Відповідь: Кексики/muffins Дівчата, маю питаннячко-чи можна масло-маргарин замінювати олією в рецептах, де є масло або маргарин? І якщо можна, то з яким розрахунком?
Відповідь: Кексики/muffins Зробила медові мафіни за переписом Христусі дала кокосового масла, але половину пропонованої порції маргарини, вийшли суперові-пухкі, медові, одним словом смачні. Перші
Відповідь: Кексики/muffins І ще гарбузові за рецептом Іриски. Трішки мені забагато цукру в них, спробую ще коли-небудь дати менше цукру, а так то дуже смачні!
Відповідь: Кексики/muffins Робила на вихідни з кексики з буряком. Рецепт для звичайного кекса, просто розлила по маленьким формам. Кексики виходять дуже насичені і досить вологі всередині, якщо буряк соковитий. Я описувала деталі вже отут
Відповідь: Кексики/muffins Нині робила манний кекс, бо по формочках розливати, бавитися з тим не мала часу, хоч по рецепту мали би бути маленькі кексики, а не один кекс. Робила в звичайній силіконовій формі для кексу. І так, все про все 10 хв і кекс печеться. Виходить дуже пухкий і надзвичайно смачний. Рецепт: манка- 200 гр мука- 100 гр порошок до печива одна пачечка (я давала польський) цукрова пудра-120 гр (я давала більше, бо люблю дуже солодке) яйця- 2 шт олія- 140 гр молоко- 200 мл Сухі інгрідієнти змішати окремо, а яйця, олію і молоко окремо я збила трошки міксером. Потім все змішати до купи і в духовку. Смачного!
Відповідь: Кексики/muffins Я на вихідних пекла гарбузові мафіни за рецептом Іриски (правда, без ізюму і кураги, бо не мала), то ду-уже смачнезні! Пухкенькі такі і жовтенькі завдяки гарбузововму пюре, ням!
Відповідь: Кексики/muffins А в мене ностальгія за переписами на ЛФ де я свого часу повикладала купу рецептів, зараз якраз сидю там і ностальгую. Нині спекла кекс для своїх і згадала про ЛФ ... Отже дуже смачні кекси (правда літній варіант) але можна замінити на родзинки і т.д. 150-200 гр.топленого масла 1 стак. цукру 2 ст. муки 1 пакетик розпушувача 1 яйце 1 стак. сметани(жирної) Окремо змішати сухі і мокрі інгредієнти,потім до сухих влити мокрі,добре вимісити, додати вкінці чорниці і малину,випікати при 190 гр. 40-45 хв. Еех...скільки від тоді часу сплило..
Відповідь: Кексики/muffins Бананово-арахісовий кекс Яблучні кексики з вівсяно-арахісовою посипкою Смачного!
Відповідь: Кексики/muffins Кекс на лікері (не обов’язково яєчний брати. Будь-який підійде.) І такий варіант
Відповідь: Кексики/muffins Мене теж цікавить. Пробували заміняти? Бо я спробувала і щось мені зовсім не вдались кексики.
