Капи (менструальні чаші, menstrual cup)

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем La esposa, 17 Листопад 2010.

1. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Відповідь: Капи (менструальні чаші, menstrual cup)

може треба більше розсбабитися? Ну і витягати, присівши.

2. zaderyshka

zaderyshka Member

в мене мелуна. Я спочатку теж боялась, що не дістану, бо виявила, що інсталювати високо мені незручно, а як низько, то вона сама, які у вас просувається до верху. Мені витягнути допомагає, пардон, потужитись трошки, десь так як каже НОРІС:girl_crazy:
    Інсталювати капу мені теж зручніше трошки тужачист, інакше не розпрямляється, не знаю чому.

для мене клопотом було виявити спершу як повернувся хвостик, щоб його схопити. може в цьому проблема? чи просто капа зависоко розташовується?
    а мені ні вставляти, ні витягувати суто присівши незручно, найкраще повністю сидячи. Може варто поекспериментувати з позами?

3. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

ну це прям як про мене. Я теж сьогодні пригадувала як то тужитися .
    Ну але зрештою завжди її дістаєте, допомагає потужитись? А пальцем її можете нащупати?

4. Vittoriya

Люся, але ж витягнула, значить все добре :)

---------- Додано в 00:32 ---------- Попередній допис був написаний в 00:31 ----------

власне, що треба шукати ту позу. в якій буде найзручніше. Для когось це в душі, низько присівши, для кого по-іншому. Головне не панікувати і не боятися, то ж своє тіло, яке ви знаєте добре

5. Ljus6ka

ну так, але то вона там пробула 3 хвилі, а як дві -три чи п"ять годин , то вона собі "полізе" височенько, а може й не полізе, я ж не знаю, але хочу знати все що може статися, бо як не буду знати, що ще хтось крім мене з тим зіткнувся і подолав то вмру на місці знову ж таки віж страху.
    Ну тут звичайно ти права , кожен собі знаходить ту позу в якій найбільш комфортно вводити, але от не завжди вийде вдома її інстальовувати , тут будуть проблеми, мені навприсядки не вийшло

Останнє редагування: 27 Червень 2011
  6. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

виходить завжди

це приблизно так - настроїлася, тиць пальцем туди , де мав бути кінчик за нормального вставляння - нема...ага, знов смився (я вже приблизно второпала, чого вона завжди трохи під кутом іде) - пальцем кінчик знайшла, зловилася - як виходить вище йти - тисну на дно (ну дууже рідко так буває - мені незручно і неприємно)
    як ні - пробую порухати з сторони в сторону і трошки тягнути
    як і то ні - розслабляємстя і думаєм, як вона звідти поихеньку виходить
    і вся ця процедура не наприсядки, а на колінах ))

7. zaderyshka

zaderyshka Member

о, добре, що пригадала. Дівчата, хто літав з капою в літаку? Нема дискомфорту?

8. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

навіть тоді її здовите, просто це не дуже зручно..он гінекологи до шийки матки добираються - а нам слабо??:girl_crazy:

9. Vittoriya

то є цілком нормально, що вона пішла трохи вверх, як ти встала, у мене і з тампоном то саме було. Далі ніж треба вона не полізе :)

ну не знаю, я вже користаю капу 7 місяців, ще ні разу вона мені там не пропадала :)

---------- Додано в 00:41 ---------- Попередній допис був написаний в 00:39 ----------

йой, я по шийці матки провіряю коли в мене овуляція :). У страху великі очі, то правда дівчата.

10. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

але не дивлячись на деякі проблеми - яка то красота - деколи відкриваю шухляду з прокладками, подивлюсь як на сувеніри, і закрию назад
    нарешті мені все одно, коли в мене почнуться місячні (і де!!!)

---------- Додано в 00:44 ---------- Попередній допис був написаний в 00:42 ----------

11. Ljus6ka

ну так, при цьому допомагають собі інструментами.
    дякую Вітусь за те що вселяєш віру :kiss:

12. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

13. La esposa

La esposa Moderator

До речі... про витягання..

я спочтаку теж вчилася, як ту капу витягнути, бо було трохи складно. Найзручніше мені сидіти на унітазі. То виглядає якось так:

Якось так.

14. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Дівчата, я впевнена, що за пару місяців у вас точно всі проблеми з витяганням зникнуть, це тільки з початку здається, що капа може загубитися всередині, або страх, що не зможеш захопити пальцями і витягнути :) Пам"ятаю і свою паніку в перший місяць користування капою, зараз це все мені здається смішним, чесне слово:)

15. Princess

Princess Well-Known Member

справді - куди "далеко" вона може залізти? 7-10 см має піхва, 5 см має капа (ще плюс хвостик), палець має 5-7 см: і далі, ніж досягання пальцем капа втекти не може :)

з витяганням звісно треба пристосуватись до себе, універсального способу, мабуть, не існує.

думаю, якщо почитати різні відгуки про пози і процес - можна знайти своє, або підказку на своє :)

16. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Ой, как вспомню
    я теж після першої ночі з капою думала, що доведеться до лікаря їхати :lol:, але нічого-дістала.
    Тепер за більше, ніж півроку користування, це дєло займає в мене приблизно 3 секунди.

хвостик обрізаний повністю, хапаюся за виступи на дні, встановлюю високо, одягаю на шийку-так не протікає

17. allja

allja Well-Known Member

В мене процес витягання виглядає приблизно так само, правда займає дещо більше часу і ще задумуюсь яким пальцем хапаюсь за хвостик капи:girl_crazy: ( необрізала його, бо не заважає мені, навпаки карще витягати капу з ним).

18. Відповідь: Капи (менструальні чаші, menstrual cup)

19. siboks

siboks Member

Дівчата, мрію про капу. Довго вагалась про її покупку. Та ось,- мені вона зараз потрібна терміново. Через інтернет магазини замовляти- довго чекати. Підкажіть, хто знає, де можна придбати капи якнайшвидше!!! Дякую.

20. likeangel

likeangel Member

ахаха! ржу не можу!:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::lol::lol::lol::lol:
    думаю таких щоб фото зкинули тут нема:xaxa::xaxa: