Каплиця Різдва Пресвятої Богородиці с.Солонка

Тема у розділі 'Філософські та релігійні посиденьки', створена користувачем Mirik, 26 Червень 2010.

1. linajum

linajum New Member

Відповідь: Каплиця Різдва Пресвятої Богородиці с.Солонка

Тому що я живу в Сокільниках біля Солонки і знаю то місце. І справді, я його знаю, люблю, і підтримую, бо знаю ту людину доволі добре.

---------- Додано в 22:03 ---------- Попередній допис був написаний в 21:56 ----------

Дав би Бог кожному залишатися при своїй думці і не писати того що не розумієш і про що сам толком не знаєш.

2. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

вчора проїжджала біля цієї церкви- час недільної раннішньої Служби Божої- машини під церквою стояли у кілька рядів... Знаю близько двох людей , які зверталися до цього священника за порадою ( я не знаю, як правильно назвати ту проуедуру, коли людину цікавить певне питання, вона дивиться у чашу, а священник каже, що вона має робити). Скажу так- це дуже нагадує те, коли людина йде до "бабусь", у яеих теж хати в іконах, але вони розповідають про майбутнє чи знімають вроки. Оті двоє людей, що зверталися у Солонку теж почули, що їм "пороблено". Але поради священника вони послухали.
    Ось на яке ще роз яснення натрапила :
    -Чи можна звертатися до таких людей (коли в людини переляк,наприклад чи якась проблема важка)???Також недалеко від Пустомит у с. Солонка є отець Василь котрий дає дивитися у чашу.....Що можете сказати про нього? Бо одні люди кажуть що він допомагає розв'язати проблеми,інші-що навпаки шкодить...І що це взагалі за метод такий--дивитися у чашу???
    - "З катехизму ми знаємо, що існує Бог, а також знаємо, щ існує диявол. У нашій душі завжди відбувається духовна невидима боротьба між Богом та дияволом, бо маємо свобідну волю (вибір). І від нас залежить кого ми будемо обирати у своєму житті згідно наших вчинків Бога чи диявола. Бо всі чаклунські речі походять від диявола, який це може чинити сам безпосередньо чи через поганих людей, які може лікуючи нас фізично, травмують нас духовно, бо лікують в ім'я диявола. Таких людей треба уникати, бо після таких сеансів можемо стати одержимими злими духами. Натомість стараймося звертатися до Бога у його Святій Церкві, яка за допомогою священиків через молитви, уділення Святих Таїнств Сповіді і Причастя, помазанням свяченою оливою та окропленням свяченою водою по нашій твердій вірі може нас зцілити. До цього священика я б не радив ходити, а свята чаша є для того, щоб з неї причащатися, а не дивитися у неї. Християнство - це не шаманство і немає тут ніяких окультних ритуалів. Якщо хочете дізнатися щось більше про конкретного священика чи порадитися у вашій ситуації, то радив би підійти до когось з нас у храмі і поговорити."( о. Юрій ,Українська Греко-Католицька Церква,Храм Успення Пресвятої Богородиці у м. Пустомити)

3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Бо священик.
    Диявол з особливою утіхою потирає руки, якщо йому вдається звести з Божого шляху священика, бо так він зводить не одну людину...

4. prolisok

prolisok Member

так справді в мене знайомі теж так робили , він їм підказав , а той хто незнає не бачив говорить там про якісь ритуали , його проблеми ( чув грім но незнає де він ) :girl_blum:

5. jylanda

jylanda занууууда

ну розкажiть тодi нам реальну iсторiю, без пiдстав, бо крiм того, якi всi священики поганi i шукання недолiкiв в iнших в вiдповiдь на критику отця з Солонки ви ничого не сказали...
    а щодо цього, ну нiяк я не зрозумiю, ЯК священик може сказати таке? Яке пороблено? Вiдколи священики виконують функцiî бабок-ворожiль?

6. Liliyah Romanova

Та власне, що знає... Аби то потому боком не вилізло.

7. prolisok

prolisok Member

кому священнику ??

8. Liliyah Romanova

Не лише священику.
    Часом людям здається, що легке виздоровлення - це від Бога, але це не така вже й правда.

9. prolisok

prolisok Member

Той хто в Бога вірить , завжди йому поможе і буде зним , а той хто тільки вдає то так і залишиться..............
    хотіла просто висловити свою думку , але не тутто було !!

10. jylanda

jylanda занууууда

i священику, i тим хто до нього звертаються...
    Знаете, бабцi-ворожки теж вмiють лiкувати, вмiють i майбутне сказати i ще багато чого вмiють, але ж то не вiд Бога.

11. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Читаю це все і не знаю, сміятися чи плакати...

12. linajum

linajum New Member

так розказувала вже в одному з попередніх дописів..