Відповідь: З особистих рецептів В мене є хороший рецептик смачнющих мафінів із шматками шоколаду. Ще й готуються вони досить швидко. Борошно - 100 г. Порошок для випічки - 1/2 ч.л. Цукор - 80 г. Куряче яйце - 2-3шт. Масло - 150 г. Шоколад (найкраще чорний) - 100-150 г. Хто любить, може ще до тіста додати трішки какао Яйця збиваємо з цукром до повного розчинення, вимішуємо із досить м"ягким маслом, далі просіюємо борошно + порошок. В кінці додаємо подріблені шматочки шоколаду, перемішуємо. Викладаємо цю суміш у формочки (я використовую силіконові, вони не пригорають і з них легко виймати). Випікати потрібно при 175 градусах близько 20 хв. Смачного
Відповідь: Кексики/muffins Мої перші кексики Пекла за таким рецептом: 3 яйця 200 г.цукру 3 ст.л.олії 230 г.борошна 1 ч.л.порошку до печиво ванілін Збити міксером яйця разом з цукром 2 хв.+олія+просіяне борошно і порошок до печива збити все разом Пекти 25 хв. Виходить 10штук
Відповідь: Кексики/muffins Може кому знадобиться рецепт, пекла нещодавно кексики, не було ні яєць, ні масла... інгрідієнти: -стакан борошна; -півстакана цукру; - 1-2 ст.л. какао; -півстакана води; -3 ст.л. олії; -пів чайної ложки гашеної соди оцтом; З'єднати сухі продукти - борошно, какао, цукор і перемішати. Додати води, олії, погасити соду і перемішати. Тісто виходить як густа сметана(ну як і у всіх майже кексах).Розкладаємо по формах, печемо пів години при 200 градусах. П.С. я ще мала малину, то зверху нею притрусила, получилось смачно...думаю можна і банан додавати і взагалі все що є
Відповідь: Кексики/muffins http://fleur-de-cassie.livejournal.com/91494.html Пекла вже багато разів, нам смакуюють.
Відповідь: Кексики/muffins Дуже лимонні кексики 125 г борошна 125 г цукру 1,5 ч.л. порошку для випічки 1 ст.л. цедри лимона дрібка солі 2 яйця 125 г масла 70 мл лимонного соку збити білки до стійкої піни. збити жовтки+масло+сік. змішати всі сухі складники. змішати все разом обережно. виходить 12 кексів, пекти 20 хв при 170 градусів. оскільки то для менедуже абстрактно 70 мл соку і 1 ст.л. цедри, то я брала цедру 1 лимона і сік 2 лимонів. можна було цедру і двох лимонів. виходять дуже лимонні кекси. смачного!
Відповідь: Кексики/muffins Рецепт кексиків бисквітних) дуже смачні і ніжні) 200 грамм муки 2 яйця 100 грамм масла 120 мл молока 150 грам цукру розпушувач 1 ч.л. сіль) Випікати 25-30хвилин при 180градусів)
Капець, пекла нещодавно гарбузові кексики, рецепт витягнула з нету. І то такі смачненькі були просто блаженство. Але рецепт згубила і в неті знайти повторно такого ж не можу. Тому нині я вирішила з тих ж інгрідієнтів зліпити свій рецепт. Знадчить взяла гарбуз, потерла на середній терці 2 склянки. Три яйця збила з 300 грам цукру, туди ж 100 грам розтопленого масла (спреду, хто його не боїться, в мене був спред), 1,5 скл муки, пів пачки порошку до печива, ванільний цукор. То все скалатала до купи і вилила в суцільну форму для кексів. Кексик вийшов смачненький, правда трохи мокруватий, але мені в тому весь смак. Гарно підріс, діти налетіли як мухи на мед.
Виявилось в нас забагато домашнього йогурту і я вирішила спекти на ньому кексики. Вдались ну дуже смачні (як на мене), хоч я і великий кексоман і перепекла їх немало, але ці мені страшенно засмакували. Ділюсь з вами: масло мяке (100 г) розмішати з цукром (250 г), додати по одному 3 яйця і добре розмішати, додати йогурт (200 г). Борошно (300 г), крохмаль (3 ст.л.) (я брала кукурудзяний), порошок до печива (11 г) змішати разом. Додати до збитої маси половину борошняної, гарно розмішати, додати олію (50 г), розмішати і знов борошно. Я все гарно розмішала міксером. Додала журавлину, ананасові цукати і шоколад (тут вже політ вашої фантазії), розклала по формочках і пекла 25-30 хв при 180 духовці (розігрітій). Вийшло в мене 22 штуки, всі продукти були кімнатної температури. Нямка!
Дівчата, знайшла чудовий рецепт в темі бананово-шоколадних мафінів, але вони зовсім без масла. Це так має бути? А банани для пюре просто розтерти, чи теж збити міксером?