Капи (менструальні чаші, menstrual cup)

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем La esposa, 17 Листопад 2010.

1. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

Відповідь: Капи (менструальні чаші, menstrual cup)

от в я вже дозріла до капи( бо дістала від прокладок ге..рой),подобається такаhttp://www.ladycup.in.ua/index.php?option=com_products&m=details&item_id=1&Itemid=38, її можна замовити з сайту чи може хтось замовляє?

2. tslezinska

tslezinska Well-Known Member

Я замовляла з цього сайту, тільки голубеньку. Там можна знижку 9грн отримати, ввівши код, у цій темі хтось писав кілька сторінок назад. Присилають десь за тиждень часу. Не поспішайте обрізати хвостик:)

3. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Так чекала свій кап, і от в мене нічого не виходить :girl_cray: Промучилась десь зо пів години (аж зопріла) - і ніц... не йде зараза. а в ті рідки випадки коли ніби троха зайшло, то не відкривається.
    і ніби інструкцію уважно прочитала, і відео глянула... вже подумую може в мене анатомічний дефект який. (а можливо дефект рук :connie_pull-pigtail)
    буду завтра далі себе мучити, але поки 1-0 на користь тампонів.

4. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

а яким способом "встановлюєте"?

5. DesperateHousewife

намагалась і складати вдвоє, і загинати одну сторону, і стояти, присідати, піднімати ногу. ніби попробувала всі рекомендації :sad:

6. La esposa

La esposa Moderator

А прокручувати всередині вдається? мені теж на початках важко було, я для себе знайшла позицію сидячи на унітазі

7. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

мені найбільше підійшов "панч даун" (здається так :))
    ну і рослабити м"язи максимально

8. DesperateHousewife

а прокрутити поки не можу взагалі. його тоді типу вискакує і присмоктується взагалі "на виході".
    ше й нігтями себе троха раню. певно треба спочатку потренуватись на чомусь :)

зара погуглю за різними способами, бо пробувала тільки з інструкцій :)
    чекала спеціально на КД, щоб попробувати в дії.

9. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Якщо вам вдається встановити тампон, той капу зможете.

Я складаю в двоє і сідаю на туалет і тоді встановлюю. В мене в інструкції пише легенько відтиснути пальцем стінку і переконатись що капа відкрилась. А як відкрилась то я її можу проштовхнути вверх якщо мені треба.:connie_pull-pigtail

10. DesperateHousewife

З тампоном діє принцип "сіла єсть - ума нє надо", а тут видно треба троха мозгами пошурупати :)

11. Tempernice

Tempernice Well-Known Member

В мене теж спочатку не виходило, але я перші рази намагалася суху капу вставити, потім спробувала змочувати холодною водою перед інсталяцією, набагато легше входить і швидше розпрямляється

12. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

бррр.Мені після капи про тампон навіть згадувати страшно...Та сухість,дискомфорт...
    Тренуйтеся ще!Головне розслабтеся,

не дуже зрозуміла кого "його",але думаю собі,може ви капу задалеко хочете вставити,адже вона має бути фактично при виході майже
    Мені теж було важко пристосуватися і таки досі в перші два дні певні є негаразди,вже й не знаю,що робити.не можу я пристосуватися власне до свого організму,місця мені там мало,щоб якось пристосовуватися :) Але зі всіх способів найбільше підходить власне той,який описано в інструкції-скласти вдвоє.Так вона мені там класно розпрямляється,бо при пунч даун присмоктувалося ще не до кінця відкрившись.

13. DesperateHousewife

"Його вискакує", то пробачте мою описку. мається на увазі капа вискакує :)
    перечитую ще раз тему і знайшла ще один сюжет із способами складання (бо мункап пропонує тільки 2). і після вже деякого негативного досвіду рекомендації дівчат (перечитування теми ще раз :) ) сприймаються краще. так що попробую ще всі рекоментадії.
    поки не здаюсь!

Останнє редагування: 23 Лютий 2011
  14. Nastynya

Nastynya Well-Known Member

замовила з сайту лейдікап,теж хотіла блакитну,та розмір завеликий лишився,то замовила прозору. чекаю...ну і перечитую поки про способи встановлення:d23:

15. Відповідь: Капи (менструальні чаші, menstrual cup)

DesperateHousewife, спробуйте ще спосіб "сімкою". Мені особисто він найзручніший. В результаті утворюється невеличка складочка (верхній кінчик "7-ки" . От його я і просовую найперше. А далі - усе "тіло" "7-ки". Розпрямляється лєхко :connie_pull-pigtail само собою. Потім можна ще злегка прокрутити.
    До речі, яка у вас капа?
    У мене LadyCup. То вона досить м'якенька, "7-ку" легко згорнути. Може, вам хтось щось порадить саме з такою моделлю капи як і у вас.

16. Angel

Angel Well-Known Member

17. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

ее,я теж так думала.раніше..А тепер я як десь мене КД застануть не дома і тре прокладкою скористатися-ужяссссс!!!Не можу,в мене якась алергія починається.Як я раніше жила..:girl_blum: Чесно,колись читала такі схвальні відгуки і думала,що дівчата просто мусять хвалити,бо мають.Але спробувала сама-не відмовлюся ні за що!!!

18. Відповідь: Капи (менструальні чаші, menstrual cup)

О да, перші рази то - "вища математика".
    Але воно дійсно варте того, щоб навчитися. Зате потім яка ляпота - сухо, чисто і комфортно. Тільки треба нагадування на телефоні ставити - забуваю про капу :girl_blush2: ну і про КД також :girl_claping:

19. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

От і в мене такі думки щодо тої капи. Правда я вже рік без КД. Та всеодно я собі то тяжко уявляю:girl_in_dreams:

20. DesperateHousewife

nezabudka, Ви добре пояснюєте :girl_yes2:
    теоретично я вже розумію, але от практично поки не дуже виходить...
    ще й таки троха себе поцарапала, то відкладу тренування. але ще обов'язково буду пробувати.
    в мене mooncup.
    дуже-дуже всім дякую за поради!

---------- Додано в 02:13 ---------- Попередній допис був написаний в 02:09 ----------

я прокладки просто НЕНАВИДЖУ! вони мені просто якусь моральну травму завдають. от тампони - то вже краще, але і в них є мінуси. Тому чому не спробувати чогось іншого? може воно і насправді краще. (я поки щиро сподіваюсь :) )