Карма/Дякую у профілі

Тема у розділі 'Нове на посиденьках', створена користувачем MARTINI, 7 Вересень 2008.

1. La esposa

La esposa Moderator

Відповідь: Новинки на посиденьках

А що вам та карма не вгодила? Може, зробіть все, як було? Думаю, зі мною багато хто погодиться :)

2. Iwka

Iwka Well-Known Member

Дуже дякую) :girl_in_love:

Не знаю кому і нашо здалась тота карма ( мені тре було тілько добрати до тої сходинки, де можна вже мати свій підпис...) але як на мене не вартує вона аж такого ажіотажу... Ну ставив народ купу тотих "дякую" ну і шо тут такого? Для мене особисто - тицьнути на кнопочку "дякую" це спосіб показати автору шо його допис був для мене корисним/цікавим/дотепним...
    А коли я заходила і бачила шо люди і мені подякували - було надзвичайно приємно... Бо як би там не було, але кожна людина хоче відчувати себе потрібною. Навіть якщо то така дрібниця - як "дякую" на форумі...
    Тому дуже-дуже прошу, зробіть (якщо можна) жеби тоте "дякую" продовжувало відображатьмя на панелі керування... Нашо позбавляти один одного приємності???:girl_smile:

3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

цілком згідний з вами, що вона нафік не потрібна, але нас тут тільки двоє що так вважають :)

4. La esposa

La esposa Moderator

А ще мені таке сталося:

Випадково поклала палець на кнопку, яка дає подвійний клік, і вийшло, що я відправила два коментарі. Після цього з"явилося повідомлення, що двічі карму додавти не можна, але після оновлення сорінки все залишилося як було.

5. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

Думаю, треба залишити щось одне, або +\-, або "Дякую!"

6. La esposa

La esposa Moderator

І краще вже [​IMG], так простіше. Правда?

7. Mazerati

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek: Мартіні, ви що?

8. Олюська

Олюська Well-Known Member

А я зацінила нововведення:girl_curtsey:
    Дуже зручно: коли хочеш прокоментувати, то додаєш коментар (щоб не оффтопити), а коли просто сподобався допис, але не маєш, що написати у відповідь, то тиснеш "Дякую":)

9. Lavazza

Lavazza Well-Known Member

може і простіше, але іноді після допису на півсторінки відкуків: +100, підтримую, згодна і т.д.
    а так клікнув, вписався і не оффтопиш

10. SovaBa

SovaBa noctua

Згідна. Одне тоді тре-або [+/-],або дякую))Бо виходить масло масляне

11. Іспанка

Іспанка Super_lovely Moderator Команда форуму

Чому ж?як на мене цілком нормально - кнопка Дякую для того,щоб просто подякувати за допис,висловити свою підтримку автору,а ось кнопка +\- - для того щоб збільшити карму.прокоментувавши допис...

12. SovaBa

SovaBa noctua

Пояснюю: бо хочуть додати карму за вдалий допис, без коментарів- от тоді починається...купа дякую на пів сторінки! Най би була карма,наприклад, і варіант- вибрати дякую,або коментар написати)

13. Mazerati

Найгірше, що не можна додавати карми більше 20...я вичерпала ліміт за півгодини :sad:

14. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

А мені подобається коментування.

Тільки 20 плюсів/мінусів направду замало...

15. Ума

Ума Super Moderator

Коментарі то добре, але після коментарів тепер є купа повідомлень, які відповідають на ті коментарі :) і зайва тепер кнопка дякую, бо особа, якій я дякую, навіть не знає про це

16. Un.Known

Un.Known Well-Known Member

То вже мають вирішувати форумлянки, чи довго коментувати, чи коротко дописувати. )

Я поки що ефективності від змін не бачу.

17. Siania

Siania Love Life

Пропоную або зробити так щоб "дякую" було видно в "мому кабінеті", або забрати їх, бо користі тоді мало...

18. Iwka

Iwka Well-Known Member

А мене, якщо чесно троха обурила така категорична відмова без будь яких аргументів...

19. Siania

Siania Love Life

Думаю скоро всі перестануть ставити те "дякую" який ж з нього зміст, кому воно потрібне...?

20. Муська

Муська Well-Known Member

Нововведення мені сподобались. Дякую ставлю ,якщо згідна з дописом і він мені сподобався, карму додаю,якщо допис на це справді заслуговує.

Думаю не перестануть,я досі ставлю і форумчанки ставлять.
    Мені, наприклад, приємно якщо внизу свого допису бачу "за цей допис вам подякували....".
    Не подобається ,що карму піднімають за фото.Це з форум,де люди шукають якусь ціну інформацію чи корисні поради. А оцінки за фото :8: ...то вже краще в "однокласнику" рейтинг піднімати. Думаю за фото достатньо "Дякую".