Капи (менструальні чаші, menstrual cup)

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем La esposa, 17 Листопад 2010.

1. Miss.Sadie

Miss.Sadie Member

Відповідь: Капи (менструальні чаші, menstrual cup)

Я вже отримала свою капу і навіть встигла її використати. Я взяла Lunette, меншого розміру, оскільки діток ще не маю, та й сама я маленького росту і комплекції) Звичайно довелося трохи помучитись з першим введенням і вийманням, але все пройшло набагато простіше, ніж я собі уявляла. Хвостик мені наразі не заважає, а навпаки дуже допомагає при вийманні. Я надзвичайно задоволена, що нарешті наважилася на капу і однозначно рекомендувала б дівчатам, які ще сумніваються чи варто її купляти!

2. Bella Donna

Bella Donna Guest

Дівчатка підкажіть будь ласка у кого можна купити Мункап ? або інші капи

3. hannatal

hannatal Member

я замовлятиму ледікап на офсайті - з дописів зрозуміла, що вони м"якші, а по вигляду - дірочки в них ближче до краю ніж в мункап

4. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Я купляла в гуцулянки, користуюсь вже майже рік, задоволена на 100%!

5. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

так, я маю і мункап, і ледікап. Мункап брала в гуцулянки також. Ніяких претензій. Але користуюся тепер лише ледікап, так як вона дійсно м'якша і мені більше підійшла. Не протікає, нормально розташовується.

6. hannatal

hannatal Member

http://www.ladycup.in.ua/ - там є ще скайп - контакт - можна додати до друзів і "вживу" обговорити питання, які цікавлять.
    А ще десь в цій гілці є код на знижку, яким можна користуватися необмежену кількість раз

---------- Додано в 12:55 ---------- Попередній допис був написаний в 12:43 ----------

Я В ШОЦІ!!!! Люди роками користуються капами, а я щойно про них взнала (при моїй то акушерській освіті (мені стидно!)) чисто випадково - в розділі "ой слаба..." шукала зовсім іншу тему а натрапила на менструальні капи. вже розказала про них своїм "темним" коліжанакам - долучаюся до тотальної капонізації! - завтра замовлятиму свою "подругу жизни"

7. hannatal

hannatal Member

підкажіть,будь-ласка, таку сумісність: капа - ерозія ш. м.

8. Margaryta

Margaryta Well-Known Member

Дівчата які на форумі користуються більше 2х років на скаржились.
    Дівчата я тепер теж з капою "Лунет"....якби знала раніше що це таке, і як то класно, і немає дискомфортів ні в день, ні в ночі, ніде не перетикає, придбала б раніше, а то я ще добрих три роки вагалась.

9. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

я вже кілька місяців маю капу. лежить гарно запакована в чорній коробочці перевязана голубою стрічкою. ніяк не наважусь

10. veronka

veronka зла друзя

11. kvVItKA

ахаха ото розсмішила:lol:
    дівчата, дякую за дописи в карму, особливо Марясі:girl_yes2:
    може цього місяця спробую

12. Bublyk

Bublyk Member

Дівчатка, я теж нарешті наважилась замовляти, вибрала ЛедіКап.
    Тут вичитала, що ви маєте якийсь код на знижку, поділіться, пліііз... (і напишіть як ним скористатися)

13. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

От у вас сила волі, я свою як купила почала пробувати ще до приходу місячних, все невтєрпьож було:girl_crazy:

14. hannatal

hannatal Member

........Тут вичитала, що ви маєте якийсь код на знижку, поділіться, пліііз... (і напишіть як ним скористатися)/.....
    77960794 - це код, коли замовляєте на офсайті, то під сумою є віконечко для дисконтного коду - там і вводите код і жмете "пересчитать", далі замовляєте. Розраховуватися краще через банківський переказ - не платитимете за зворотню пересилку грошей продавцю. можна замовити через скайп - там є логін на сайті, крім того вияснити всі питання, які вас цікавлять "вживу":girl_wink:

Останнє редагування: 3 Червень 2012
  15. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Та йой :) Вперед і пробувати. Я не могла дочекатись відповідних днів, щоб спробувати. :) Все ок. У вересні буде рік нашої "дружби"

Єдиний недолік - можна забути! :)

16. natorella

natorella Well-Known Member

я за капою. за КД ні;)

17. kvVItKA

18. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Начиталась і собі замовила,для мене КД в теплу пору року то просто вбивство....з біде не вилажу...

19. simona

simona Well-Known Member

минув рік, наважилась, чекаю з/п і замовляю :girl_yes: Мені цікаво чи на роботі я справлюсь, прийдеться йти в туалет на одну кабінку, чи я правельно зрозуміла, кожен раз при зміні капи потрібно її просто промивати водою або витерти теалетним папером?

20. zaderyshka

zaderyshka Member

Я промиваю або витираю при заміні. Але страшно тільки перших кілька разів, тепер процес заміни та очистки займає не більше хвилини.