Карма/Дякую у профілі

Тема у розділі 'Нове на посиденьках', створена користувачем MARTINI, 7 Вересень 2008.

1. Кольорова

Кольорова Well-Known Member

Відповідь: Новинки на посиденьках

Сто відсотків! Скажу за себе - подяками ніколи не розкидаюся. Бо розділити з кимось думку - велика відповідальність для мене. Цікаво, чим зумовлене скасування подяк? Смайлики в стовпчик набагато більше місця займають....

2. Галченя

Галченя Well-Known Member

Я так зрозуміла, що обмеження в 20 знято. ДЯКУЮ ЩО ПОЧУЛИ НАС І ЗРОЗУМІЛИ!!! УРА!!!

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я не можу поставити +... сьогодні.
    О, а я не знала! Дякую!!!!!

4. odree

odree Well-Known Member

співчуваю
    але погодьтеся, що тепер ота подяка буде справді цінитися, раз є таке обмеження :)
    дивіться на все з позитивом і з гумором. немає нічого поганого, що б на добре не вийшло ;)

5. Oriana

Oriana Well-Known Member

А в мене і далі обмеження.... Скільки ж там обмеження? Скажіть будь-ласочка:)

6. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Та ні,не знято,просто в Галченя мабуть пройшло 24 години!

7. Бурулька

Бурулька Well-Known Member

Як на мене, то обмеження в кількості карми на добу є позитивним, оскільки відпаде гонка за кармою. Наприклад, коли виставляють 5 фото по одному в 5 дописах. Це трохи діставало.
    Хоча, іноді для покращення настрою заходжу на "Дитячі перлини", чи "Наші маленькі чуда" і там хочеться всім дякувати за подаровані посмішки. Тоді 20 подяк чи коментарів замало.
    Але
    Хотіла також це написати :)

8. Галченя

24 години від чого?:ninja:
    звучить як новий вирок... а я вже розмріялась (після Левандівкових циплят:girl_wink:)

Якась містика... годину назад писало що подякувати не можна, хвилин 5 назад чудом вдалося... зараз знов пише нема хап-хап...
    Хтось щось зможе пояснити чи далі самій здогадуватись? В мене нове припущення що "дякувати" можна не всім підряд а лише обраним. Чи я знов помиляюсь?

Останнє редагування: 8 Листопад 2009
  9. Vittoriya

А то в кожного по-іншому проходять 24 години? Бо я вже теж можу ставити +. І як знати, коли та добе минає, або коли починається?

10. Virginia

Virginia Well-Known Member

Я не можу подякувати! А таааак хочеться! imel погоджуюсь з вашим дописом на 100%

11. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

А може, зробити так, щоб оті "дякую" і "коментарі" відображались в рядочок, а не стовпчик. Ті смайлики були б нормальними розділювачами.

Ну і плюс у зв'язку з обмеженнями таки з'явиться купа дописів на кшталт "+1", "підтримую" і т.д.

12. La esposa

La esposa Moderator

а ще було б добре, щоб смайлики + і - були різного кольору, а то губляться у тому списку..?

13. Vittoriya

А на скільки тепер буде оцінюватися подяка? Бо ж якщо тепер треба добре постаратися , щоб заслужити подяку, то би й мало додавати в карму не 1 , а більше. Чи так вже є?

14. levandivka

levandivka З яйцями...

1 грн. шт.

15. Галченя

у співвідношенні 1:1:)

16. Vittoriya

та я розумію, що так є, я просто кажу, що було б краще , якби додавало до карми більше, бо ж тепер подяка цінніша набагато, ще й з обмеженням в 20...

17. Tanyunya

Tanyunya Well-Known Member

:girl_crazy:
    Ага, так я і про неї забуваю:girl_crazy::girl_crazy:, тіко то "Дякую" і рятувало:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy: Ладно, жартую:girl_smile: Буду вчитись жити по-новому (добре, хоч тему "Я така затуркана" не відміняли):girl_crazy::girl_crazy:

18. Blondo4ka

Blondo4ka Well-Known Member

ага, у співвідношенні до кількості слів, які написані в коментарі:)

19. Natalysa

Natalysa Well-Known Member

Підкажіть де оцінюватись., а то я нічого не розумію:sad:
    Менні теж не дуже подобається нововведення, але треба звикати,нас не запитували ж...

20. natorella

natorella Well-Known Member

я не проти обмеження в кількості
    мене денервують тоті слупи кільометрові
    викиньте - шоб не було видно
    я не дякую просто так- деколи (часто) видаляю вдячність, коли вчитаюсь втретє в допис. по дописах видно найактивніших дякувальників.
    єдина незручність - відображення

я за приховання рамок з дяками