну а щодо того, що хтось хоче отут "падати духом" в 15 тижнів - ну то ноу коментс. принаймні... хм... ранувато, чи що? що ж буде у 42 тижні? :)

10. Лідочка

Та воно то так, звичайно:) Я не сумніваюся на рах. себе. Я падаю духом в тому плані, що не уявляю з ким я буду народжувати....маю на увазі лікаря....Вже мені сниться що я ходжу, шукаю і всі ніби погоджуються але з якоюсь такою ухмилкою, мол, добре-добре, а я зроблю по своєму. То страхи вилазять, знаю....
    Я так чекаю вже 30 тижня....я просто хочу вже якихось активних дій зі своєї сторони, бо мені здається, що я нічого не роблю, бездіяльність мене вбиває...
    Сьогодні подумала собі, як класно би було, щоб Бозя все вирішив за мене, щоб пологи почалися так швидко, щоб в лікарню було пізно їхати і я сама народила вдома (ну, типу мені не лишилося вибору:) (бо сама, свідомо я на таке не відважуся)), думаю от би файно було:)

Сьогодні снилося, що я їхала якимись трамваями щоб зустрітися з Надіжко, а як прийшла до нього, то виявилося що забула листочок з питаннями вдома, і думаю, ото я безголова, і що я тепер маю його питати, я ж все забула, а в мене було стільки питань.....капець:)

11. mamba

mamba Member

В мене спочатку плацентавзагалі перекривала вічко. Мала мазанину дуже довго, але все піднялось і стало як треба десь до 4-5 міс. Правда була налякана тим мазанням і пила дуфастон 2 тижні.
    Читала, що після кесаревого низьке розташування плаценти досить типічне.

12. Лідочка

Ну от в в мене теж була мазанина до 9-го тижня. То я тепер думаю, може то було щось схоже? Але на УЗД лікар нічого такого не бачив.

13. mamba

mamba Member

Я була в Прокопчук- вона на 12 тижні зразу побачила, але запевнила, якщо не буду "скакати" сильно то на наступне узд плацента буде в поряді))) так і було.

14. jozya

jozya Member

УЗД я відмінила після знайомства з лікарем, в якого буду народжувати. Не падайте духом, народжу і повідомлю. А поки що буду лягати в пологовий завчасно (так до речі всі рекомендували). Настроюю себе на позитив, хоча досить тяжко це після розмов з 5-ма лікарями. І тільки останній сказав, що будемо пробувати, що він би мене з моїми "показами" і вперше не кесарив. Ризик є, порівнянно з тими жінками, у кого нема рубця на матці, але... Не камікадзе я, але спробую. Пологи спільні з чоловіком. Лягаю на Батальну. Стан мого рубця ніхто не знає - УЗД в тому плані не інформативне (всі лікарі це підтверджують).

15. Лідочка

А до якого лікаря, якщо не секрет?

16. jozya

jozya Member

До Потапова І.А.

---------- Додано в 13:56 ---------- Попередній допис був написаний в 13:54 ----------

Nastylove
    На відміну від перших пологів, чекаємо природного початку... Орієнтовно на Миколая. Хоча іноді подумую, що непогано мати Зміючку і Козерожика, але стільки я не дотягну :girl_smile:

17. mysha

mysha New Member

18. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

19. jozya

jozya Member

Сьогодні задумалася, що якби пішла до професора (з одним ф? :girl_crazy:) Маркіна, то вже б була порізана, він мені на 5/12 плановий КР назначав.

20. mamba

mamba Member

а скільки часу пройшло від першого кесарського?