Кава чи хербата? :)

Тема у розділі 'На кухні', створена користувачем ~KOLOBOK~, 28 Вересень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. New Shrek

New Shrek Well-Known Member

Відповідь: Кафа альбо хербата? :)

Ги-ги...

2. coolzak

coolzak Well-Known Member

в торонто є магазини з такими чаями

3. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Guest

Та то просто лєнь-матушка вилiсти з малим на екскурсiю по мiстi :).Попривикали все пiднiс , з доствкою i бантиком на кожнiй родзинцi.
    А я привiз соbi з України, прoстої кави "Галкa", ну ото вже допиваю банку, так от i тема свiжа нагрянула. Але всеодно не така як у нас вi Львовi. Я от пробував каву "Iнки" ну був колись такий замоський продукт у нас тут теж не та, пиtася чого, американцi вiдповiдають залежить ще i вiд води, мо й правда?
    Сiатл взагалi то рахується кавовою столицею в штатах, своїм "старбаксом" закидали мало некоzhен метр,але кави в них доброї нема, ну невмiють готувати,правда зараз продають турецьке експрессо ну але колєра дорога, зато дiєва- бахнув i як на свiт народився. :)
    Переважно готую сам, по своїх рецептах i обов'язково з пiнкою, деколи з кYняком чи цукерками але то за настроєм. I ще зaхамiтив, що не можу пити каву на одинцi, люблю посьобати з кимось на пару. Кава зближує? :)

4. Meg

Meg Well-Known Member

Я згадала,шо ше нині кави не пила!

5. ~KOLOBOK~

~KOLOBOK~ Guest

Так i давай! :)Яку будеш?

6. Meg

Meg Well-Known Member

Ліньки вставати і запарювати.Може хтось мені зробить каву????)))))

7. levandivka

levandivka З яйцями...

Навмання набрав http://kava.org.ua/ . Каву не висилають, але цікавий ресурс. Підозрюю, наші робили. :)

• Подобається Подобається x 1
  8. Meg

Meg Well-Known Member

На тому сайті є фотка мого любимого круасана.Це так мило!Ооо!:p

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Точно тобі багатофункційність голови шкодить. ;) Ну, не можна тим самим органом і думати, і ходити, і сидіти.
    Просто люблю так, аби купити і зразу мати, а не чекати, як на св. Миколая. :)

10. Patrick

Patrick Well-Known Member

В Старбаксі добра кава.Ти напевно не ту заказував .Закажи "амерікано", а хочеш сильної тоді - "дабл експрессо", а ще сильнішої - "дабл шорт експрессо".Я спокійно по при Старбакс проїхати не можу ,( як той наркоман ) кожний раз на драйв -тру мене тягне заказати амерікано , або щось з френч рост.
    Чай теж люблю.Після обіду (до обіду тільки кава)здебільшого зелений з жасміном , або інші фруктові , не солодкі.
    Чорний люблю з цитриною , цукром + віскі , або темний ром.Це все люблю в осінньо - зимовий період , коли на дворі сніг з дощем, в хаті горить фаєрплейс, по ТВ йде добре кіно , або хокей(Едмонтон Ойлерс- сакс)Для такої справи маю велике 0.5Л горнятко , щоб два рази не робити.

• Подобається Подобається x 2
  11. MIRA$A

MIRA$A Загублений

Мені подобається чай з бергамотом. Десь півроку тому перестала класти в чай цукор - і ще досі балдію. Бо деякі наші "міськи"примудряються називати чаєм люру з трьома ложками цукру. Маю також класний трав"яний чай, що з Криму привезли: в ньому і лимонник ,і м"ята, і ще багато всяких трав. Пахне чудесно. Заварюю липу, шипшину....
    Від кави також не відмовляюся - готую тільки в джезві.

12. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Мій чоловік такий самий фан Старбаку як і ви. :) Мені там дуже смакує їхнє капучіно. А от гарячого шоколаду тут справжнього нема. :sad: Одні люри.

13. coolzak

coolzak Well-Known Member

я як замовляю два дабл шорт експрессо в одне горнятко то чомусь викликаю неоднозначну реакцію

14. ZOOM

ZOOM Well-Known Member

Дуже люблю кавку :crazy: , тому друзі знають, що привезти з Італії.Подобаеться Lavazza, і суміш "мокко", але варити каву не вмію:sad:
    Мо, хтось поділиться?;)

15. Mariya

Mariya Well-Known Member

І я повз Старбак мимо не проходжу, благо, шо одне кафе є в трьох хвилинах ходи від мого офісу. Люблю Мокку, і дабл еспрессо, особливо люблю дабл еспрессо пити на місці, а не тягати з собою. Мокку беру на виніс, якраз встигаю випити перед парою по дорозі.

16. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

eBay...

17. Оля

Оля Well-Known Member

А як на рахунок Карамел Макіядо?;)

• Подобається Подобається x 2
  18. Mariya

Mariya Well-Known Member

Не знаю, не пробувала. Треба буде назву записати, бо довга. Карамел - то ще запам'ятаю, але Макіядо - навряд. ;)

19. Оля

Оля Well-Known Member

Маріє, запишіть англійською. ;) Caramel Macchiato. :)

20. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

І я люблю цей чай, почала його пити як малий народився, і з все що з кофеїном було забанено. А раніше любила кавусю з молоком, таку щоб мало міцної-міцної кави і багато молока.

Додано через 1 хвилину
    Мені смакувало Ванілла Лате на виніс :)

Статус теми:
Закрита.