Капи (менструальні чаші, menstrual cup)

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем La esposa, 17 Листопад 2010.

1. simona

simona Well-Known Member

Відповідь: Капи (менструальні чаші, menstrual cup)

ой не знаю, все таке враження, що вона так всмокталась, що треба буде до лікаря їхати витягувати))))))))))

2. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Маєте можливість повправлятись в вправах з внутрішніми м’язами. Мужові тепер дуже подобається, що я вмію тими м’язами працювати.:girl_haha:

А моя діва-кап, також доходить до кінця свого життя. Тобто, вона діюча, але вже пожовтіла, і не вимивається. Може то содою потерти? Але я щоразу згадую Марійку-orman не злим тихим словом, бо не уявляю як я жила без тої капи до того. В шухляді валяється КУПА тампонів, а мені викинути жаль. Онтака глупота. Знаю, що ніколи не користуватимусь, але викинути шкода.

3. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

В мене ще теж валяються....але часом..дуже рідко, таки використовую. Тоді, коли, скажімо, доводиться їхати в наших особливо-санітарних поїздах, де щоб навтіь руки помити, треба одною долонею підпихати ту штучку в крані...ну і так далі. Тоді моя гидливість бере верх над прагненням комфорту. Ну і ще чомусь мені надійніше плавати таки з НИМИ. Певно, то "мухи".

До слова, ще раз і я похвалю ледікап. Веронко, спробуйте цю фірму, думаю, що не пожалкуєте.

4. Missis Smith

Missis Smith New Member

Про менструальні капи чула вже давно, але все якось не наважувалась на них...Але ж тут літо, пора відпусток, і ці "прекрасні дні" якраз на тиждень моєї відпустки. Замовила собі Lunette. Якщо чесно,перше враження було, як це туди запхнути. Не скажу що це було легко, але після цього це просто классс, її просто не відчуваєш. Це дійсно знахідка, рекомендую усім хто ще не наважився до цієї пори, просто потрібно правильно підібрати розмір і встановити.

5. Tutuka

Tutuka Well-Known Member

Мене хвостик страшенно дратував, довелося відрізати, причому відразу якось відхапала всю довжину. Вже думала, що доведеться викинути, бо було незручно і вставляти, і виймати (носити, до речі, також), але дусила жаба за витрачені немалі гроші, тому довелося продовжити експерименти. :)
    Зрештою, прийшла до висновку, що найлегше зняти капу якщо розслабитися і зовсім-зовсім трішечки потужитися, вона опуститься і можна буде легко підчепити її пальцями.

6. roma roma

roma roma Member

Дівоньки купуйте не пожалієте:girl_bye:

7. natorella

natorella Well-Known Member

я в воду і дала соду і шоб покипіла
    здається шо капу певно я і кума моя перші купили на дп)))

8. Markkomp

Markkomp Well-Known Member

о, то ти вже гуру)
    а я зимою взяла собі Lunette ні як не освою в мене стандарт перші два дні гуд на третій підтікає четвертий і п'ятий заважає і таке враження що просто туди не поміщається от думаю може на останні дні менше розмір взяти

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Я вже так робила, але всеодно вона трохи мутна.:girl_wink:

10. Orman

Orman Модератор-бомба

о, зайшла раз в рік, а тут мене згадують :)

покип"яти да-да

---------- Додано в 22:16 ---------- Попередній допис був написаний в 22:13 ----------

ну то може дійсно їй вже кінець прийшов.

11. natorella

natorella Well-Known Member

скільки років? вони ніби на 5 були раніше розраховані

ага. подивилась, то ми з нікою та одрі купили капи в березні-квітні *09 року
    а вже потім *втягнули* дівчат (в том чіслє і орман;) )

---------- Додано в 23:01 ---------- Попередній допис був написаний в 23:00 ----------

а вазагалі я обожнюю капу
    треба пережити перший день, коли дуже рясні виділення
    а потім - мммммммммм. тільки зранку і ввечері її міняю

12. сяняНЯНЯ

сяняНЯНЯ Well-Known Member

+100! в мене ще враження,що ті дні стали менш болючіші, і я реально деколи забуваю що вони в мене є...

13. Setka

Setka Мамулька непосидок

А в мене з моєю мункап навпаки 1-2 дні підтікає, а далі як по маслу. При чому коли тільки купила такого не було місяців зо три певно. За дуже її розхвалювала чтолі. Словом вже подумую на ледікап поміняти (читаю шо дівчата розхвалюють, тай вірю вам безоглядки)

14. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

у мене DivaCup, замовила свого часу на айхербі. Оскільки інших не маю, то порівнювати важко. Але мене влаштовує. М"яка, зручна, симпатична))

15. synuchechka

synuchechka Well-Known Member

маю таку халепу. останні два роки користувалась тампонами-потім зрозуміла шо від них в мене молочниця і не тільки, прокладки я терпіти не можу (просто ненавиджу їх!!!), тому десь три місяці тому купила собі мункап.
    начебто добре з нею здружилась - але в перші дні протікає, таке враження шо вона взагалі не "присмоктується", що все протікає мимо неї. і мені здається шо я її добре інсталюю (ну вже по всякому пробувала), і зручно мені з нею, і розмір мій, але......не знаю, що робити....читала що в дівчат були схожі проблеми з капою, може хтось порадить шо в такій ситуації робити?невже доведеться повернутись на прокладки?:girl_sad:

16. Orman

Orman Модератор-бомба

та можна іншого виробника спробувати

що в саму капу нічого не набрається?

17. synuchechka

я вже думала про це, але мої доходи не дозволяють такі експерименти, то мені зараз не по кишені

так, вона часом геть порожня...

18. zaderyshka

zaderyshka Member

швидше за все ви просто неправильно її інсталюєте. В мене була така ситуація, коли я думала, що все добре встановлюється, а насправді краєчок залишався нерозігненим і капа, відповідно, була закрито, тож у неї не потрапляло нічого. Навіть, якщо у вас менший ніж треба розмір, то більша частина виділень мала б залишитись у капі.

19. synuchechka

може й так, але я вже по всякому пробувала, і в другій половині циклу капа працює добре при такій самій інсталяції...буду пробувати ще кілька циклів,як нічого не вийде доведеться здаватися:girl_flag_of_truce:

20. panikvarts

panikvarts Well-Known Member

Але не забувайте, що положення шийки є різним у перші і в останні дні місячних. Може, в цьому проблема, що при одному положенні в оастнні дні ви нормально інсталюєте, а в перші дні треба якось пробувати по-іншому?