Кесарю кесареве..? Чи є шанс на пологи?

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 15 Лютий 2010.

1. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Відповідь: Кесарю кесареве..? Чи є шанс на пологи?

Це супер, що хоч татові дають. :girl_wink: А то тут мене запитують, чи при загальному також? А як інакше?

А то щось мені той тато таким пасивним виглядає. Як справа до створення нового життя, то активний, а як при пологах то пасивний. Щось мені, то не подобається.

2. Tamada

Tamada ла-ла-ла

Мені давали, в медінституті, при загальному наркозі, майже годину лежали обнімались:)
    Ну так, самцю важливий сам процес, а не результат:)

3. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

угу. в нас перший раз так і було

4. Птася

Птася Well-Known Member

Знаєте не раджу переходити на особистості. Якщо я дитина лікаря, то не значить що я його тут рекламую чи захищаю. Благо людина з головою і руками, да й і ми всі тут з головою і руками, що б думати кому хто і що подобається.
    Але як і всі інші хто пережив КР маю право говорити тут про свої почуття, фізичний і моральний стан.

А про практику прикладання дитини після КР татові вже давно існує в Україні, тільки не кожен тато хоче користуватися таким правом і щастям. Якщо мій чоловік встигне на народження дитини, то ми теж хочемо що б він його зразу побачив.

5. levandivka

levandivka З яйцями...

ТАК тато ж теж "під наркозом", пів царства готовий роздати, бо живі, ніби...

Не в тому справа. Шкода, що не розумієте.
    У деяких випадках/темах/тематиках не втручаюся у дискусію, бо є "хвіст", з которим краще утримуватися. Так і тут...

Це про Ваш стан написано нижче???
    Так! Ми віримо, що Львівська, не "стара" з районІв - найкраща школа, найдорожча, найприбутковіша! :)

6. vanilia

vanilia Miracles are real

То не лише з ЕА тато поруч. Наш тато був під операційною, бо захворів перед пологами і насмарк в нього був. Він тільки забіг туди коли малявки народилися. А мав бути там і в час КР і мали прикладати діток йому до грудей. Ми наперед лікарку питали чи можна, не мала нічого проти, розповіла як готуватись, лише попереджала не хворіти :)
    Знаю, що мало хто на таке йде, бо боїться або не хоче. Ну і не всі лікарі дозволяють.
    До речі, після двійні в мене шов горизонтальний :) Робили по "старому" шву.

7. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

то я попала...і мені лікарка пояснила (я потім читала в мережі їх протокол), що живіт розрізають вертикально у складних випадках, коли з дитинкою щось не так- тоді кожна секунда дорога, а вертикально розрізати скоріше Це її пояснення...ну а я що зроблю - маю шов і все тут.

Тільки надіюсь, що внутрішній шов поперечний.

От я теж це читала. Але я не вмію визначити, чи розріз "за Гусаковим" є горизонтальним чи вертикальним...І ніби читаю описи такої операції, а все одно не дуже впевнена..

а хіба "поперечний", то не "горизонтальний"? Я завжди думала що то одне і те ж...А якщо так - то Ви самі собі тут суперечите.

Особисто я суто в моїй ситуації, якби мене й на кавалки порізали, врятувавши дитину - я б сказала величезне ДЯКУЮ.

8. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

9. levandivka

levandivka З яйцями...

Ні. Хто як читає.
    Розповідати про адекватність татусика на КР? :)

Від своїх м'ясницьких маніпуляцій "врятувавши"?

10. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

чи про її відсутність??? не кожен татусик готовий бути при природніх пологах, не кажучи вже про КР. тому я вважаю, що татко в операційній абсолютно зайвий. лікарі і так мають чим зайнятись крім відкачування обморочних татусів.

читаю те, що написано...цитати вище.

11. cjomcjomka

Правильно. Тому він лежить без футболки в іншому приміщенні (зазвичай, в післяопераційній, хоча мій чоловік лишився в пологовій залі, де я була) і чекає, поки малюка принесуть.

12. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

А мій був в кімнатці поруч з операційною, сидів чекав коли малюка йому винесуть, але про викладання на живіт ми наперед не домовлялись, не до того тоді було...

13. cjomcjomka

ми теж не домовлялись, я, тільки коли прокинулась від наркозу, дізналась, що Ігор вже обіймав Дмитрика:) то було на Батальній і в них давно вже ця практика.

14. Птася

Птася Well-Known Member

ні, давайте всі звертатися до баби-пупогризки, яка скаже "нічо дитинко я під липою родила і ти народиш, а якщо дитина раптом помре, нічо Бог дасть іншу"

ви трошки плутаєте, при КР таких надрізів не роблять, такі надрізи роблять при ПП при необхідності і називається це епізіотомія.

15. Маруся-мама

Я просто коли сказала поперек мала на увазі, не поперечний розріз, а розріз який роблять свиням на животі, щоб всі нутрощі вивалились. Ні, я собі не суперечу. Я говорю про одне і теж, говорю про розтин живота від шлунку і до лобка.
    Я не про невеличкий горизонтальний розтин над лобком.

---------- Додано в 21:14 ---------- Попередній допис був написаний в 21:12 ----------

це ви плутаєте. Я писала порівняння лікарів, а ви мені про якісь розрізи. Ну чесне слово.

16. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

в тому.
    В дискусії/суперечці/розмові неодноразово зачіпали саме Наталю Данкову, ака Птасю і її батька, Данкова - одного з кращих акушер-гінекологів Львова. Не ображайтесь, але все і почалось з "деякого нападу" на його можливе надто гіперопікове ставлення до своєї дитини. Всі ми приміряєм все на себе. А потім розказуєм, що пишем загально;)

17. Маруся-мама

А я не сказала. Я пішла і сказала тій лікарці, що більше не хочу її бачити і щоб вона до мене ніколи не підходила, хоч обстежувалась в тому самому офісі з третьою дитиною. Третю, після КР, народила сама через 15 місяців з іншою лікаркою. І народжувала б з нею і наступний раз, якби не переїхала жити в інше місто.

18. Nata

Nata Well-Known Member

---------- Додано в 21:27 ---------- Попередній допис був написаний в 21:21 ----------

БО було усвідомлення того, що все мало бути інакше, а в нас для багатьох лікар - значить супергерой і неважливо якими будуть наслідки його втручання (часами зовсім і непотрібного), він же врятував!

19. levandivka

levandivka З яйцями...

Ну фсьо... Тої свині Вам не простять, як мені згадки про птахоферми...

Допомогло? Більшість розтятих вважають то великим порятунком, не замислюючись, що ж спричинило реально КР. Так простіше. :)

Навіщо? Простіше ж до м'ясників ПБ-шних: завжди знайдуть причину, щоб виправдати невиправдані КР.

+1. І не важливо, від чого рятував.

20. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member