Капи (менструальні чаші, menstrual cup)

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем La esposa, 17 Листопад 2010.

1. Angel

Angel Well-Known Member

Відповідь: Капи (менструальні чаші, menstrual cup)

а мені комфортно.
    то вже крайній випадок,коли на морі

2. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

по доброму Вам заздрю :) якщо б в мене не було з ними проблем, то я б теж ніяких експериментів не ставила.

3. zaderyshka

zaderyshka Member

Погоджуюсь. Якби не почувалась страшенно дискомфортно підчас використання прокладок, то на капу теж би не згодилась. Тампони взагалі жахом для себе вважаю, навіть 20 хвилин з ними ходити не можу. Але ж то все мабуть річ індивідуальна. Комусь і капа не підходить, хтось тампонів і прокладок гидиться. То вже дуже залежить від організму і схильностей жінки.
    Дописувачкам у цій темі капа пригодилась найкраще, але ж і це не є панапцеєю. Як хто вважає за потрібне, то так і чинить :girl_yes2:

4. allja

allja Well-Known Member

А моя ще не приїхала:sad:Я вже так її чекаю, а її ще нема...
    Буду сьогодні зясовувати, казали за 4 дні буде, вже тиждень:girl_devil:
    Ох, і нетерпляча я....А так хочеться до КД встигнути..

5. allja

allja Well-Known Member

А щойно йшла з роботи,думаю зайду на пошту запитаю,що там з моєю капою,зайшла...а поштарка каже мені,що щойно прийшла, я так зраділа!:)Тепер буду випробовувати, а потім під час КД моя капа пройде "бойове хрещення":connie_pull-pigtail

6. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

а я вчора тільки замовила і оплатила, сьогодні вже вислали, сказали завтра має прийти. також вже маю код для знижки на сайті лейдікап 77960794, може ще хтось захоче...:girl_in_dreams: шкода що місячні закінчуються, то буду місяць чекати щоб в ділі випробувати...

7. Ivanna

Ivanna Well-Known Member

Seppy, яка Вам зручніша капа Мілуна чи Ледікап? Хочу собі замовити і трохи між ними вагаюсь.

8. Seppy

Seppy Active Member

1. Легше вставляти і комфортніше ходити з Ледікапом.
    2. Виймати легше Мелуну, бо в неї основа пружніша і не така слизька, тому легше схопити, щоб витягти.
    3. Ледікап розташовується глибше, можливо в тому й причина ускладненого витягнення, але зате хвостик не заважає.
    4. Мелуна має дірочки значно менші і вище, тобто менша ймовірність підтікання, її вистачає на більший об*єм виділень.

---------- Додано в 23:34 ---------- Попередній допис був написаний в 23:17 ----------

[post=896890]Думка з часу цього допису так і не змінилась[/post]

9. allja

allja Well-Known Member

І так я вже трішки випробовувала свою капу.Вставляється добре, але маю проблемку,що не розкривається повністю:girl_sad:Вчора перечитувала усі дописи у цій темі, буду сьогодні знову пробувати, сподіваюсь,що до КД в мене все вийде:)

10. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

А може не варто без КД вставляти капу.Воно може й тому не розкривається.

11. allja

allja Well-Known Member

Можливо я чогось не дуже розумію,але чим КД допоможе розкриванню?Я так собі думала,щоб без КД буде вважко вставляти,але розкривання...Просвітіть мене, якщо щось не так розумію:shy:

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ну бо там буде не сухо, одже все буде легше проходити і там легше буде розташовуватися. Що тут незрозумілого? Та й зрешто, капа для КД призначена.

13. allja

allja Well-Known Member

Ну можливо й так, та я все ж таки ще трішки випробовувала свою капу, ніби вже все нормально:розкривається,ніц не мішає,не відчувається(так як мало б бути), а от чи не протікає перевірю під час КД:)

14. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

Прокористувалася капою 3 цикла і, якщо чесно, то абсолютного непротікання добилася тільки на третій місяць, коли на одному форумі побачила пораду -визначити (намацуванням) розташування шийки матки (за відчуттям подібна на кінчик носа:girl_smile: )і старатися розмістити капу рівно під нею, або одіти капу безпосередньо на неї. Власне там гарно пояснили, що положення шийки матки є дуже індивідуальне, в когось низько, в когось високо, ближче до спини чи по центру. Для себе зрозуміла, що якщо ставити капу прямо при вході, як пишуть в інструкціях, вона в мене нещадно протікає, бо, як виявилось, моя шийка матки розміщена дуже високо і ще й зовсім не по центру, тому наловчилася просувати капу трохи далі, добре прокручувати і нарешті добилася абсолютної сухості.:girl_claping:

Для тих, хто ще не визначився з маркою і розмірами капи знайшла кілька цікавих порівняльних табличок отут http://community.cup4you.ru/?p=47

15. Nastynya

а я сьогодні буду вперше пробувати в дії, бо мої дорогенькі кд прийшли на 10 днів раніше:girl_mad:, коли ж вони стануть регулярні:girl_in_dreams:

16. natorella

natorella Well-Known Member

цікаве порівняння з жж

17. Nastynya

з капою класно, ніби наловчилась її вставляти, але все ж відчуваю, що вона є там, думала може занизько, але як вище то протікає... а так то хвостик якраз майже до білизни, та й хвостик відчуваю, але я за нього і витягую, а якщо обрізати то важче буде виняти....скажіть, ви зовсім не відчуваєте її всередині?

18. Відповідь: Капи (менструальні чаші, menstrual cup)

Перший день чомусь (?) все-таки трохи відчуваю. Потім - забуваю про неї абсолютно.

19. zaderyshka

zaderyshka Member

а я зовсім не відчуваю. Хоча, коли хвостик був довшим, то відчувала, оскільки він трохи "тепрся" о білизну. А потім хвостик наполовину відрізала ід искомфорт зовсім зник.

20. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

я тільки вчусь користуватись (поки невдало)- ніби якось навчилась вставляти плюс-мінус, але от спробувала залишити, то відчувала дуже сильно (тампон я зовсім не відчуваю, хіба легенько вже як він занадто повний). Перелякалась і витягнула. І власне не хвостик відчувала, а дискомфорт всередині. Але не виключаю, що вона десь не там присмокталась.