Капи (менструальні чаші, menstrual cup)

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем La esposa, 17 Листопад 2010.

1. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Відповідь: Капи (менструальні чаші, menstrual cup)

Ага, теж пригадую, що в перший місяць тим постійним тренуванням вставляння-виймання понатирала собі краї слизової, аж пекло. А потім звикла :)

2. Jasmin

Jasmin :)

До кінця тижня має приїхати моя капа. Чекаю її з нетерпінням... наступного тижня, згідно плану, маю вже її використовувати :)

3. zaderyshka

zaderyshka Member

А ви не пробували при виймання теж трошки пальці далі пропихати, а не просто тягнути за хвостик. Я першого разу як виймала, то вибачайте на слові, позабризкувала пів підлоги, умовно звісно:girl_blush2: А потім привчилась трошки притримувати пальцями і в момент виходу верхнього краю капи нічого не подразнюється і не розбризкується.

4. Donata

Donata Active Member

я тепер теж з вами, маю Mooncup. Перечитала всю тему, роликів надивилась, зараз моя капа кип"ятиться, буду пробувати. Сподіваюсь теорію на практиці вдало застосую.

5. Xroba4ok

Xroba4ok Active Member

я спочатку впускаю трішки повітря туди(пальцем налискаю на край капи, щоб легше її вийняти можна було), знаходжу хвостик (те, що від нього лишилося після обрізанія), підтягую трошки вниз, потім двома пальцями беру десь середина-кінець капи, стискаю трішки, щоб ніц не вилилось:girl_blush2:, і - вуаля- виймаю.:d23: Тобто звужується площа кільця і легше його вийняти

6. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Я так все і роблю - взагалі хвостика вже нема :), але попробуй пальці туди запхати АЖ ТАК, щоб стиснути ВЕРХ капи! :8:

от-от...саме це я і мала на увазі - значить то можна хоть чуть пофіксати..... це тішить, а то:

нічого собі баг! :girl_cray:

7. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

в мене тепер нова забавка: зайди в тему - згадай, що ти з капою!:girl_haha:

8. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

Хтось тут писав, що в когось з дівчат на форумі можна купити капу, напишіть будь ласка в кого і скільки вона вартує, можна в ПП))) А то я дурію вже з тими прокладками. Вже 2 дні з хати не можу вийти, бо переживаю щоби часом нічо ніде не перетекло(((

9. Donata

Donata Active Member

Так, курс молодого бійця тернистий ...
    Хвостик обрізала - муляв, з 8-ї спроби інсталяція вдалася, нічого не відчувала. Трохи менше ніж через 4 години "переістальовувалась" на сон. Капа була повнезна, значить в мене супер-рясні, чи то требе капу побільше на першу добу?
    Друга спроба вийшла з 5-го разу, але я себе умудрилась щипнути і царапнути нігтями :sad:, зранку як встала і пішла був сюрприз, підтекло, я відчула то, видно не присмокталась чи розправилась недобре, капа заповнена більше ніж на половину.
    От зранку втішилась, що з першого разу вдалось, ага, щас - підтікає, зовсім трішки але є. От сижу і сподіваюсь що зараз все буде добре.
    Капу прокручую, я відчуваю як вона розпрямляється, перевіряю пальцем чи нема де складки і все рівно щось роблю не так, бо в басейн зараз з нею не пішла б.
    Буду пробувати далі, сижу і чуть не реву, чого то в мене руки до того не складаються, що не можу написати, що все супер, полетіла свіжа, чиста і суха :girl_cray:

10. Annette

Annette Well-Known Member

Як я Вас розумію...в мене те саме було при перших місячних з капою. Вже руки опускалися...Не розуміла від чого заледить, раз поставлю ідеально, нічого не тече, а раз - прольот:girl_cray:
    Вже під кінець майже наловчилась, але ж і виділення були не такі рясні як на початках. Так що буду надіятися, що наступного разу буде "сухо і комфортно":girl_in_dreams:

11. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

в мене теж таке було на початках, поки не спробувала "одягнути" капу на шийку матки. в мене шийка зміщена вліво, відповідно і встановлюю капу

і все "сухо і комфортно" :girl_claping:

12. Xroba4ok

Xroba4ok Active Member

так так, це важливо, якщо за пару циклів буде дуже протікати, то варто попробувати на шийку одягати, мені теж помогло:girl_claping:

13. truskaffka

побачимо, як далі піде діло, але поки що якось так..."хижо" читати:
    :girl_impossible:
    - здається - де ту матку шукати і як їй на шийку це одягати:) - це пальцем перше пробувати, а тоді "арканити"?
    Щось не дуже уявляю, як капою кудись так дальше поцілити, бо вона розкривається відразу на вході і вже міцно сидить.

14. DivineVanGate

DivineVanGate Member

У мене аналогічно було. Якось протягом першого циклу не протікало, а на другий місяць "пішла тєчь" :) Я вже теж думаю, ну от вивалила гроші , а воно до мого організму ніяк. А потім винайшла спосіб, який мені допоміг.

Я капу скручую так якби утричі, згинаю раз, а потім ще чуть-чуть (Так на хлопський розум, як троянду з пластиліну крутиш). І все гуд.

А от вчора прийшла з роботи (темпер.39,6) лягла спати -забула на чисто про свою капу, більше її 24 годин маринувала, і нічого, все нормально)))

15. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

ну так, пальцем :)
    на дотик, як кінчик носа

і "арканити" особливо не треба, спрямовуєте в сторону шийки
    це все справа практики

16. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Та можна особливо і паритися з намацуванням шийки матки, просто попробувати трохи змістити при прокручені розпрямлену капу під різними нахилами, раз вліво, раз вправо, вперед-назад, глибше-ближче. Я такими експериментами знайшла для себе ідеальне положення. От всі інструкції пишуть, що вона має стояти на вході, а мені треба трохи далі посунути і чуть назад змістити, тоді не буде протікати, бо по-іншому в перші дні-аут, протікає...

17. truskaffka

моя капа нині теж попсула про себе враження :sad: ....треба буде мацати...

18. Руда Лисиця

Руда Лисиця Шопоголік :-)

дівчата, а хтось користується divacup?

19. truskaffka

здається, що так:

20. nattsol

nattsol Well-Known Member

скоро і я буду капонізована :girl_cool: сьогодні вже мали б вислати.
    от тільки маю закон підлості: в п'ятницю ввечері зробила замовлення, а вчора моя аменорея сказала мені "па-па" :girl_cray: