Капи (менструальні чаші, menstrual cup)

Discussion in 'Ой слаба я, слаба я...' started by La esposa, Nov 17, 2010.

1. zaderyshka

zaderyshka Member

Відповідь: Капи (менструальні чаші, menstrual cup)

точно можна, купалась з нею в морі. Першого ня звісно не наважилась, але наступного, коли виділення трохи зменшились, таки ризикнула. Враження чудові. Капа не зміщувалась від активного плавання, нічого не виливалось і не заважало.

2. Музик

Музик Мартуська

купила собі капу кілька місяців тому. і так вона в шафі лежала до сьогодні... вирішила нарешті спробувати, така щаслива! дужжжже класно! і жодного дискомфорту - колись користувалася тампонами - сухість жахлива, заважало, кошмар одним словом - а тепер маю капу - і ніяких проблем!!!
    мабуть куплю ще сестрі і мама такі ж!

3. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А я собі ще замовила капу Ladycup. Що можу сказати-я взяла більший розмір і дуже задоволена. Беручи колись мункап, я думала , що більша капа лише для жінок після 35ти і тих, хто народжував, але ще дуже залежить від інтенсивності КД. Тому у мене все були проблеми з мункап у перші дні. Тепер з ледікап взагалі нема ніяких проблем. Плюс до того вона є м'якша і мені її набагато легше встановлювати, вона легко розпрямляється. Діставати трохи можна сказати важче, якщо рівняти з мункап, бо дуже кінчик м'який, а хвостик я одразу відрізала, але то для мене не проблема.

---------- Додано в 12:53 ---------- Попередній допис був написаний в 12:30 ----------

то так класно, я їхала на море, то колись брала зі собою купу усяуих гігієнічних засобів-прокладки, тампони, а тепер лиш одну маленьку капу. Правда у мене через зміну клімату збився цикл і КД почалися вже по дорозі додому. І то зручно, зупинилися на заправці, 2 хвилини і я маю спокій і комфорт в машині і не переживаю ні через що...

Last edited: Aug 22, 2011
  4. LVitaliti

LVitaliti Member

І я уже свої КД відкористувалася своєю капою, задоволенню нема меж! :girl_flag_of_truce:
    і хвостика не обрізала і дискомфорту жодного, "вдягнула" і забула про все! Тепер ходжу і агітую всіх подружок, кажу не мучтеся дівчата більше з тими тампонами і прокладками, це навіть не до порівняння!:girl_wink:

5. Samhayne

Samhayne Well-Known Member

Чує моя... ем, мій гаманець, що спокусите ви і мене на таке чудо.
    А поділіться сайтами, де таке добро купляли. Я чомусь схиляюсь до ледікап...
    Відповіді можна і у приват.

6. Sandoryk

Sandoryk Well-Known Member

Завдяки ДП я також стала власницею капи - mooncup:girl_tender:. Нехотіла замовляти в інтернет магазинах, або точніше немогла визначитися яку я більше хочу, тому звязалась з гуцулянкою і в той же день отримала капу. Пречитавши всю тему і передивившись відео проблем з інсталяцією та деінсталяцією в мене невникло, і ще завжди кд тривали 7 днів, з капою 6 днів:).

7. Музик

Музик Мартуська

опишу свої враження після першого використання капи: зразу мала невеликі проблеми з "інсталяцією", не могла визначити як краще/легше/зручніше це робити, але, на мій великий подив, зовсім не мала проблем з витягуванням (прочитала тут як ви це робите - і вийшло з першого разу), бігала перевіряти чи все добре буквально щогодини, а потім розслабилась, знайшла оптимальний спосіб скручування (мені підійшло "сімкою"), тепер я без цього девайсу себе не мислю!

8. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А я пригадую свої дописи два місяці назад
    і тепер мені з них смішно, капою користуюся вже два місяці, відчула усі плюси цього девайсу. Раніше переживала, що можливо у мене виникнуть проблеми із вставлянням, як виявилось це набагато простіше ніж здавалось до цього, трохи складніше із витяганням. Хвостик трішки обрізала. Доречі я теж помітила, що з капою КД коротші і не такі рясні , нє ну серйозно, може хто має яку теорію щодо цього

9. Відповідь: Капи (менструальні чаші, menstrual cup)

Маю свою "блондинисту". Казати?

10. Insolence

Insolence Living The Dream

11. natorella

natorella Well-Known Member

нє, то дійсно блондиниста версія;)
    пошукаю чому таке буває - напишу

12. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Хм, я вам заздрю дівчата, сама вже 8 місяців користуюся капою і в мене зовсім не скоротилася кількість критичних днів:girl_nea:, як було 6 днів, так і залишилося:girl_sad:

13. natorella

в мене за весь час користування капою (весна*09 - осінь*10, а то 1,5 роки) також не скоротилась
    як було 5 днів, так і залишилось

підозрюю, шо то просто інд особливості

14. Vittoriya

У мене теж не скоротилися, абсолютно і по інтенсивності теж не змінилося. То просто Люсі так повезло ;)

15. Princess

Princess Well-Known Member

у мене теж скоротилась тривалість, але й ритм теж. раніше було 5-4-3-2-1 (інтенсивність від першого дня спадала плавно, але впевнено). тепер 5-5-1-1-3 (два дні ллє, потім два дні практично порожню капу виймаю, а потім знову ще день-два досить відчутні виділення). причому, якщо капу відмінити на третій день, то вже на наступний "відкриється краник"... мені, теж здається, що це з тиском внутрішнім пов'язано. точніше може не з тиском, а з тим, що постійно явно відкрита шийка (я це прям можу пальцем відчути, сама дивуюсь), з іншими засобами гігієни я такого не спостерігала.

16. Vittoriya

ну при КД шийка і має бути відкрита

17. Jasmin

Jasmin :)

Читала цю гілку безліч разів.... вже рази 2 майже наважилася. А сьогодні я таки це зробила :) Зайшла на сайт Ladycup і замовила це "чудо". Тепер буду чекати, коли прийде Укрпоштою.
    Потім напишу враження ;)

Last edited: Aug 26, 2011
  18. Princess

Princess Well-Known Member

я в курсі :) але поняття "відкрита" - розтяжиме, особливо у випадку даного органу :)

19. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Користуюсь своєю Ladycup ось 3 дні, правда то не є "пікові" дні . Враження такі:

1) відчуття чистоти і легкості - 100%, нічого всередині зайвого не відчуваю

2) вставляти - дуже просто -вдалось відразу. Складаю сімкою і воно "там" видає такий звучок типу "пик" :girl_blush2: і ще я відчуваю, що воно розпрямилось. "На всякий пожарний" ще прокручую - все ок

3) хвостик - зрізала два рази, поки перестало муляти - лишився натяк на нього, за яким знаходжу центр дна

4) витягати - отут гірше. Пальцями зловити дно мені раз плюнути. Далі чуть натискаю, "попускаю" вакуум...все як в інструкції. Тягнеться легко, нікуди зайвий раз не присмоктується...АЛЕ - мені дуже неприємний момент "вискакування" самого кола (верхній край) :girl_cray::girl_impossible:. На відміну від вставляння, де ми його складаємо, тут скласти це коло не виходить - і воно таке велике як на мене ...маленьку..Гм :girl_blush2:

Вже перечитала всі сторінки гілки - ніде не бачу, що в когось такі проблеми були. Тобто користуватись мені - саме задоволення, окрім тої секунди витягування краю капи.

Може хтось це поборов?

20. natorella

не поборов, а звик