Кесарю кесареве..? Чи є шанс на пологи?

Тема у розділі 'Пузата хата', створена користувачем levandivka, 15 Лютий 2010.

1. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Відповідь: Ваші Відгуки Про Львівські Пологові Будинки

аргументованість позиції вражає....

• Не погоджуюся Не погоджуюся x 1
  2. Nata

Nata Well-Known Member

Уко, то я про другого казала, лікар таке казав на терміні 39 тижнів :) Можна було звичайно сперечатися, ну але не в тій ситуації я була, на жаль.

---------- Додано в 21:53 ---------- Попередній допис був написаний в 21:51 ----------

Цьоця статистика каже, що під час другого кесарського помирає значно більше жінок ніж під час пологів після першго КР. Може тому у нас така висока материнська смертність...

3. Редвумен

Редвумен Active Member

а Ви хто? якщо даєте також "медичні поради"?

4. levandivka

levandivka З яйцями...

Будьмо уважні!
    Якби гамериканців вчили на Рапопорта - все б зійшлося.

А в наших - своя наука...
    Врач сказал, в морг - значіт в морг. (с)

Останнє редагування: 17 Лютий 2010
  5. Ука

а де Ви бачили в мене медичні поради? виключно загальновідомі факти, відомі гуглі, та чомусь невідомі нашим медикам...

6. Provizor

Provizor Well-Known Member

7. Ука

8. Sara

Sara Well-Known Member

Я ось тільки Уко не розумію, чому така ненавість до лікарів??? Вони також є різні. І ми без них нічого самі не зробимо, бо рано чи пізно звернимось до лікаря при любих обставинах.
    Мене також кесарили, правда на Мечнікова, і знаю, що якщо б мене не прокесарили, то невідомо які б були наслідки, а так дякуючи Богу і тим самим лікарям у мене здорова дівчинка і нам уже 8 років.
    І я повністю згадна з gillian, що все таки потрібно до лікарів прислухатись, а повна категоричність до нічого доброго не приведе.
    Подруга одна моя недавно други дитинку народжувала також на Мечнікова (по моємо у Іваночко чи як) і залишилась з дуже хорошими враженнями.
    Тому я вважаю, що це все дуже відносно як все остальне у нашому житті.:girl_spruce_up:

9. olenkastar

olenkastar Well-Known Member

дозвольте привести в приклад цитату одного АМЕРИКАНСЬКОГО ПЕДІАТРА,Роберта Мендельсона,який пише слідуюче про медицину америки (та і взагалі)-

[COLOR="Dark не Red"]Я верю также, что если более девяноста процентов врачей, больниц, лекарств и медицинских приборов исчезнут с лица земли, это тут же положительно скажется на нашем здоровье.
    Я уверен, что Современная Медицина зашла слишком далеко, применяя в повседневной практике методы, разработанные для экстремальных ситуаций
    ......
    И стоит ли удивляться, что когда вы приходите к врачу, с вами обращаются не как с человеком, которому требуется помощь, а как с потенциальным потребителем продукции фабрики чудес.
    Если вы беременны, идите к врачу, и он будет обращаться с вами как с больной. Беременность – это, оказывается, болезнь, которая нуждается в девятимесячном лечении, и вам будут проданы капельницы, оборудование для обследования плода, горы таблеток, абсолютно бесполезная эпизиотомия и – хит продаж! – кесарево сечение.
    Если вы по собственному недомыслию обратитесь к врачу с обычной простудой или гриппом, то доктор, скорее всего, пропишет антибиотики, которые не только не помогут при простуде и гриппе, но заставят вернуться к врачу с еще более серьезными проблемами.
    Если ваш ребенок настолько резв, что учителя не могут с ним совладать, врач готов зайти слишком далеко, сделав ребенка зависимым от лекарств
    [/COLOR]

---------- Додано в 13:36 ---------- Попередній допис був написаний в 13:35 ----------

[COLOR="darkнеred"]Неудивительно, что дети боятся врачей. Они-то знают! Их чувство опасности невозможно обмануть. На самом деле все боятся. И взрослые тоже. Но мы не можем признаться в этом даже себе. И начинаем бояться чего-то другого. Не самого врача, а того, что приводит нас к нему: своего тела и происходящих в нем естественных процессов. Когда мы чего-то боимся, мы этого избегаем. Не обращаем внимания. Обходим стороной. Делаем вид, что этого не существует. Спихиваем ответственность за это на других людей. Так врач получает свою власть. Мы сами отдаемся ему, когда говорим: «Я не хочу возиться с этим, док. С этим телом и всеми его проблемами. Позаботься-ка об этом, док. Делай свою работу».[/COLOR]

---------- Додано в 13:37 ---------- Попередній допис був написаний в 13:36 ----------

Останнє редагування модератором: 18 Лютий 2010
  10. Ука

про мою ненависть до лікарів див. тут

11. Nata

Nata Well-Known Member

У Вас були покази до кесарського? Тоді все гаразд. Але ж попередне кесарське не є абсолютним показом до наступної операції. Більше того: почитайте, кожна наступна операція - це шалений ризик як для матері так і для дитини. Поцікавтеся.
    Я дуже шкодую, що ця інформація трапила мені на очі аж наприкінці другої вагітності. До того часу я слухала лікарів. На жаль, я не встигла перетравити інформацію і таки добитися свого: природніх пологів (радше знайти лікаря котрий би на таке погодився). Але я вважаю, що маю право поділитися своїм досвідом з іншими. І може раптом комусь це допоможе.

12. Анута

Анута Well-Known Member

13. Orman

Orman Модератор-бомба

14. Златка

Златка Well-Known Member

15. Nata

Nata Well-Known Member

16. Provizor

17. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

згідно з нашим законодавством, примусово стерелізація не робиться,навіть недієздатним особам. Можете не переживати!

18. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Даруйте, тут не йдеться про літніх людей, в яких вже "зношений" організм, тут говорять про молодих кобіт, які цілком можуть народити самі! КР - це операція, нехай і не дуже важка. Для КР мають бути дуже вагомі покази! А зараз кожну другу скеровують на КР лише тому, що або дитинка не так повернута, або міопія, або ще якась несерйозна причина. І з кожною наступною операцією (КР) ризиків все більше, для жінки в першу чергу. Тому перш ніж погоджуватися на КР, треба взнати не лише про нюанси поточної операції, а про перспективи на майбутнє.
    Моя тітка (37 років) нещодавно народила вдруге, обидва рази через КР. Вдруге різали по тому ж місцю, вона 2 тижні встати не могла!!! Думаю, вона вже не дуже рада була тій дитині...
    І ще хочу спитати тих, хто вважає КР панацеєю: вам не шкода, що вас розріжуть, а потім нашпигують антибіотиками і вб"ють вам імунітет? Вам не шкода, що ви певний час не зможете годувати дитинку і що дитина ще довго буде з молоком отримувати антибіотики, якими вас нашпигували?

19. Provizor

Тому і в офтопі, як приклад-аргумент до цитати Оленкистар про медицину вцілому.

20. Lidusha

Lidusha New Member

Відповідь: Кесарю кесареве..? Чи є шанс на пологи?

Я чудово годувала дитину після кесарського в той самий день. Атибіотики зараз є нешкідливі для годуючих матерів.

---------- Додано в 15:49 ---------- Попередній допис був написаний в 15:48 ----------

Лікарі завжди ріжуть по тому й самому шву. Їм що треба все тіло обовязково кромсати?