---------- Додано в 23:21 ---------- Попередній допис був написаний в 23:12 ----------

взагалі часом людям багато чого здається. ще раз кажу, як можна судити про те чого не бачили і чого до кінця не розумієш, я по крайній мірі то бачила, і знаю людей яким він допоміг, а конкретно священник який бачить людину тобто є зрячим в деяких питаннях не може не допомогти тобто не використати свого дару. от він і займається тим до чого має дар, а звідки той дар то вже не нам судити, є люди яким допоміг, а є що говорять багато чого, особливо католицькі священники щось там завжди "застерігають" своїх парафіян, може тому що ЖОДЕН католицький священник ніколи не порадить піди на екзорцизм до православної церкви, як і взагалі піти до православного храму яким би він не був.

13. Пупсик

Пупсик Well-Known Member

Уточніть, бо туплю. Священник з Солонки до якої конфесії належить? Він православний? І та капличка належить православній церкві? Якого патріархату?

14. linajum

linajum New Member

а яка є правда? ніхто не каже про легке виздоровлення. чула там їздить один чоловік вже 8 років, кожного разу впродовж цих років його тримають по 9 чоловік поки священник бореться з духом, і обїздив він всю україну, і до Вороновського звертався..

---------- Додано в 23:29 ---------- Попередній допис був написаний в 23:28 ----------

Це є Автокефальна ПЦ

15. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

Не суперечите собі?
    Ще догналівці є, вони також від всього лікують. Це я також чула.

16. Liliyah Romanova

Ні, то не просто думка. Головне бути свідомим, що нам за наші вчинки відповідати.
    Якщо людина вірить у Бога, а кадить лихому, то про захист і допомогу важко говорити.

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А оте заглядання в часу то не ритуали? А слова, що вам пороблено-від священника.. ну прямо бабка якась... Таке враження, що ви і грому не чули....

18. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

Священник справжній- це людина покликана Богом і кожна хвороба то є певне випробування, яке Господь людям дає. І хто-хто, а священник при своїй хворобі мав би молитись і просити в Бога сил витримати цю хворобу-випробування. А ви пишете ПИВ бо тяжко хворів.:khomyak::khomyak: І всі про це хнають і обговорюють. Як він тепер вчить людей на науках? Що каже про пияцтво?
    В тому і проблема, що зараз є багато священників, які не викликають довіри своєю поведінкою та вірою в Бога, але ж недаремно сказано, що найбільше в пеклі буде злочинців і священників. Бо саме їм Господь дав таку силу служити Йому, а не паплюжити Святе.
    Цього священика бачила один раз і про це писала тут. Наразі читаю лише негативні враження,(з конкретними прикладами) тому розумію, що і я не помилилась коли вперше його побачила. І дякую Господу, що дав мені такі відчуття і силу віри в той момент.

---------- Додано в 07:30 ---------- Попередній допис був написаний в 07:25 ----------

Причому чесно, без боязні написав конкретні випадки служіння Василю.

---------- Додано в 07:39 ---------- Попередній допис був написаний в 07:30 ----------

А що було до того зле. Він же сказав, що нічого нема.

Мене туди завезла свекруха, і якогось милого показала фото мого чоловіка (ох дістала потім...)то Василь навіть не глянувши сказав, цитую: "Ой, тут так пороблено, везіть до мене". Вийшла з церкви і каже, сказав пороблено -привезти чоловіка. Я починаю сміятись і кажу скажіть свому синові про це - він вам дуже скоро відробить, ще й мені перепаде.
    Людина, яка ходить щонеділі до церкви і молиться, яка має сильну віру в Бога - ніколи не піддасться на усякі пороблення, воно просто її не вчепиться.

Уявіть, якби я цим перейнялася як 90% людей, які там були, почала возити фото, чоловік би сварився, я зазомбована тихенько би їздила то так би собі поробила, що не знаю хто б мене потім з того витяг.

---------- Додано в 07:45 ---------- Попередній допис був написаний в 07:39 ----------

Одну і все? Ви ж його дуже добре і близько знаєте?

---------- Додано в 07:46 ---------- Попередній допис був написаний в 07:45 ----------

Нам не судити, але добре Думати чикористуватись ним чи ні.

19. tanchyk

tanchyk хочу миру в Україні

йой... Та я коли була на сході в родичів і там була лише маленька православна церква, то що думаєте я в неділю туди не пішла? Пішла, вистояла Службу, подякувала Господу за усе що маю і пішла з чистою совістю. Я до Бога ходила, а не до правослвного священника. Вдома ходжу в Греко-католицьку церкву. І не чула жодного разу, щоб в ц. Юра або Св. Андрія говорили про православних священників чи парафіян. Не вірите? Сходіть і переконайтесь.

20. prolisok

prolisok Member

Вам того не зрозуміти , коли незнаєш як дитині допомогти , куди податись , що зробити , тільки , щоб була здорова , діагноз ( епілепсія ) під свідомо думаєш найгірше , а те , що він сказав "небачу ніякої епілепсії " це мене окрилило і полегшало мені і дитині , тому що стан мами передається дитині. Напевно не ясно написала і не так мене розуміють ...........